2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar ay benim belim zaten sorunlu bi ogrencim kosarken belime carpmisti disk kaydi orda iki gundur nasil agriyor anlatamam

Masallah cnm büyüdü çok şükür
Ayy bizde gorelim su gunleri insallah rabbim sevincimizi daim etsin bende cuma kalp atisi icin gidicem insallah 7+1 olucaz allah nasip ederse cok heycanliyim gecnedi sanki gunler canim ya

Anlasilan butun gebisler yemek sonrasi uyku modunda :) kimseden sesyok

Ay kızlar ne bu turşu aşkı yahu...Gece kalkıp yiyorum o kadar yani nerdeyse hepimiz oyleyiz eğer eksi yiyip kız dogurma lafına bakılırsa hepsi kız olacak
Canın Çin takvimine baktım orda kız olacağı yazıyor deneyin bence bir çok arkadaşımın tuttu
Can'ım benim hiç telaş etme bebeğini de strese sokma. Herşey olacağına varıyor. Sen üzüldüğünle kalıyorsun.
Huhu ben geldim :) 11 kasim 2016 cikiyor takvimde hayirlisi olsun bakalim
Hoşgeldin Can'ım aramıza. Allah tamamına erdirsin inşallah

Hay maşallah, ya ben böyle hamile takviminde kocaman bebiş ve gelişme durumunu görüyorum ya, aklım çıkıyor çok seviniyorum, Rabbim sana bagislasin inşallah
Dimi yaaa beende gorunce cok mutlu oldum ne guzel duruyor masallah barikallah rabbim bebeklerimizi bize bagislasin insallah bizede gostersin bugunleri insallah mutlu mesut :)

Dimi yaaa beende gorunce cok mutlu oldum ne guzel duruyor masallah barikallah rabbim bebeklerimizi bize bagislasin insallah bizede gostersin bugunleri insallah mutlu mesut :)
Aminn aminn hele geçen başka bi topikte 20 haftalık gördüm, sevinçten ağlayacaktım inşallah hepimiz surda yavrularımızin resmini paylaşırız

Tamam Can'ım bel Ağrı'sı oluyor da makatta neden Ağrı'm var acaba bir yerde toplardamarlar genişlediği için diye okumuştum ama inşallah kötü bir şey yoktur Allah yardımcımız olsun bizim

kabızlık varmı bilmiyorum ama tarif ettiğin ağrıyı yaşamıştım ,kullanılan ilaçla kabız yapıyor ,rahimde hormonlarla büyüyüp bağırsağa dibinde ikisi birbirini sıkıştırıyor.Ve bu tip ağrılar oluyor.O yuzden doktorlar kabız olmayın diyor hatta şurup veriyorlar bunun için.

Can'ım tuvalete çıkıyorum gün aşırı çok şükür ama çok afedersin çok katı ..ıkınmıyorum ama Can'ımı yakmıyor değil ..herhalde bu sebebi ne yapmam lazım

Can'ım tuvalete çıkıyorum gün aşırı çok şükür ama çok afedersin çok katı ..ıkınmıyorum ama Can'ımı yakmıyor değil ..herhalde bu sebebi ne yapmam lazım

işte sebebi bu belli.
Ben sabahları aç karna 3 tane "Günkurusu Kaysı" yiyorum sonra su içiyorum üstüne.
Doktorum transfer günü evde bulunsun diye şurup verdi öyle bir durumda kullanayım diye ismi " Duphalac " bunu doktor verdi güvenle kullanabiliyoruz. Şuruba ihtiyacım olmadı şükür kaysı fayda etti.

Çok sağol Can'ım hemen ben de başlayayım...Allah razı olsun ..iyi geceler

Naz_musti geçen hafta bir şeyler okurken benim de karşıma çıktı çin takvimi. Bana da kız dedi. O günlere gelelim de teyit edelim inşallah turşuları, çin takvimini

Anlasilan butun gebisler yemek sonrasi uyku modunda :) kimseden sesyok
Ay sorma canim erkenden uyumusum yaaa bir kendime gelemiyorum. Simdided cok zor kalktim her yanik agriyor. Gece ruyamda bebeklerin birinin cinsiyetini ogrendim erkekmisdigeri belli degil diyorlardi ama komikti baya. Gece cok uyandim uyuyamadim perisan oldum ya....insan aclikfan uyuyamaz mi cok fenaydı

Ay canim bu ruyalari napicaz ben oyle sacma sapan bi ruya gordumki noluyoruz dedim ya cok karisik ruyalar goruyorum :) bide kizlar bende ultra duzeyde gerinme istegi var bacaklarim kazik gibbi oluyor uyurken bile gerinmeye calisiyorum varmi boyle olan acaba

İlk önce günaydın kızlar, bugün nasılsınız bakalım

Canım hani çok kesin olarak tutunmuştur diye ümitlendirmeyelim ama yüksek ihtimal tutundu onun batmaları inş.
Ben Bi akşam Nasıl telaşla yazmıştım sonuç sayfasına
Bi anda sağ tarafımda Bi sancı sonra 1 gün boyunca gitmedi o

Ayrıca bende tekim canım Rabbim esirgesin seni de bebişini de inş. Bişey olmuyor. Sadece hiç bişey kaldırma. Yemek yapacaksan eşine sabahtan ya da akşamdan indirt tencereni bile. Ben de transfer yapıldı sadece 10 dk masada yattım sonra kalktım eşime dedim hadi gidelim. Bi de ikea gezdim o halle sonra da yol çektim kaç saat. Bişey yok çok şükür

Yok canım ben bu ağzının gevşekliğini bırakmıcam ona. Kalbini kırcam ama bana yapacak başka bişey bırakmadı. 30 kere tembih ettim. Yok o komşu vardı duydu yok bu da duydu diye diye duymayan kalmadı memlekette. Kendi zamanında bizi ağzı sıkı yetiştiricem diye az dayağını yedirtmedi sağolsun
Çok katı kararlarım var anneme artık

Huhu ben geldim :) 11 kasim 2016 cikiyor takvimde hayirlisi olsun bakalim

Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin inş

Ayni sorun bendede var kayinvaldem gecen hamilelgimde herkese söylemiş diş gebelikten gitti bu sefer kimseye sakin söyleme diye 100 defa söyledim eşimde dedi aynisini :)

Canım şunu öğrendim 2 kişinin bildiği sır değil

Yeşillik olarak salata yedim ben canım içinde marul, roka, tere, yeşil soğan, daha birçok malzeme vardı. O kadar zararlımıymış kaç kere de yaptım bu salatayı

Kizlar ay benim belim zaten sorunlu bi ogrencim kosarken belime carpmisti disk kaydi orda iki gundur nasil agriyor anlatamam

Geçmiş olsun canım. Ben normal evde olduğum halde bazen çok yoruluyorum siz hem çalışıyorsunuz hem de Bi de sağlık sıkıntın çıkmış. Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Dün sanırsam benimle sinir krizine girdi bebem aman anasından sinirimi miras almasın hiç

Naz_musti geçen hafta bir şeyler okurken benim de karşıma çıktı çin takvimi. Bana da kız dedi. O günlere gelelim de teyit edelim inşallah turşuları, çin takvimini

Ay canım ya onlara da tam güven olmuyor ki
Çin takvimi erkek diyor
Rus takvimi kız
İkiz olaydı ne güzel olurdu
Ben de bişey hissedemiyorum
Daha doğrusu bi gün kız Bi gün erkek gibi geliyo. Aşermelerim de yok
Nasıl bişeyse o

Rüyamda da geçen gün Bi Bebek gördüm kız diye sevdim sevdim. Altını değiştireyim diye açtım erkek.
Bugün de kız Bebek gördüm rüyamda

Ne olduğu halen karmaşa o yüzden

Geçen teyzem telefon açtı oğlun olacak heral dedi. Dedim Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin
İlk olunca insan bişey geçiremiyo gönlünden ama bebiş kıyafetleri için illa cinsiyet lazım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…