2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

kıslar bişey sormak istiyorum. Benim bugüne kadar hiç mide bulantım olmadı. ve mide bulantılarınında hep sabah erkenden uyanınca olduğunu yazıyor herkes burada.
ama benim bugün bir garip. yarım saattir sanki midem bulanıyor. ama öyle kusturacak kadar değil. ama sanki midemin içinde bişeyler dönüyor. aşırı halsizim.
Bunları yaşayan var mı? yardımcı olabilirmisiniz

benimde 6. ve 7. haftalarda öyle olmuştu gün boyu sürekli bulanıyordu midemi üşütmüşüm gibi karışıyordu herkesin sabah olucak diye birşey yokmuş öyle dediler şimdi ise bulantı kalmadı ben de çok erken kesildi ters giden bişey mi var diye endişeleniyorum

Kızlar ben kendimi kötü hissediyorum ya.. Kalbim gup gup... Yarına nasıl cikicam ben...

Aynısı bende de Özellikle 7. Haftada sabah kalktığımda midem bulantı değil ama bi tuhaf oluyordu , bu hafta gitti o da , kötüyü aklıma getirmiyorum , iyi birşey olduğunu düşünmeye çalışıyorum .... Şuan belirti diyebileceğim göğüslerim hala acıyor ve sık sık tuvskete çıkıyorum o kadar Şikayetçi değilim tabi halimden de ....

J jengar canim uzme kendini herkesin mide bulantisi kusmasi olacak degil ki benimde bikac gun kesildi bulantim sonra yine basladi ama cok hafif yani zaten ulserli oldugum icin bulntiya aliskinim ayirtedemiyorum annem hamileyken iki kere midesi bulanmis hic kusmamis bunyen direncli yada cabuk adapte oluyorsa cok sikinti yasamazsin allahin izniyle :)

Valla bende açlık hissettiğim an bi bulantı oluyor, sanki tansiyonum düşüyor gibi hissediyorum biseyler atıştırınca oda geçiyor :) bence sevinelim ya kusmak iyi bi şey deil. Herkesin ağrı eşiği aynı olmaz. Benim bünyem kuvvetlidir, kendimi bilirim mesela hastalık konusunda. Bulantı yada kusma olmaması bence avantaj

Bende öyleyim canım halsizlik hem gebelik hem B12 eksikliği nedeniyle olabilir mide desen oda aynı bulantı var kusma yok drum bu durum 11.haftada büyük ölçüde geçer dedi bence bi b 12 tahlili yaptir

Aynen canim cok dayanikliyimdir bende buna bagliyorum sonucta kac hafta oldu bunye adapte oluyor artik acken bulantim var senin gibi tnsiyonum dusup yorgun kaliyorum

Aynen canim cok dayanikliyimdir bende buna bagliyorum sonucta kac hafta oldu bunye adapte oluyor artik acken bulantim var senin gibi tnsiyonum dusup yorgun kaliyorum
Benim hiç bulantım olmadı yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır da bu da benim şansımdır.

Benim hiç bulantım olmadı yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır da bu da benim şansımdır.
Insallah canim bende oyle dusunuyorum bu internet bi yandan sans bi yandan bela yaz mide bulantim durdu diye neler cikiyor ya insanin kafasi bulaniyor ben anneme cekmisim diyorum kusmaisiz gecicek insallah daha ne isterinki :)

Yok yok helede çalışan bayanlar için bu bulantı olmaması çok iyi. Kul kaderini yaşar ya, herşeyi akışına olağan durumuna bırakmak lazim bence. Eşimin Bi doktor arkadaşı aksam bana dediki, korkma zehra artik normal gebelik gibi düşün ve hayatını ona göre idame ettir, stres yapma kendine asil o zaman bebeğe zarar verirsin dedi. Sanırım çok hakli :)

Bence değil, cnm, bizim gebeliklerimiz daha nazik, nazli, daha çok dikkatli olmalıyız. Bizim gebelik çok ilaçla, çok sinirle, çok uğraşla oluşmuş.

Kızlar çok kızgınım anneme hem de
Tedaviye başlarken bikaç arkadaş hariç annemlerin ve kayınvalidemlerin haberi vardı. Eşim kalp atışı duyulana düşük tehlikesi geçene kadar bahsetmeyelim ortalığa dedi. 2 tarafı da sıkı sıkı tembih ettik. Ki kayınvalideme hiç güvenmem ağzında bakla ıslanmaz- dı güyaaa

İlk ben testi pozitif görünce aradığımda annemi yanında Bi komşu, teyzem ve annanem varmış. Ağlarken duyunca beni, bocaladı tutmadı mı Bebek filan dedi onlar öğrendi. Ki komşumuz da maşallah mahallenin müzeyyen ablası gibidir. Ananem de hiiç ondan eksik kalmaz tüm köy duyar anında. Tembih ettirdim.
Neyse eşim tedaviden haberdar olan arkadaşlara sonucu belirtti. Ben de yakın olan 2 arkadaşa söyledim birinden ağzımın payını alınca daha kimseye söylemiyorum.

Şimdi telefon açtı. Sabah iyi değildim okudu. Nasıl oldun diye sordu. Bi komşudalarmış teyzemin gelini de hamile o da 1 hafta sonra 2 aylık olacakmış dedi. Dedim aman bebek mevzunu kapat.
Ben söyledim ki dedi çok sevindi X ablan dedi.
Orda yengem de var diğerleri de var herkes duydu E dedim. (Yengem aynı zamanda teyzemin de kızıdır o da kardeşlerine, kendi annesine söylicek) Nolcak sen zaten söylicen herkese söylemişsin dedi. Dedim Bi de özellikle tembih ettik kimseye söyleme diye. Kendim kime ne söylediğimin hesabını mı vereyim dedim kapadım telefonu

Eşim Bi duysa acayip kızacak.
Tabi söylemeyi düşünmüyorum ama çok kızdım.
Bu da fena kazık oldu bana bir daha anneme de tek kelime etmicem.

kuzenlerimin eşiyle eşimin arası çok iyi. Eğer ki olur da onlardan biri eşime face den yazarsa hayırlı olsun diye yandım

Bende öyleyim canım halsizlik hem gebelik hem B12 eksikliği nedeniyle olabilir mide desen oda aynı bulantı var kusma yok drum bu durum 11.haftada büyük ölçüde geçer dedi bence bi b 12 tahlili yaptir
B12 ye gebelikten hemen önce baktırmıştım canım bi sorunyok. ama bu halsizlik ve uyku çok fena. Okadar zor çalışıyorum ki işyerinde anlatamam

Bence değil, cnm, bizim gebeliklerimiz daha nazik, nazli, daha çok dikkatli olmalıyız. Bizim gebelik çok ilaçla, çok sinirle, çok uğraşla oluşmuş.
Bence haklısın canım. Benim doktorumda aynı şeyi söyledi. Sizinki özel ve narin gebelik. 2 katı dikkat etmeniz gerekiyor diye. ilaçlarla zar zor elde ettik zaten

Arkadaşlar Merhaba bugün transferimin 6. Günü ve iki gündür kasigimin sağ tarafı batıyor arada kramp gibi ani bi ağrı giriyor.ve geçiyor anında ama batma sürekli oluyo anlık olarak sonra geri geçiyor. Normal mi bu acaba bide ben çok yatmiyorum Dr. Um yatma gez dolan dedi tek olduğum. İçin çoğu işi ben yapıyorum ama korkuyorum bişey olmaz dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…