2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

134,5 çıktı

büyümüyor miniğim

doktor pazartesi hastaneye çağırdı. pek iyi yükselmiyor dedi.

134,5 çıktı

büyümüyor miniğim

doktor pazartesi hastaneye çağırdı. pek iyi yükselmiyor dedi.
Canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliklerin olur yıpratma kendini. Daha sıkıntılı bir sürece girmeden dr kontrolü altında en sağlıklı çözümü bulmanızı diliyorum. Bizi kendinden habersiz bırakma dualarımız seninle..

Selam canım boşa üzme kendini benim de %60 ilerledi başlarda hep daha sonra arttı şimdi keseyi de bebeği de gördük akşam kalp atışları için yine gidicem. Ben de çok üzülmüştüm kimse ikna edemiyordu beni ama herşey yolunda gitti. Dış gebelik bu oranlarla olmuyor onu da araştırdım %50 den az artışlarda dış gebelik riskinden bahsediyorlar sen o riskte değilsin zaten. İçini ferah tut sana en yakın örnek benim.

Canım için rahat bi şekilde duphalac şurup kullanabilirsin ilaçlardan sanırım bu kabızlıklar

9, gün 55,19
13,gün 96
16,gün 134,5
Cnm fazla üzme kendini boş yere, Araştırma yaparken ilk başlarda düşük artışlar olup sonra yükselen çok kişinin mesajını okudum. Kalbini ferah tut , zaten düşme yok sürekli artış var geç tutunmuş olabilir

P
Canim hala bulantisizmi gwciyor ne durumdasin benim cok nadir hafif bulantim oluyor veryansin yiyorum yarinda ben gidicem insallah kalp atisi icin rabbim yuzumuzu guldursun

Benimde ara ara oluyor bulantim, çubuk kraker sağolsun :)
Ay benim sarsmiyor zaten ben ulser bakteri hastasiydim cok aliskinim bulantiya her vardi onun icin oyle gelip geciyor :) sonuclarimi aldim kanim sinirda cikmis ya yine ilaci dayicaklar bide canim sen belki esinden anlarsin hct ne oluyor oda cok azcik dusuk cikmis

Cnnm benim üzülme lütfen bi dokor görsün bakalim inş hayirli haberlrrle dönersin

Canım çok üzüldüm inşallah düzelir başka bir sorun olmaz Dr ne dedi tam olarak neden olabilirmiş bu şekilde

Canım evet artış yavaş ama düşüş de yok Rabbim sana bagislasin onu ne olmaz düşer denilen gebelikler var kendini hemen harap etme

tam bir belirsizlik içindeyim. ne tam üzgünüm ne de sevinçli. 4. günden beri idrarda görüp de bu tahlil sonuçları nasıl çıkıyor aklım almıyor. ne normalin dışında bir sancım var, ne kanama... doktor da artış az dedi, pazartesi gel bi göreyim seni dedi. artık tekrar kan mı alacak, ultrasonla mı bakacak bilemiyorum. bir mucize olsun pazartesi.. tek sevindirici olan düşme olmaması. yine ilaçlara devam, ümid etmeye, dua etmeye devam..

Hct, kanda bulunan kırmızı kan hücreleri canım. Demir folik asit eksikligini gösterir, hamilelikte vücudumuzda sıvılar artıyor, bu sebeple hct de düşüyor. Sözün özü canım demir, b12 ve folik asit içeren besinler tüketmelisin :)

P

Canim hala bulantisizmi gwciyor ne durumdasin benim cok nadir hafif bulantim oluyor veryansin yiyorum yarinda ben gidicem insallah kalp atisi icin rabbim yuzumuzu guldursun
hiç bulantım yok canım inşallah her şey yolundadır saat 6 da randevum var dua edin bana:)

Bak anladim simdi sagol canim cok tesekkur ederim bebek icin bi etkeni uok ama dimi canim ya ben bu yiyeceklerden alma isinde pek iyi degilim galiba :)

Bak anladim simdi sagol canim cok tesekkur ederim bebek icin bi etkeni uok ama dimi canim ya ben bu yiyeceklerden alma isinde pek iyi degilim galiba :)
Rica ederim, aslında çok basit et ve balık ürünleri. Zaten gebelikte hep tüketilmeli

Ben kansızım ya yeşil mercimek kuru üzüm keçiboynuzu pekmezleri yiyorum ama tık yok yine düşük

hiç bulantım yok canım inşallah her şey yolundadır saat 6 da randevum var dua edin bana:)

Hayırlı haberlerle dön inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…