2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Oy yaa, ben kendi adıma diym, normal yaşantımda taş gibi hatunum grip bile olmam kolay kolay ama bu süreci yaşadığımdan beri buluttan nem kapmaya başladım kalp sesini duysak rahatlıycaz hepimizde işte. Ya sabır ya Allah

Herseyguzelolcak ben herseyi eylül 15 e göre plnlıyorum canım nedense içime eylül ün 15 doğuyor 36. haftada ideal olur sanırım :) bu arada çalışınca vakit çabuk geçiyordu aslında hep canım ama nedense artık geçmiyor yaa hep bir şafak var ya beklenen. ama beklenenler bu kadar özelken beklemekte çok güzzel... birde bazen her yanım o kadar ağrıyor ki ve uyku çok fena bastırıyor meselea bugün.böyle günlerde çok zor olabiliyor.

Ay kızlar ne bu turşu aşkı yahu...Gece kalkıp yiyorum o kadar yani nerdeyse hepimiz oyleyiz eğer eksi yiyip kız dogurma lafına bakılırsa hepsi kız olacak
benmkiler de erkek heral :) ben hiç turşu falan yemiyorum ya (( işin garibi çikolatadan falanda tiksiniyorum sadece profiterol sürekli profiterol yemek istiyor canm :)

Canim benimde asabiyet berbat ya herseye sinirleniyorum esimi bazen goresim gelmiyor adam neyaacagini sasirdi valla
benm eşime pek yok o hep huyuma gidiyor çünkü :) ama bazı günle çocuklara feci kıl oluyorum :) normalde o kadar tatlı bir öğretmendim şimdi despot oldum :)

canım hadi vakt gelmiş valla benmde 14 marta diğer randevum şimdi 2 3 güne 1 gördüm ya 14 marta çok var gibi gliyor. ama doktorum eli ayağı herşeyi görüecek dedi çok heyecanlıyımmm

canım benc 7. haftada git için rahatlasın o kadar beklemek fazla değil mi? nerdeyse 8. hafta bitecek çnkü ben dokotrum çok erken verdiği halde dayanamadım düşün yani :)[/QUOTE]
Dimi yaaa, gidicem ya c.tesi

Dimi yaaa, gidicem ya c.tesi [/QUOTE]
7. hafta dolsun öyle git ama canım erken gidip stres olma. ben 6+4 te gitt karından duyulmadı stres oldum 7. hafada duyuldu tam

Ay kızlar ne bu turşu aşkı yahu...Gece kalkıp yiyorum o kadar yani nerdeyse hepimiz oyleyiz eğer eksi yiyip kız dogurma lafına bakılırsa hepsi kız olacak

Kuzenimle konuştum az önce.. Perşembe günü oğlusu oldu. Hamile olduğumu bilmiyordum ama pazarda deli gibi çeşit çeşit meyve almıştım, meyve ve tatlı yiyordum, dogurana kadar da hep meyve tatlı yemek istedi canım dedi. EE hakkının hakkını vermissin o zaman dedim ben de.

Normalde probiyotik olduğu için, k2 vitamini için her akşam küçük bir kase turşu yemeye çalışırdım ama pazar aksamustunden bu öğlene kadar 1 kilo turşu nedir arkadaş.. dun komsuda yediklerim hariç sabah AC karnına yemeye başladım bugün.. Bilemedi ki aysenin hakkını mi veriyorum ben de.. Evdeki turşu bitince apartman whatsapp grubuna yazarım artık, komşular turşu yetiştiren diyetursu askinaaaa

Sabır sabır bakalım yine de hayırlısı diyorum
Şükür ki hamileyiz kalp atışını dinleme sürecini bekliyoruz
4,5 senedir doktorlara boş boşuna gidip geliyordum. Bu test yapılacak yok o test yapılacak

Kendimi böyle avutmaya çalışıyorum ben de

Ayyy ne güzel canın çekerken ye

O ye tatlıyı doğur Hakkı'yı ye ekşiyi doğur Ayşe'yi kişiden kişiye değişiyor Can'ım yaa
Ekşi yiyip oğlan doğuran da biliyorum tatlı yiyip kız doğuran da

Benim hiç bişey Can'ım çekmiyo ...
Normalde ekşi acayip yerim ama turşu öyk hiiç sevmem
Tatlılarla normal hayatta pek aram iyi değildir. 2 dilim yerken kesilirim hemen hala da öyle
Sadece yemekler biraz tuzsuz geliyo artık fazladan tuz serpiyorum

Bende tahmin yapıyım yaaa yedim ekşiyi doğuruyum Ayşe'yi diye ne var. Maşallah Can'ım yaa

Aynen canım ya.
Ekimin farklı bir anlamı var bende.
Babamı Ekim ayında kaybettim.
Nefret ederim Ekim ayından saymam geçer gider bitsin isterim ölüm tarihi atlasin.
Bana bebeklerini getirecek ay olduğunu bilememisim

: ) ama ne demiştik Herserguzelolacak

benmkiler de erkek heral :) ben hiç turşu falan yemiyorum ya (( işin garibi çikolatadan falanda tiksiniyorum sadece profiterol sürekli profiterol yemek istiyor canm :)
İnan bende nefret ediyorum tatlıdan....
Turşu hiç ilgimi çekmiyor.
Gerçekten cinsiyetler belli olmaya başlayınca bu tatlı eksi olayını canlı isoatlicaz burda

Evde yeterli mühimmat bulamayınca kendimi eksik hissedip komşular yetişin dedim 5 dk içinde 1 kavanoz karışık turşu geldi. Dizi seyredip turşu yiyom hey Allahım ya

Atalarımız bi söz soylemis, istisnalar kaideyi bozmaz tabii ki. Rabbim o günleri gostersin de cinsiyetler belli olunca bu söze ne kadar uymusuz gorucez inşallah hep birlikte.

Herkesin ne güzel canının çektiği bişeyler var:))) maşallah hepinize. Bende tık yok. Hayat aynen normalinde devam ediyor.....

Senin durum baya vahimmis ya

Aynen bende öyle diyorum kız olursa demek ki bu teori doğru

I
Canim benimde asabiyet berbat ya herseye sinirleniyorum esimi bazen goresim gelmiyor adam neyaacagini sasirdi valla
Ne demisler gormeyince göresin, görünce öldüresin geliyorsa kocandir o:)) saka bi yana onlar idare etmeye bile can atiyorlar bizi yeter ki hersey yolunda gitsin de:)[/QUOTE]
Yok canim ben malesef oyle sansli eslerden degilim benim esim in umrunda bile degil hatta canimi sikacak hergun yeni bisey bulur ben uzulurum aglarim yada bebege bisey olur onun umrunda bile olmaz neyse siz sanslisiniz kiymetini bilin :)

I

Ne demisler gormeyince göresin, görünce öldüresin geliyorsa kocandir o:)) saka bi yana onlar idare etmeye bile can atiyorlar bizi yeter ki hersey yolunda gitsin de:)
Yok canim ben malesef oyle sansli eslerden degilim benim esim in umrunda bile degil hatta canimi sikacak hergun yeni bisey bulur ben uzulurum aglarim yada bebege bisey olur onun umrunda bile olmaz neyse siz sanslisiniz kiymetini bilin :)[/QUOTE]

Al benden de o kadar.. Anlayamadım adamin ruh halini.. Bebis bebis diye dolaniyor, sonra bi canımı sıkıyor, hastaneye gidince kırk kere arıyor. Nası teselli edeceğini de bilmiyor. Dün tahlil sonuna bozulunca ben olursa olur dedi başladım ağlamaya aklı sıra teselli edecek beni..

Yok canim ben malesef oyle sansli eslerden degilim benim esim in umrunda bile degil hatta canimi sikacak hergun yeni bisey bulur ben uzulurum aglarim yada bebege bisey olur onun umrunda bile olmaz neyse siz sanslisiniz kiymetini bilin :)

Al benden de o kadar.. Anlayamadım adamin ruh halini.. Bebis bebis diye dolaniyor, sonra bi canımı sıkıyor, hastaneye gidince kırk kere arıyor. Nası teselli edeceğini de bilmiyor. Dün tahlil sonuna bozulunca ben olursa olur dedi başladım ağlamaya aklı sıra teselli edecek beni..[/QUOTE]

Al benden de o kadar.. Anlayamadım adamin ruh halini.. Bebis bebis diye dolaniyor, sonra bi canımı sıkıyor, hastaneye gidince kırk kere arıyor. Nası teselli edeceğini de bilmiyor. Dün tahlil sonuna bozulunca ben olursa olur dedi başladım ağlamaya aklı sıra teselli edecek beni..[/QUOTE]
Benimki artik teselli bile etmiyor bebek okadar umrunda degilki , tahliller 150 lira tuttu diye oflaya oflaya gitti yatti idrar verirkwn tuvaletten kalkamafim karnima kramp girdi ciktim yuruyemiyorum nooldu bile demiyor anlayacahgin bu sadece benim xocugum onun umrunda bile dwgil onun icin sadece masraf

Benimki artik teselli bile etmiyor bebek okadar umrunda degilki , tahliller 150 lira tuttu diye oflaya oflaya gitti yatti idrar verirkwn tuvaletten kalkamafim karnima kramp girdi ciktim yuruyemiyorum nooldu bile demiyor anlayacahgin bu sadece benim xocugum onun umrunda bile dwgil onun icin sadece masraf[/QUOTE]
Bizim masrafı komple ben yaptığım için onun o kısım da pek umrunda değil
Ayarsiz ve dengesiz. Ben de ilerde sahiplenmeye kalkarsa bu benim istiyorsan bi tane de kendin yap diycem diyorum mümkün olduğunca sinirlerimi aldırdım ben artık. Sorana üstüne başa başa .... TL harcadim diyorum. Ben bebisimi çok istiyorum. Bildiğim o gerisi umrumda degil

Ikiz olunca ekime kalmaz merak etme.bu arada allah rahmet eylesin canim baban icin. Belkide en onemli ay olucak senin icin. Cikolatayi eism zorla veriyor yiyesim yok bir tek profiterol o kadar. Tursuyu dusunmeye bile dayanamiyorum ya pek yiyemiyorum suan. Ben ikiside erkek gibi hissediyorum nedense. Ama gonlum bir kiz bir erkek olsun saglikli olsun diyor ama onemli olan sadece saglikli uzun omurlu olmalari.
babyinlove
Canim sen bunlarla uzme kendini. Sen sadece bebise odaklan. Belki biraz alinganlikta vardir ondan da oyle hissediyorsundur onun acisindan da bak bence belki o da stresini böyle gösteriyordur. Aksiyse bile sen sadece bebisi dusun mutlu olmana yeter zaten

Sağol canım teşekkürler.
Bana da 1 kız 1 erkek.gibi geliyor
Hadi hayırlısı bakalım
Sonra tobe tobe diyorum sağlıklı olsunlarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…