- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Merabaaaaa
Hosgeldin canim sen bebisi baya buyutmussun :)Merabaaaaa
MasallahHosgeldin canim sen bebisi baya buyutmussun :)
Ayy bizde gorelim su gunleri insallah rabbim sevincimizi daim etsin bende cuma kalp atisi icin gidicem insallah 7+1 olucaz allah nasip ederse cok heycanliyim gecnedi sanki gunler canim yaMasallahcnm büyüdü çok şükür
Insallah göreceksin o günleri cnmAyy bizde gorelim su gunleri insallah rabbim sevincimizi daim etsin bende cuma kalp atisi icin gidicem insallah 7+1 olucaz allah nasip ederse cok heycanliyim gecnedi sanki gunler canim ya
Hay maşallah, ya ben böyle hamile takviminde kocaman bebiş ve gelişme durumunu görüyorum ya, aklım çıkıyor çok seviniyorum, Rabbim sana bagislasin inşallahMerabaaaaa
Canın Çin takvimine baktım orda kız olacağı yazıyor deneyin bence bir çok arkadaşımın tuttuAy kızlar ne bu turşu aşkı yahu...Gece kalkıp yiyorum o kadar yani nerdeyse hepimiz oyleyiz eğer eksi yiyip kız dogurma lafına bakılırsa hepsi kız olacak
Can'ım benim hiç telaş etme bebeğini de strese sokma. Herşey olacağına varıyor. Sen üzüldüğünle kalıyorsun.Kızlar çok kızgınımanneme hem de
Tedaviye başlarken bikaç arkadaş hariç annemlerin ve kayınvalidemlerin haberi vardı. Eşim kalp atışı duyulana düşük tehlikesi geçene kadar bahsetmeyelim ortalığa dedi. 2 tarafı da sıkı sıkı tembih ettik. Ki kayınvalideme hiç güvenmem ağzında bakla ıslanmaz- dı güyaaa
İlk ben testi pozitif görünce aradığımda annemi yanında Bi komşu, teyzem ve annanem varmış. Ağlarken duyunca beni, bocaladı tutmadı mı Bebek filan dedi onlar öğrendi. Ki komşumuz da maşallah mahallenin müzeyyen ablası gibidir. Ananem de hiiç ondan eksik kalmaz tüm köy duyar anında. Tembih ettirdim.
Neyse eşim tedaviden haberdar olan arkadaşlara sonucu belirtti. Ben de yakın olan 2 arkadaşa söyledim birinden ağzımın payını alınca daha kimseye söylemiyorum.
Şimdi telefon açtı. Sabah iyi değildim okudu. Nasıl oldun diye sordu. Bi komşudalarmış teyzemin gelini de hamile o da 1 hafta sonra 2 aylık olacakmış dedi. Dedim aman bebek mevzunu kapat.
Ben söyledim ki dediçok sevindi X ablan dedi.
Orda yengem de var diğerleri de var herkes duydu E dedim. (Yengem aynı zamanda teyzemin de kızıdır o da kardeşlerine, kendi annesine söylicek) Nolcak sen zaten söylicen herkese söylemişsin dedi. Dedim Bi de özellikle tembih ettik kimseye söyleme diye. Kendim kime ne söylediğimin hesabını mı vereyim dedim kapadım telefonu
Eşim Bi duysa acayip kızacak.
Tabi söylemeyi düşünmüyorum ama çok kızdım.
Bu da fena kazık oldu bana bir daha anneme de tek kelime etmicem.
kuzenlerimin eşiyle eşimin arası çok iyi. Eğer ki olur da onlardan biri eşime face den yazarsa hayırlı olsun diye yandım
Hoşgeldin Can'ım aramıza. Allah tamamına erdirsin inşallahHuhu ben geldim :) 11 kasim 2016 cikiyor takvimde hayirlisi olsun bakalim
Dimi yaaa beende gorunce cok mutlu oldum ne guzel duruyor masallah barikallah rabbim bebeklerimizi bize bagislasin insallah bizede gostersin bugunleri insallah mutlu mesut :)Hay maşallah, ya ben böyle hamile takviminde kocaman bebiş ve gelişme durumunu görüyorum ya, aklım çıkıyor çok seviniyorum, Rabbim sana bagislasin inşallah
Aminn aminn hele geçen başka bi topikte 20 haftalık gördüm, sevinçten ağlayacaktımDimi yaaa beende gorunce cok mutlu oldum ne guzel duruyor masallah barikallah rabbim bebeklerimizi bize bagislasin insallah bizede gostersin bugunleri insallah mutlu mesut :)
Tamam Can'ım bel Ağrı'sı oluyor da makatta neden Ağrı'm var acaba bir yerde toplardamarlar genişlediği için diye okumuştum ama inşallah kötü bir şey yoktur Allah yardımcımız olsun bizim
Can'ım tuvalete çıkıyorum gün aşırı çok şükür ama çok afedersin çok katı ..ıkınmıyorum ama Can'ımı yakmıyor değil ..herhalde bu sebebi ne yapmam lazımkabızlık varmı bilmiyorum ama tarif ettiğin ağrıyı yaşamıştım ,kullanılan ilaçla kabız yapıyor ,rahimde hormonlarla büyüyüp bağırsağa dibinde ikisi birbirini sıkıştırıyor.Ve bu tip ağrılar oluyor.O yuzden doktorlar kabız olmayın diyor hatta şurup veriyorlar bunun için.
Can'ım tuvalete çıkıyorum gün aşırı çok şükür ama çok afedersin çok katı ..ıkınmıyorum ama Can'ımı yakmıyor değil ..herhalde bu sebebi ne yapmam lazım
Çok sağol Can'ım hemen ben de başlayayım...Allah razı olsun ..iyi gecelerişte sebebi bu belli.
Ben sabahları aç karna 3 tane "Günkurusu Kaysı" yiyorum sonra su içiyorum üstüne.
Doktorum transfer günü evde bulunsun diye şurup verdi öyle bir durumda kullanayım diye ismi " Duphalac " bunu doktor verdi güvenle kullanabiliyoruz. Şuruba ihtiyacım olmadı şükür kaysı fayda etti.
arkadaşımın
Çin takvimi mi o nasıl oluyo canımarkadaşımın
Hem de ne tatlı uyku :) şimdi uyandım, yatağa gecicem birazdan..Anlasilan butun gebisler yemek sonrasi uyku modunda :) kimseden sesyok
Ay sorma canim erkenden uyumusum yaaa bir kendime gelemiyorum. Simdided cok zor kalktim her yanik agriyor. Gece ruyamda bebeklerin birinin cinsiyetini ogrendim erkekmisdigeri belli degil diyorlardi ama komikti baya. Gece cok uyandim uyuyamadim perisan oldum ya....insan aclikfan uyuyamaz mi cok fenaydıAnlasilan butun gebisler yemek sonrasi uyku modunda :) kimseden sesyok
Arkadaşlar Merhaba bugün transferimin 6. Günü ve iki gündür kasigimin sağ tarafı batıyor arada kramp gibi ani bi ağrı giriyor.ve geçiyor anında ama batma sürekli oluyo anlık olarak sonra geri geçiyor. Normal mi bu acaba bide ben çok yatmiyorum Dr. Um yatma gez dolan dedi tek olduğum. İçin çoğu işi ben yapıyorum ama korkuyorum bişey olmaz dimii
Bende aynı dert var canım ya kayinvalideme guvenmiodum anneme guveniodum kayinvalidem gorumceme bile soylememis annemin duyurmadigi kalmamış çok sınır oldum bide üste cikio ne var sağlık sorunu bu herkes de var bi dert diyo nolacak bu anaların bosbogazligi çok mutsuzum bide eşim de duydu benim çok uzuldu bizim damatta sorun demiştir dio ben nasıl bakcam şimdi milletin yüzüne dio haklı adam ne diyeyim inşallah herşeyi alenen açıklamamıştır diye dusunmek istiyorum şimdi ters bisey olsa herkes ayakta herkes biliyo daha keseyi bile gormedik bu ne acele be kadın bende çok kizginim cookkk
Huhu ben geldim :) 11 kasim 2016 cikiyor takvimde hayirlisi olsun bakalim
Ayni sorun bendede var kayinvaldem gecen hamilelgimde herkese söylemiş diş gebelikten gitti bu sefer kimseye sakin söyleme diye 100 defa söyledim eşimde dedi aynisini :)
Yok ya ben transfer sonrası bile hastanede yatmadim hemen lavaboya gittim sonra giyindim. Eve geldim.☺☺ çok yatmiyorum Rabbim verirse her türlü verir ıspanak yedin mi hani çok yeşillik yemeyin diyorlar ya ondan merak ettim onu ☺
O kadar cokki okuyamiyorum valla yüreğim dayanmıyor ☺ benimde eşim. Yarın izinli balık yapacaz bahçemiz de o zaman bende roka yiyim eğer iyiyse yeşillik yememeye özen gösterdim ama hepsi değil demekki ☺☺ kusura bakmayın merak işte çok korkuyorum bende
Kizlar ay benim belim zaten sorunlu bi ogrencim kosarken belime carpmisti disk kaydi orda iki gundur nasil agriyor anlatamam
Canın Çin takvimine baktım orda kız olacağı yazıyor deneyin bence bir çok arkadaşımın tuttu
Can'ım benim hiç telaş etme bebeğini de strese sokma. Herşey olacağına varıyor. Sen üzüldüğünle kalıyorsun.
Hoşgeldin Can'ım aramıza. Allah tamamına erdirsin inşallah
Naz_musti geçen hafta bir şeyler okurken benim de karşıma çıktı çin takvimi. Bana da kız dedi. O günlere gelelim de teyit edelim inşallah turşuları, çin takvimini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?