2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kızlar midem çok şiş kabız değilim ama bu şişlik rahatsız ediyor sanki midem çok Afedersiniz gaz dolu gibi soda icsem sorun olur mu acaba

Kızlar midem çok şiş kabız değilim ama bu şişlik rahatsız ediyor sanki midem çok Afedersiniz gaz dolu gibi soda icsem sorun olur mu acaba
Ben devamli transferden sonra hergün 3 tane kuru kayisi yiyorum normalde bende lovbo sorunu vardi yani haftada bikere cikabiliyordum ama bu hergun kuru kayisi yedigim icin artik kalmadi o sorun birde sana tavsiyem brokoli seviyosan brokoli ye yogurtla :)

Severim brokoli yapim o zaman yiyim ☺ kuru kayısı yiyorum arada ama ☺ bide dün gece eşim ananas getirdi bi dilim yedim ve ondan sonra kasigim da tuhaf ağrılar oldu kramp gibi ☺☺☺ ben ananas in çok faydalı olduğunu okumuştum başka ne önerirsin canım ☺☺☺

Bende anans yıyorum hala yıyorum hergün işte bu kadarcik :) ben evde oturmayi sevmedigim icim hep geziyorum sen evde otur :)

Bende anans yıyorum hala yıyorum hergün işte bu kadarcik :) ben evde oturmayi sevmedigim icim hep geziyorum sen evde otur :)
Yok ya ben transfer sonrası bile hastanede yatmadim hemen lavaboya gittim sonra giyindim. Eve geldim.☺☺ çok yatmiyorum Rabbim verirse her türlü verir ıspanak yedin mi hani çok yeşillik yemeyin diyorlar ya ondan merak ettim onu ☺

Benim de eğer tutmussa 16 kasımda doğacak iki gün sonrada adet günüm inşallah geçer bida olmaz ☺☺☺

Yok ispanak yemedim ama ful rokalli salata yedim :)) bende ayni işlem bitti sedyeden kalktim hemen wcye koştum wc geldim eşime hadi gidiyoruz dedim üstümü giyindim ciktik ya şuna cok inaniyorum rabbim ol derse olur o eger ana rahmine tutunduysa simsiki hoplasanda ziplasanda bişey olmuyor cok tanidigim var böyle olan

Kizlar yazilarinizi gorunce ilk hallerimiz geldi aklima :)) aslinda ilk sayfalara baksaniz baya bi cevap bulursunuz biz ozaman herseyi sormsuzdur valla :)

O kadar cokki okuyamiyorum valla yüreğim dayanmıyor ☺ benimde eşim. Yarın izinli balık yapacaz bahçemiz de o zaman bende roka yiyim eğer iyiyse yeşillik yememeye özen gösterdim ama hepsi değil demekki ☺☺ kusura bakmayın merak işte çok korkuyorum bende

Canim haklisin inan bu sayfada herseyden en korkan bendim :) bide ben cok uzucu seyler yasadim ondanda etkilendim ozaman arkadaslar cok yararli cevaplar veriyordu onun icin dedim isine baya yarar o bilgiler ben baligi cok severim esim balik aldim dediginden beri midem bulaniyor nasil pisiricem dusunemiyorum midem berbat butun gun bulandi kendime nazar degdim sonunda :)

Benimde ateşim varmiş gibi vucudum cok halsiz bide dun soguk su icmişim bogazlar gitmiş durumda bel desen kopuyor agridan

Huhu ben geldim :) 11 kasim 2016 cikiyor takvimde hayirlisi olsun bakalim
Hadi hayirli ugurlu olsun canim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin cok sevindim hosgeldin aramiza
Canim soda faydali diyorlar ben 2 3 gune 1 iciyorum bence icebilirsin.
Benimde ateşim varmiş gibi vucudum cok halsiz bide dun soguk su icmişim bogazlar gitmiş durumda bel desen kopuyor agridan
Canim ben ilk 10 gun kipkirmizi dolasti. Surekli atesim vardi.vucut adapte olmaya calisiyor ya bu da hamiellik belirtisi. Vucudun suan hasas biraz.balli limonlu sicak su ic surekli cok rahatlatitor vucudu ve bogazim

Sagol canim benim tavsiyelerin hep işe yaradi
Yanmada gecti artik pecete koyuyorum degiştiriyorum devamli yatmadan önce iceyim bali limonu

Sagol canim benim tavsiyelerin hep işe yaradi
Yanmada gecti artik pecete koyuyorum degiştiriyorum devamli yatmadan önce iceyim bali limonu
Ben ne zaman bogazda yanma olsa ictim hic ilerlemedi canim kesinlikle ic. Faydam olduysa n3 mutlu bana

Kızlar vücudum acayip halsiz heryerim ağrıyo batisiyo zencefil bal limon zarar verir mi acep çoook kötüyüm

Kızlar vücudum acayip halsiz heryerim ağrıyo batisiyo zencefil bal limon zarar verir mi acep çoook kötüyüm
Canimm balli limonlu su ben hep iciyorum bogazi super rahatlatiyor ama zencefilden emin olamadim sanki kullanilmamali diye hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…