Günaydın canımGünaydın Herkeslere
Esimde oyle hissediyor canim ya bakalim hayirlisi gunaydinlar bu aradaaaa hepinizeeeSağol canım teşekkürler.
Bana da 1 kız 1 erkek.gibi geliyor
Hadi hayırlısı bakalım
Sonra tobe tobe diyorum sağlıklı olsunlarda :)
benimde 6. ve 7. haftalarda öyle olmuştu gün boyu sürekli bulanıyordu midemi üşütmüşüm gibi karışıyordu herkesin sabah olucak diye birşey yokmuş öyle dediler şimdi ise bulantı kalmadı ben de çok erken kesildi ters giden bişey mi var diye endişeleniyorumkıslar bişey sormak istiyorum. Benim bugüne kadar hiç mide bulantım olmadı. ve mide bulantılarınında hep sabah erkenden uyanınca olduğunu yazıyor herkes burada.
ama benim bugün bir garip. yarım saattir sanki midem bulanıyor. ama öyle kusturacak kadar değil. ama sanki midemin içinde bişeyler dönüyor. aşırı halsizim.
Bunları yaşayan var mı? yardımcı olabilirmisiniz
benimde 6. ve 7. haftalarda öyle olmuştu gün boyu sürekli bulanıyordu midemi üşütmüşüm gibi karışıyordu herkesin sabah olucak diye birşey yokmuş öyle dediler şimdi ise bulantı kalmadı ben de çok erken kesildi ters giden bişey mi var diye endişeleniyorum
Valla bende açlık hissettiğim an bi bulantı oluyor, sanki tansiyonum düşüyor gibi hissediyorum biseyler atıştırınca oda geçiyor :) bence sevinelim ya kusmak iyi bi şey deil. Herkesin ağrı eşiği aynı olmaz. Benim bünyem kuvvetlidir, kendimi bilirim mesela hastalık konusunda. Bulantı yada kusma olmaması bence avantajkıslar bişey sormak istiyorum. Benim bugüne kadar hiç mide bulantım olmadı. ve mide bulantılarınında hep sabah erkenden uyanınca olduğunu yazıyor herkes burada.
ama benim bugün bir garip. yarım saattir sanki midem bulanıyor. ama öyle kusturacak kadar değil. ama sanki midemin içinde bişeyler dönüyor. aşırı halsizim.
Bende öyleyim canım halsizlik hem gebelik hem B12 eksikliği nedeniyle olabilir mide desen oda aynı bulantı var kusma yok drum bu durum 11.haftada büyük ölçüde geçer dedi bence bi b 12 tahlili yaptirkıslar bişey sormak istiyorum. Benim bugüne kadar hiç mide bulantım olmadı. ve mide bulantılarınında hep sabah erkenden uyanınca olduğunu yazıyor herkes burada.
Aynen canim cok dayanikliyimdir bende buna bagliyorum sonucta kac hafta oldu bunye adapte oluyor artik acken bulantim var senin gibi tnsiyonum dusup yorgun kaliyorumValla bende açlık hissettiğim an bi bulantı oluyor, sanki tansiyonum düşüyor gibi hissediyorum biseyler atıştırınca oda geçiyor :) bence sevinelim ya kusmak iyi bi şey deil. Herkesin ağrı eşiği aynı olmaz. Benim bünyem kuvvetlidir, kendimi bilirim mesela hastalık konusunda. Bulantı yada kusma olmaması bence avantaj
Benim hiç bulantım olmadı yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır da bu da benim şansımdır.Aynen canim cok dayanikliyimdir bende buna bagliyorum sonucta kac hafta oldu bunye adapte oluyor artik acken bulantim var senin gibi tnsiyonum dusup yorgun kaliyorum
Insallah canim bende oyle dusunuyorum bu internet bi yandan sans bi yandan bela yaz mide bulantim durdu diye neler cikiyor ya insanin kafasi bulaniyor ben anneme cekmisim diyorum kusmaisiz gecicek insallah daha ne isterinki :)Benim hiç bulantım olmadı yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır da bu da benim şansımdır.
Bence değil, cnm, bizim gebeliklerimiz daha nazik, nazli, daha çok dikkatli olmalıyız. Bizim gebelik çok ilaçla, çok sinirle, çok uğraşla oluşmuş.Yok yok helede çalışan bayanlar için bu bulantı olmaması çok iyi. Kul kaderini yaşar ya, herşeyi akışına olağan durumuna bırakmak lazim bence. Eşimin Bi doktor arkadaşı aksam bana dediki, korkma zehra artik normal gebelik gibi düşün ve hayatını ona göre idame ettir, stres yapma kendine asil o zaman bebeğe zarar verirsin dedi. Sanırım çok hakli :)
Canim sen nasilsin bebegin nasil hep dualarimdasin canimBence değil, cnm, bizim gebeliklerimiz daha nazik, nazli, daha çok dikkatli olmalıyız. Bizim gebelik çok ilaçla, çok sinirle, çok uğraşla oluşmuş.
B12 ye gebelikten hemen önce baktırmıştım canım bi sorunyok. ama bu halsizlik ve uyku çok fena. Okadar zor çalışıyorum ki işyerinde anlatamamBende öyleyim canım halsizlik hem gebelik hem B12 eksikliği nedeniyle olabilir mide desen oda aynı bulantı var kusma yok drum bu durum 11.haftada büyük ölçüde geçer dedi bence bi b 12 tahlili yaptir
Bence haklısın canım. Benim doktorumda aynı şeyi söyledi. Sizinki özel ve narin gebelik. 2 katı dikkat etmeniz gerekiyor diye. ilaçlarla zar zor elde ettik zatenBence değil, cnm, bizim gebeliklerimiz daha nazik, nazli, daha çok dikkatli olmalıyız. Bizim gebelik çok ilaçla, çok sinirle, çok uğraşla oluşmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?