2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Gayet normal mide bulantıları, yanmalar vs...
Ağrıların benimki gibi aynı cnm korkma. Fakat dinlenmende fayda var. Fazla iş yapma derim ben :) hayırlı olsun ayrıca

Bende aynı dert var canım ya kayinvalideme guvenmiodum anneme guveniodum kayinvalidem gorumceme bile soylememis annemin duyurmadigi kalmamış çok sınır oldum bide üste cikio ne var sağlık sorunu bu herkes de var bi dert diyo nolacak bu anaların bosbogazligi çok mutsuzum bide eşim de duydu benim çok uzuldu bizim damatta sorun demiştir dio ben nasıl bakcam şimdi milletin yüzüne dio haklı adam ne diyeyim inşallah herşeyi alenen açıklamamıştır diye dusunmek istiyorum şimdi ters bisey olsa herkes ayakta herkes biliyo daha keseyi bile gormedik bu ne acele be kadın bende çok kizginim cookkk

Gayet normal mide bulantıları, yanmalar vs...

Ağrıların benimki gibi aynı cnm korkma. Fakat dinlenmende fayda var. Fazla iş yapma derim ben :) hayırlı olsun ayrıca

Pazartesi test günüm öncesinde evde yapsam varsa çıkar mı acaba mide bulantım falan yok ama midem çok şiş kabız değilim ama bu şişlik neyin nesi

Ayni sorun bendede var kayinvaldem gecen hamilelgimde herkese söylemiş diş gebelikten gitti bu sefer kimseye sakin söyleme diye 100 defa söyledim eşimde dedi aynisini :)

Benim de 6. Gün hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah canım ben evde yapmak istiyorum ama korkuyorum senin de agrin var mıydı batma gibi
Yapma daha cok erken ben 5 gun beta yaptirdim 3.20 cikti 7 gun bidaha yaptirdim 26.99 cikti 9 gün 90 cikti biraz sabret bence ben cok sabirsiz biriyim bana bakma sen

Huhu ben geldim :) 11 kasim 2016 cikiyor takvimde hayirlisi olsun bakalim

Hoşgeldin canım.. Ne güzel değerin de hemen katlanmış...

Noolcak benim halim yaa.. Bugün nasıl gerginim anlatamam.. Yarın karşıma ne çıkacak diye çok endişeliyim..

Hoşgeldin canım.. Ne güzel değerin de hemen katlanmış...

Noolcak benim halim yaa.. Bugün nasıl gerginim anlatamam.. Yarın karşıma ne çıkacak diye çok endişeliyim..
Evet canim benim gerilme serbest birak kendini kanaman falan yok dimi adettinde gecti dimi takma cok fazla lütfen

Evet canim benim gerilme serbest birak kendini kanaman falan yok dimi adettinde gecti dimi takma cok fazla lütfen

Kanamam yok Allaha şükür, adetim de geçen hafta salı bilemedin en geç perşembeydi günü. 26-28 günde bir oluyorum çünkü. Elimde değil, takmayayım diyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…