Canim günaydin güzel haberlerini bekliyoruzHoşgeldin canım.. Ne güzel değerin de hemen katlanmış...
Noolcak benim halim yaa.. Bugün nasıl gerginim anlatamam.. Yarın karşıma ne çıkacak diye çok endişeliyim..
Canim inzsallah hairli haberlerle gel bekliyoruz :)Gunaydiiinnn..
Bugün büyük gün.. Tahlile gidicem.. Bebisim güzelce büyümüş olsun inşallah.
Selen_Ay canım çin takvimiymis tursuymus işin geyik kısmı... Sağlıkla hayirlisiyla kavusalim da kız erkek değil hayırlı evlat nasip olsun hepimize. Sağlıklı gelişsinler de eninde sonunda ogrenicez zaten cinsiyetlerini..
Gunaydiiinnn..
Bugün büyük gün.. Tahlile gidicem.. Bebisim güzelce büyümüş olsun inşallah.
Selen_Ay canım çin takvimiymis tursuymus işin geyik kısmı... Sağlıkla hayirlisiyla kavusalim da kız erkek değil hayırlı evlat nasip olsun hepimize. Sağlıklı gelişsinler de eninde sonunda ogrenicez zaten cinsiyetlerini..
Kızlar Günaydın bugün transferimin 7. Günü bu sabah 4de lavaboya kalktım iç çamaşırımda kahverengi leke vardı öyle uyudum sabah baktım hala devam ediyor ama çok hafif hafif şekilde doktorumu aradım hastası varmış donus yapacak bana ama adet gibi olsa ağrım.olurdi hiç ağrım yok adet sancısı değil bu bide jel kullanıyorum acaba Dr onay verirse iğneye mi gecsem ay çok korkuyorum yaa
500 kese görunmuyor malesef 1500 falan görunuyor deger yavas yavas artiş olunca genelde kesede bozulma ihtimali üstünde duruyor doktorlar yolksac kesesi oluşmuyorsa gebelik yavaş artiyor daha sonra boş gebelik olrk devam ediyor umarim böyle değildir senin ayni yere yaptir tahlilerini devamlikızlar günaydın
12.günümden beri beta hcg değerlerim 2 yada 3 günde bir 2 katına çıktı. Doktor değerler çok iyi artık kan verme perşembe muayeneye gel dedi, ama ben dayanamadım bugün kan verdim 282 olana değerim dört günde 474 olmuş yani %60 artmış.
Moralimiz çok bozuldu. Benim gibi olup da beta hcg si düzelen var mı? ya da beta hcg nin artışı yavaşlayan ama sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Beta hcg artışı yavaşlaması mutlaka dış gebelik anlamına mı gelir? Ama çok şükür değer düşmüyor:)
Bir de eğer sorun yoksa 500 beta hcg ile bugün kese görülebilir mi?
Kızlar bana yardımcı olur musunuz?
Daha önce dış gebelik ya da boş gebelik yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Cnm şuan biz değil doktorlar bile bir şey söyleyemez olumlu veya olumsuz , zamanla netleşicek beklemekten başka çare yok inş. tutunmuştur bebeğinkızlar günaydın
12.günümden beri beta hcg değerlerim 2 yada 3 günde bir 2 katına çıktı. Doktor değerler çok iyi artık kan verme perşembe muayeneye gel dedi, ama ben dayanamadım bugün kan verdim 282 olana değerim dört günde 474 olmuş yani %60 artmış.
Moralimiz çok bozuldu. Benim gibi olup da beta hcg si düzelen var mı? ya da beta hcg nin artışı yavaşlayan ama sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Beta hcg artışı yavaşlaması mutlaka dış gebelik anlamına mı gelir? Ama çok şükür değer düşmüyor:)
Bir de eğer sorun yoksa 500 beta hcg ile bugün kese görülebilir mi?
Kızlar bana yardımcı olur musunuz?
Daha önce dış gebelik ya da boş gebelik yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
hayırlısı olsun canım iyi haberlerini bekliyoruzzzVerdim kanı mail atacaklar, sabırsızlıkla bekliyorum..
Tubacik82 benim de 9. Gün 55 13. Gün başka bir yerde 96 çıktı. Şimdi yine verdim ben de beklemedeyim. Hayırları goruruz inşallah..
Naptin canim ciktimi sonucVerdim kanı mail atacaklar, sabırsızlıkla bekliyorum..
Tubacik82 benim de 9. Gün 55 13. Gün başka bir yerde 96 çıktı. Şimdi yine verdim ben de beklemedeyim. Hayırları goruruz inşallah..
Ben dunde yaptirdim bugunde yaptirdim 1 gün arayla yaptirdim 4 ay önce diş gebelik yaşadigim icin doktor yine baktirdi bugundeBeklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?