- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Oy yaa, ben kendi adıma diym, normal yaşantımda taş gibi hatunum grip bile olmam kolay kolay ama bu süreci yaşadığımdan beri buluttan nem kapmaya başladımOf normalde benim asabi hallerim hiç çekilmez gebelikte eklenirse yandı kocam yaa
Ayy canım muhakkak kaydettircem eşime çook meraklardayım
Ayyy unutmasaydın bence çok güzel olurdu
Ben eşime sıkı sıkı tembih edicem
Hayırlısıyla o gün Bi geleydi
Ay hamile kahrı azıcık çeksinler demi
Tamam normal yolla gebelikte zor ama biz biraz daha fazla eziyet çekiyoruz onlarda sonuçlara azıcık katlansınlar demi
Zehra yaaaa benden günün erken çok şükür. 25 martta gitcem ben teeee yaa
Bende de bazen deli kıvılcımlar atıyo Bi başka doktora gitsem kalp atışını dinlesem mi ki diye
Sonra doktoruma ihanet gibi hissediyorum yaaa ne alakaysa
Bahar sen ben ve zehra üçümüz peşpeşeyiz transferde
Ama yine de benden erken gideceksiniz kalp atışına
Neyse beklicez artık napalım
Ve Türk kahvesini çok sevdiğim halde ben bıraktım zararlı diye
Artık bilemiyorum yararlı zararlı
Kızlar ayrıca sağlık ocağına gittim geri 1 tahlilim çıkmış
Kan değerim çok düşükmüş 8,8 dedi. Değeri anlamıyorum ama...
Fakültedeki hocama söyledim dedim hocam benim normalde kanım çok düşük bebeğe zararı olur mu diye.
Doktorum da şu an çok ilaç kullanıyorsun kan ilacı veremem demişti. Aile hekimine de söyledim bunu ne ilaçları kullandığımı sordu, söyledim evet gerçekten çok ilaç kullanıyorsun ama gerçekten çok düşük değerin doktoruna muhakkak söyle dedi
Koştur koştur çarşıdan çekirdekli siyah üzüm ve keçiboynuzu pekmezi aldım. Normalde pekmezleri sevmem acayip tatlı gelir çünkü ama bebeğim için ne olsa yicem içcem1 ay sonra doktorum ne dicek bakalım. Bi tanıdığımız kansızlık yüzünden 2 kere düşük yapmış çünkü. Deli korkutuyor bu beni
benmkiler de erkek heral :) ben hiç turşu falan yemiyorum yaAy kızlar ne bu turşu aşkı yahu...Gece kalkıp yiyorum o kadar yani nerdeyse hepimiz oyleyiz eğer eksi yiyip kız dogurma lafına bakılırsa hepsi kız olacak
benm eşime pek yok o hep huyuma gidiyor çünkü :) ama bazı günle çocuklara feci kıl oluyorum :) normalde o kadar tatlı bir öğretmendim şimdi despot oldum :)Canim benimde asabiyet berbat ya herseye sinirleniyorum esimi bazen goresim gelmiyor adam neyaacagini sasirdi valla
Dimi yaaa, gidicem ya c.tesibenm eşime pek yok o hep huyuma gidiyor çünkü :) ama bazı günle çocuklara feci kıl oluyorum :) normalde o kadar tatlı bir öğretmendim şimdi despot oldum :)
canım hadi vakt gelmiş valla benmde 14 marta diğer randevum şimdi 2 3 güne 1 gördüm ya 14 marta çok var gibi gliyor. ama doktorum eli ayağı herşeyi görüecek dedi çok heyecanlıyımmm
canım benc 7. haftada git için rahatlasın o kadar beklemek fazla değil mi? nerdeyse 8. hafta bitecek çnkü ben dokotrum çok erken verdiği halde dayanamadım düşün yani :)
Ay kızlar ne bu turşu aşkı yahu...Gece kalkıp yiyorum o kadar yani nerdeyse hepimiz oyleyiz eğer eksi yiyip kız dogurma lafına bakılırsa hepsi kız olacak
Oy yaa, ben kendi adıma diym, normal yaşantımda taş gibi hatunum grip bile olmam kolay kolay ama bu süreci yaşadığımdan beri buluttan nem kapmaya başladımkalp sesini duysak rahatlıycaz hepimizde işte. Ya sabır ya Allah
Kuzenimle konuştum az önce.. Perşembe günü oğlusu oldu. Hamile olduğumu bilmiyordum ama pazarda deli gibi çeşit çeşit meyve almıştım, meyve ve tatlı yiyordum, dogurana kadar da hep meyve tatlı yemek istedi canım dedi. EE hakkının hakkını vermissin o zaman dedim ben de.
Normalde probiyotik olduğu için, k2 vitamini için her akşam küçük bir kase turşu yemeye çalışırdım ama pazar aksamustunden bu öğlene kadar 1 kilo turşu nedir arkadaş..dun komsuda yediklerim hariç sabah AC karnına yemeye başladım bugün.. Bilemedi ki aysenin hakkını mi veriyorum ben de.. Evdeki turşu bitince apartman whatsapp grubuna yazarım artık, komşular turşu yetiştiren diye tursu askinaaaa
Herseyguzelolcak ben herseyi eylül 15 e göre plnlıyorum canım nedense içime eylül ün 15 doğuyor 36. haftada ideal olur sanırım :) bu arada çalışınca vakit çabuk geçiyordu aslında hep canım ama nedense artık geçmiyor yaa hep bir şafak var ya beklenen. ama beklenenler bu kadar özelken beklemekte çok güzzel... birde bazen her yanım o kadar ağrıyor ki ve uyku çok fena bastırıyor meselea bugün.böyle günlerde çok zor olabiliyor.
İnan bende nefret ediyorum tatlıdan....benmkiler de erkek heral :) ben hiç turşu falan yemiyorum ya(( işin garibi çikolatadan falanda tiksiniyorum sadece profiterol sürekli profiterol yemek istiyor canm :)
Herkesin ne güzel canının çektiği bişeyler var:))) maşallah hepinize. Bende tık yok. Hayat aynen normalinde devam ediyor.....Evde yeterli mühimmat bulamayınca kendimi eksik hissedip komşular yetişin dedim5 dk içinde 1 kavanoz karışık turşu geldi. Dizi seyredip turşu yiyom hey Allahım ya
Atalarımız bi söz soylemis, istisnalar kaideyi bozmaz tabii ki. Rabbim o günleri gostersin de cinsiyetler belli olunca bu söze ne kadar uymusuz gorucez inşallah hep birlikte.
Senin durum baya vahimmis yaKuzenimle konuştum az önce.. Perşembe günü oğlusu oldu. Hamile olduğumu bilmiyordum ama pazarda deli gibi çeşit çeşit meyve almıştım, meyve ve tatlı yiyordum, dogurana kadar da hep meyve tatlı yemek istedi canım dedi. EE hakkının hakkını vermissin o zaman dedim ben de.
Normalde probiyotik olduğu için, k2 vitamini için her akşam küçük bir kase turşu yemeye çalışırdım ama pazar aksamustunden bu öğlene kadar 1 kilo turşu nedir arkadaş..dun komsuda yediklerim hariç sabah AC karnına yemeye başladım bugün.. Bilemedi ki aysenin hakkını mi veriyorum ben de.. Evdeki turşu bitince apartman whatsapp grubuna yazarım artık, komşular turşu yetiştiren diye tursu askinaaaa
Aynen bende öyle diyorum kız olursa demek ki bu teori doğruEvde yeterli mühimmat bulamayınca kendimi eksik hissedip komşular yetişin dedim5 dk içinde 1 kavanoz karışık turşu geldi. Dizi seyredip turşu yiyom hey Allahım ya
Atalarımız bi söz soylemis, istisnalar kaideyi bozmaz tabii ki. Rabbim o günleri gostersin de cinsiyetler belli olunca bu söze ne kadar uymusuz gorucez inşallah hep birlikte.
Vallaha bendede tık yok. Halbuki eşim dört gözle aşermemi bekliyorduHerkesin ne güzel canının çektiği bişeyler var:))) maşallah hepinize. Bende tık yok. Hayat aynen normalinde devam ediyor.....
Ne demisler gormeyince göresin, görünce öldüresin geliyorsa kocandir o:)) saka bi yana onlar idare etmeye bile can atiyorlar bizi yeter ki hersey yolunda gitsin de:)[/QUOTE]Canim benimde asabiyet berbat ya herseye sinirleniyorum esimi bazen goresim gelmiyor adam neyaacagini sasirdi valla
Yok canim ben malesef oyle sansli eslerden degilim benim esim in umrunda bile degil hatta canimi sikacak hergun yeni bisey bulur ben uzulurum aglarim yada bebege bisey olur onun umrunda bile olmaz neyse siz sanslisiniz kiymetini bilin :)[/QUOTE]I
Ne demisler gormeyince göresin, görünce öldüresin geliyorsa kocandir o:)) saka bi yana onlar idare etmeye bile can atiyorlar bizi yeter ki hersey yolunda gitsin de:)
Yok canim ben malesef oyle sansli eslerden degilim benim esim in umrunda bile degil hatta canimi sikacak hergun yeni bisey bulur ben uzulurum aglarim yada bebege bisey olur onun umrunda bile olmaz neyse siz sanslisiniz kiymetini bilin :)
Yok canim ben malesef oyle sansli eslerden degilim benim esim in umrunda bile degil hatta canimi sikacak hergun yeni bisey bulur ben uzulurum aglarim yada bebege bisey olur onun umrunda bile olmaz neyse siz sanslisiniz kiymetini bilin :)
Al benden de o kadar.. Anlayamadım adamin ruh halini.. Bebis bebis diye dolaniyor, sonra bi canımı sıkıyor, hastaneye gidince kırk kere arıyor. Nası teselli edeceğini de bilmiyor. Dün tahlil sonuna bozulunca ben olursa olur dedi başladım ağlamaya aklı sıra teselli edecek beni..
Ikiz olunca ekime kalmaz merak etme.bu arada allah rahmet eylesin canim baban icin. Belkide en onemli ay olucak senin icin. Cikolatayi eism zorla veriyor yiyesim yok bir tek profiterol o kadar. Tursuyu dusunmeye bile dayanamiyorum ya pek yiyemiyorum suan. Ben ikiside erkek gibi hissediyorum nedense. Ama gonlum bir kiz bir erkek olsun saglikli olsun diyor ama onemli olan sadece saglikli uzun omurlu olmalari.Aynen canım ya.
Ekimin farklı bir anlamı var bende.
Babamı Ekim ayında kaybettim.
Nefret ederim Ekim ayından saymam geçer gider bitsin isterim ölüm tarihi atlasin.
Bana bebeklerini getirecek ay olduğunu bilememisim
: ) ama ne demiştik Herserguzelolacak
İnan bende nefret ediyorum tatlıdan....
Turşu hiç ilgimi çekmiyor.
Gerçekten cinsiyetler belli olmaya başlayınca bu tatlı eksi olayını canlı isoatlicaz burda
Ikiz olunca ekime kalmaz merak etme.bu arada allah rahmet eylesin canim baban icin. Belkide en onemli ay olucak senin icin. Cikolatayi eism zorla veriyor yiyesim yok bir tek profiterol o kadar. Tursuyu dusunmeye bile dayanamiyorum ya pek yiyemiyorum suan. Ben ikiside erkek gibi hissediyorum nedense. Ama gonlum bir kiz bir erkek olsun saglikli olsun diyor ama onemli olan sadece saglikli uzun omurlu olmalari.
babyinlove
Canim sen bunlarla uzme kendini. Sen sadece bebise odaklan. Belki biraz alinganlikta vardir ondan da oyle hissediyorsundur onun acisindan da bak bence belki o da stresini böyle gösteriyordur. Aksiyse bile sen sadece bebisi dusun mutlu olmana yeter zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?