2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ayy kizlar kaldi iki gun heyecan doruklarda bende allah izin verirse bebisimi buyumu gorucem insallah kalbini duyicam ay ay ayyyy :)
Kizlar benim gogusler aldi basini gidiyor bide muthis gaz sancisi uykumdan uyaniyorum valla :))
Anam benim transfer şubat 4 de oldu, kalp atımını duymak için taaaa mart 11 de yaw ben başka bi doktora ufaktan ufaktan kaysammıki

kızlar bazen çok değişik Ağrı'larım oluyor bugün mesela afedersiniz belimden makatıma doğru bir ağrı girdi korkuyorum böyle Ağrı'sı olan var mı

Anam benim transfer şubat 4 de oldu, kalp atımını duymak için taaaa mart 11 de yaw ben başka bi doktora ufaktan ufaktan kaysammıki
PBenimde 2 sinde oldu transfer canim doktor artik cok rahat duyulur dedi gecen gittigimde bebegi rahatsiz etmeyelim dedi cuma insallah duyucaz :)

kızlar bazen çok değişik Ağrı'larım oluyor bugün mesela afedersiniz belimden makatıma doğru bir ağrı girdi korkuyorum böyle Ağrı'sı olan var mı
Canim daha cok basi biz ne agrilar cektik bilsen hep korkuyorduk cok normal agrilarin daha yerlesme agrilarin var sonra adet agrilarin olucak sonra kese buyuyor diye agrilarin olucak olucakdaolucak bel agrisi bebeginin sana sıkıca tutundugunun isareti

Tamam Can'ım bel Ağrı'sı oluyor da makatta neden Ağrı'm var acaba bir yerde toplardamarlar genişlediği için diye okumuştum ama inşallah kötü bir şey yoktur Allah yardımcımız olsun bizim

Bende turşu aserdim geçen gün eşim yoktu evde turşusu yoktu oturdum 10 tane yeşil zeytin yedim turşu niyetine kahve yasak asla icme bu aradà tatlı bile olsa

Pazar günü yarım kilo satın almıştım bi yerden ev yapımı o bitti, annemin verdiği aklıma geldi büyük Nutella kavanozuna doldurmuştu bugün de onu yedim, yarına allah kerim

Kahve niye yasak, doktorunuz mu dedi?

Ayy kizlar kaldi iki gun heyecan doruklarda bende allah izin verirse bebisimi buyumu gorucem insallah kalbini duyicam ay ay ayyyy :)
Kizlar benim gogusler aldi basini gidiyor bide muthis gaz sancisi uykumdan uyaniyorum valla :))
o gaz sancı beni de dün gece mahvetti:)) çıkmıyor da kıvrandım yatakta bi de süt içmiştim ki tuz biber oldu:)

Bende turşu aserdim geçen gün eşim yoktu evde turşusu yoktu oturdum 10 tane yeşil zeytin yedim turşu niyetine kahve yasak asla icme bu aradà tatlı bile olsa
Canım ben dr a sordum ve günde bir bardak türk kahvesi içmenin zararı yok dedi çok fazla yanında çay içmediğin sürece. Hatta arkadaşımın eşi dr. arkadaşım da hamileyken kahve içiyordu problem olmaz demiş eşi ama tabi abartmamakta fayda var.

benimde doktorum günde 1 fincan türk kahvesi yada 2 bardak çay içebileceğimi söyledi. Hiçbir zararı yokmuş

şuan işyerindeyim ama inannın gözlerimi açık tutmakta öyle zorlanıyorum ki... bıraksalar şurada oturduğum yerde uyuyacağım(( keşke evde olabilseydim

Ay kuzum ya be de çalışan daha mi kolay zaman geçer acaba diyordum sanki zaman geçmiyor TV programı fena patlıyorum
Biraz bulantı ağrı bıraksa dışarılara ciksam dah iyi olcam :)

Bende oyleyim canim ya zor duruyorum ayakta uyumak istiyorummmm

Kuzum ya insh evinize gelip bol bol dinlenin.:)

Hadi bakalım güzel haberlerle gel insh.:)

Sizi tursucular :) :) :)
Afiyet bal olsun.

Vallaha canim her turlusu oluyor hepsinde
De tabi mi tedirgin oluyoruz.

Kızlar sade Turk kahvesi antioksidandir. Yasaklamak yerine tavsiye edilmelidir. İcebildiginiz kadar için. Sade kahve candır.

o gaz sancı beni de dün gece mahvetti:)) çıkmıyor da kıvrandım yatakta bi de süt içmiştim ki tuz biber oldu:)
Ay canim fena ya cidden cikmiyor zorlan istedigin kadar cikmadimi cikmiyor deliediyor insani bende koyden sut getirtiyorum artik allahtan o gaz yapmiyor

Benimde 6 şubatta oldu 15 marta kalp atışı için gün verdi drm erken dinletmek istemiyorum dedi günler geçmiyo sanki ama biyerde okumuştum erken duymak bebeğe zarar verebiliyomustu sanki bekle sende bence ...
Oooo sen cosmuşsun afiyet bal olsun :) kafein drum yasakladı içmiyorm bende
günde 3 bardağa kadar açık çay icebilirsin oda sabah öğle aksam olmak üzere dedi ama kahve yasak dedi benim dr canım

Kızlar sade Turk kahvesi antioksidandir. Yasaklamak yerine tavsiye edilmelidir. İcebildiginiz kadar için. Sade kahve candır.
aynı zamanda kafeindir.. kafein de gebeliğin ilk dönemlerinde zararlidir..Size afiyet olsun ama benim içime sinmez dr bi kere içme dedi ya :)

Ay mutlaka kaydedin canim ya cok onemli bende basta cok agliyordum da simdi hic duygusallik yok asabiyet var fazlasıyla.

Of normalde benim asabi hallerim hiç çekilmez gebelikte eklenirse yandı kocam yaa

Ayy canım muhakkak kaydettircem eşime çook meraklardayım

Ayyy unutmasaydın bence çok güzel olurdu
Ben eşime sıkı sıkı tembih edicem
Hayırlısıyla o gün Bi geleydi

Ay mutlaka kaydedin canim ya cok onemli bende basta cok agliyordum da simdi hic duygusallik yok asabiyet var fazlasıyla.

Canim benimde asabiyet berbat ya herseye sinirleniyorum esimi bazen goresim gelmiyor adam neyaacagini sasirdi valla

Ay hamile kahrı azıcık çeksinler demi
Tamam normal yolla gebelikte zor ama biz biraz daha fazla eziyet çekiyoruz onlarda sonuçlara azıcık katlansınlar demi

Zehra yaaaa benden günün erken çok şükür. 25 martta gitcem ben teeee yaa
Bende de bazen deli kıvılcımlar atıyo Bi başka doktora gitsem kalp atışını dinlesem mi ki diye
Sonra doktoruma ihanet gibi hissediyorum yaaa ne alakaysa

Bahar sen ben ve zehra üçümüz peşpeşeyiz transferde
Ama yine de benden erken gideceksiniz kalp atışına
Neyse beklicez artık napalım
Ve Türk kahvesini çok sevdiğim halde ben bıraktım zararlı diye
Artık bilemiyorum yararlı zararlı

Kızlar ayrıca sağlık ocağına gittim geri 1 tahlilim çıkmış
Kan değerim çok düşükmüş 8,8 dedi. Değeri anlamıyorum ama...
Fakültedeki hocama söyledim dedim hocam benim normalde kanım çok düşük bebeğe zararı olur mu diye.
Doktorum da şu an çok ilaç kullanıyorsun kan ilacı veremem demişti. Aile hekimine de söyledim bunu ne ilaçları kullandığımı sordu, söyledim evet gerçekten çok ilaç kullanıyorsun ama gerçekten çok düşük değerin doktoruna muhakkak söyle dedi

Koştur koştur çarşıdan çekirdekli siyah üzüm ve keçiboynuzu pekmezi aldım. Normalde pekmezleri sevmem acayip tatlı gelir çünkü ama bebeğim için ne olsa yicem içcem 1 ay sonra doktorum ne dicek bakalım. Bi tanıdığımız kansızlık yüzünden 2 kere düşük yapmış çünkü. Deli korkutuyor bu beni

arkadaşlar benim 7+1 de bulantılarım kesildi sadece çok nadir öğürme geliyor acaba bir sorun mu var bulantının devam etmesi mi gerekiyordu?ayyy herşey de bir sorun aramaya başladım bilgisi olan var mı

Canim benimde asabiyet berbat ya herseye sinirleniyorum esimi bazen goresim gelmiyor adam neyaacagini sasirdi valla[/QUOTE]
Ne demisler gormeyince göresin, görünce öldüresin geliyorsa kocandir o:)) saka bi yana onlar idare etmeye bile can atiyorlar bizi yeter ki hersey yolunda gitsin de:)

Canim benimde asabiyet berbat ya herseye sinirleniyorum esimi bazen goresim gelmiyor adam neyaacagini sasirdi valla[/QUOTE]
benm eşime pek yok o hep huyuma gidiyor çünkü :) ama bazı günle çocuklara feci kıl oluyorum :) normalde o kadar tatlı bir öğretmendim şimdi despot oldum :)
canım hadi vakt gelmiş valla benmde 14 marta diğer randevum şimdi 2 3 güne 1 gördüm ya 14 marta çok var gibi gliyor. ama doktorum eli ayağı herşeyi görüecek dedi çok heyecanlıyımmm
canım benc 7. haftada git için rahatlasın o kadar beklemek fazla değil mi? nerdeyse 8. hafta bitecek çnkü ben dokotrum çok erken verdiği halde dayanamadım düşün yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…