Ağrıların benimki gibi aynı cnm korkma. Fakat dinlenmende fayda var. Fazla iş yapma derim ben :) hayırlı olsun ayrıcaArkadaşlar Merhaba bugün transferimin 6. Günü ve iki gündür kasigimin sağ tarafı batıyor arada kramp gibi ani bi ağrı giriyor.ve geçiyor anında ama batma sürekli oluyo anlık olarak sonra geri geçiyor. Normal mi bu acaba bide ben çok yatmiyorum Dr. Um yatma gez dolan dedi tek olduğum. İçin çoğu işi ben yapıyorum ama korkuyorum bişey olmaz dimii
Bende aynı dert var canım ya kayinvalideme guvenmiodum anneme guveniodum kayinvalidem gorumceme bile soylememis annemin duyurmadigi kalmamış çok sınır oldum bide üste cikio ne var sağlık sorunu bu herkes de var bi dert diyo nolacak bu anaların bosbogazligi çok mutsuzum bide eşim de duydu benim çok uzuldu bizim damatta sorun demiştir dio ben nasıl bakcam şimdi milletin yüzüne dio haklı adam ne diyeyim inşallah herşeyi alenen açıklamamıştır diye dusunmek istiyorum şimdi ters bisey olsa herkes ayakta herkes biliyo daha keseyi bile gormedik bu ne acele be kadın bende çok kizginim cookkkKızlar çok kızgınımanneme hem de
Tedaviye başlarken bikaç arkadaş hariç annemlerin ve kayınvalidemlerin haberi vardı. Eşim kalp atışı duyulana düşük tehlikesi geçene kadar bahsetmeyelim ortalığa dedi. 2 tarafı da sıkı sıkı tembih ettik. Ki kayınvalideme hiç güvenmem ağzında bakla ıslanmaz- dı güyaaa
İlk ben testi pozitif görünce aradığımda annemi yanında Bi komşu, teyzem ve annanem varmış. Ağlarken duyunca beni, bocaladı tutmadı mı Bebek filan dedi onlar öğrendi. Ki komşumuz da maşallah mahallenin müzeyyen ablası gibidir. Ananem de hiiç ondan eksik kalmaz tüm köy duyar anında. Tembih ettirdim.
Neyse eşim tedaviden haberdar olan arkadaşlara sonucu belirtti. Ben de yakın olan 2 arkadaşa söyledim birinden ağzımın payını alınca daha kimseye söylemiyorum.
Şimdi telefon açtı. Sabah iyi değildim okudu. Nasıl oldun diye sordu. Bi komşudalarmış teyzemin gelini de hamile o da 1 hafta sonra 2 aylık olacakmış dedi. Dedim aman bebek mevzunu kapat.
Ben söyledim ki dediçok sevindi X ablan dedi.
Orda yengem de var diğerleri de var herkes duydu E dedim. (Yengem aynı zamanda teyzemin de kızıdır o da kardeşlerine, kendi annesine söylicek) Nolcak sen zaten söylicen herkese söylemişsin dedi. Dedim Bi de özellikle tembih ettik kimseye söyleme diye. Kendim kime ne söylediğimin hesabını mı vereyim dedim kapadım telefonu
Eşim Bi duysa acayip kızacak.
Tabi söylemeyi düşünmüyorum ama çok kızdım.
Bu da fena kazık oldu bana bir daha anneme de tek kelime etmicem.
kuzenlerimin eşiyle eşimin arası çok iyi. Eğer ki olur da onlardan biri eşime face den yazarsa hayırlı olsun diye yandım
Gayet normal mide bulantıları, yanmalar vs...
Ağrıların benimki gibi aynı cnm korkma. Fakat dinlenmende fayda var. Fazla iş yapma derim ben :) hayırlı olsun ayrıca
Öğrendin mi canım bebeğini ☺Huhu ben geldim :) 11 kasim 2016 cikiyor takvimde hayirlisi olsun bakalim
Evet canim doktor 2 hafta snr gel dedi :) bugun 9 gun 90 cikti beta hcgÖğrendin mi canım bebeğini ☺
Benim de 6. Gün hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah canım ben evde yapmak istiyorum ama korkuyorum senin de agrin var mıydı batma gibiEvet canim doktor 2 hafta snr gel dedi :) bugun 9 gun 90 cikti beta hcg
Ayni sorun bendede var kayinvaldem gecen hamilelgimde herkese söylemiş diş gebelikten gitti bu sefer kimseye sakin söyleme diye 100 defa söyledim eşimde dedi aynisini :)Bende aynı dert var canım ya kayinvalideme guvenmiodum anneme guveniodum kayinvalidem gorumceme bile soylememis annemin duyurmadigi kalmamış çok sınır oldum bide üste cikio ne var sağlık sorunu bu herkes de var bi dert diyo nolacak bu anaların bosbogazligi çok mutsuzum bide eşim de duydu benim çok uzuldu bizim damatta sorun demiştir dio ben nasıl bakcam şimdi milletin yüzüne dio haklı adam ne diyeyim inşallah herşeyi alenen açıklamamıştır diye dusunmek istiyorum şimdi ters bisey olsa herkes ayakta herkes biliyo daha keseyi bile gormedik bu ne acele be kadın bende çok kizginim cookkk
Yapma daha cok erken ben 5 gun beta yaptirdim 3.20 cikti 7 gun bidaha yaptirdim 26.99 cikti 9 gün 90 cikti biraz sabret bence ben cok sabirsiz biriyimBenim de 6. Gün hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah canım ben evde yapmak istiyorum ama korkuyorum senin de agrin var mıydı batma gibi
Yapma daha cok erken ben 5 gun beta yaptirdim 3.20 cikti 7 gun bidaha yaptirdim 26.99 cikti 9 gün 90 cikti biraz sabret bence ben cok sabirsiz biriyimbana bakma sen
İnş. tutunmuştur cnm. Ben dayanamayıp 9.gün yapmıştım 60 çıkmıştıBen sabirliyim aklıma bile gelmiyor ama inşallah tutunmustur bana sımsıkı ☺☺☺☺
Tutunmustur annesi merak etme bakalim biz iki tane 5 gün embriyosu koydurduk tek kesemi var iki kesemi meraktan ölcem :)Ben sabirliyim aklıma bile gelmiyor ama inşallah tutunmustur bana sımsıkı ☺☺☺☺
İnş. tutunmuştur cnm. Ben dayanamayıp 9.gün yapmıştım 60 çıkmıştı
Hosgeldin canim :)Huhu ben geldim :) 11 kasim 2016 cikiyor takvimde hayirlisi olsun bakalim
Hoşbulduk canim :) arka arkaya gelicek inş bebeişler birde ayni doktordan hehehe sen biraz sevmedin doktoru ama olsun hehehP
Hosgeldin canim :)
Huhu ben geldim :) 11 kasim 2016 cikiyor takvimde hayirlisi olsun bakalim
Evet canim benim gerilme serbest birak kendini kanaman falan yok dimi adettinde gecti dimi takma cok fazla lütfenHoşgeldin canım.. Ne güzel değerin de hemen katlanmış...
Noolcak benim halim yaa.. Bugün nasıl gerginim anlatamam.. Yarın karşıma ne çıkacak diye çok endişeliyim..
Evet canim benim gerilme serbest birak kendini kanaman falan yok dimi adettinde gecti dimi takma cok fazla lütfen
Ozaman bi sorun yoktur canim ben inaniyorum artik artmiş olacak sonucunKanamam yok Allaha şükür, adetim de geçen hafta salı bilemedin en geç perşembeydi günü. 26-28 günde bir oluyorum çünkü. Elimde değil, takmayayım diyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?