Cnnm benim üzülme lütfen134,5 çıktı
büyümüyor miniğim
doktor pazartesi hastaneye çağırdı. pek iyi yükselmiyor dedi.
Canım geldi mi güzel haber allahın izniyleBeklemedeyim
Canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliklerin olur yıpratma kendini. Daha sıkıntılı bir sürece girmeden dr kontrolü altında en sağlıklı çözümü bulmanızı diliyorum. Bizi kendinden habersiz bırakma dualarımız seninle..134,5 çıktı
büyümüyor miniğim
doktor pazartesi hastaneye çağırdı. pek iyi yükselmiyor dedi.
Canım çok üzüldüm inşallah düzelir başka bir sorun olmaz Dr ne dedi tam olarak neden olabilirmiş bu şekilde9, gün 55,19
13,gün 96
16,gün 134,5
Selam canım boşa üzme kendini benim de %60 ilerledi başlarda hep daha sonra arttı şimdi keseyi de bebeği de gördük akşam kalp atışları için yine gidicem. Ben de çok üzülmüştüm kimse ikna edemiyordu beni ama herşey yolunda gitti. Dış gebelik bu oranlarla olmuyor onu da araştırdım %50 den az artışlarda dış gebelik riskinden bahsediyorlar sen o riskte değilsin zaten. İçini ferah tut sana en yakın örnek benim.kızlar günaydın
12.günümden beri beta hcg değerlerim 2 yada 3 günde bir 2 katına çıktı. Doktor değerler çok iyi artık kan verme perşembe muayeneye gel dedi, ama ben dayanamadım bugün kan verdim 282 olana değerim dört günde 474 olmuş yani %60 artmış.
Moralimiz çok bozuldu. Benim gibi olup da beta hcg si düzelen var mı? ya da beta hcg nin artışı yavaşlayan ama sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Beta hcg artışı yavaşlaması mutlaka dış gebelik anlamına mı gelir? Ama çok şükür değer düşmüyor:)
Bir de eğer sorun yoksa 500 beta hcg ile bugün kese görülebilir mi?
Kızlar bana yardımcı olur musunuz?
Daha önce dış gebelik ya da boş gebelik yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Canım için rahat bi şekilde duphalac şurup kullanabilirsin ilaçlardan sanırım bu kabızlıklarYa En bu kabizligi asamadim butun dediklerinizi yaptim ama olmuyor heralde ilacla surdurebilicem bu durumu vucut ister istemez oyle bi ikiniyorki ziplaya ziplaya kalkiyorum lavabodan vallabisey olmasin diye hayatim boyunca kabizlik nne bilmedim basima gelene bak :)
Canım evet artış yavaş ama düşüş de yok Rabbim sana bagislasin onu ne olmaz düşer denilen gebelikler var kendini hemen harap etme9, gün 55,19
13,gün 96
16,gün 134,5
Cnm fazla üzme kendini boş yere, Araştırma yaparken ilk başlarda düşük artışlar olup sonra yükselen çok kişinin mesajını okudum. Kalbini ferah tut , zaten düşme yok sürekli artış var geç tutunmuş olabilir9, gün 55,19
13,gün 96
16,gün 134,5
Canim hala bulantisizmi gwciyor ne durumdasin benim cok nadir hafif bulantim oluyor veryansin yiyorum yarinda ben gidicem insallah kalp atisi icin rabbim yuzumuzu guldursunSelam canım boşa üzme kendini benim de %60 ilerledi başlarda hep daha sonra arttı şimdi keseyi de bebeği de gördük akşam kalp atışları için yine gidicem. Ben de çok üzülmüştüm kimse ikna edemiyordu beni ama herşey yolunda gitti. Dış gebelik bu oranlarla olmuyor onu da araştırdım %50 den az artışlarda dış gebelik riskinden bahsediyorlar sen o riskte değilsin zaten. İçini ferah tut sana en yakın örnek benim.
Benimde ara ara oluyor bulantim, çubuk kraker sağolsun :)P
Canim hala bulantisizmi gwciyor ne durumdasin benim cok nadir hafif bulantim oluyor veryansin yiyorum yarinda ben gidicem insallah kalp atisi icin rabbim yuzumuzu guldursun
Ay benim sarsmiyor zaten ben ulser bakteri hastasiydim cok aliskinim bulantiya her vardi onun icin oyle gelip geciyor :) sonuclarimi aldim kanim sinirda cikmis ya yine ilaci dayicaklar bide canim sen belki esinden anlarsin hct ne oluyor oda cok azcik dusuk cikmisBenimde ara ara oluyor bulantim, çubuk kraker sağolsun :)
Cnnm benim üzülme lütfenbi dokor görsün bakalim inş hayirli haberlrrle dönersin
Canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliklerin olur yıpratma kendini. Daha sıkıntılı bir sürece girmeden dr kontrolü altında en sağlıklı çözümü bulmanızı diliyorum. Bizi kendinden habersiz bırakma dualarımız seninle..
Canım çok üzüldüm inşallah düzelir başka bir sorun olmaz Dr ne dedi tam olarak neden olabilirmiş bu şekilde
Canım evet artış yavaş ama düşüş de yok Rabbim sana bagislasin onu ne olmaz düşer denilen gebelikler var kendini hemen harap etme
Cnm fazla üzme kendini boş yere, Araştırma yaparken ilk başlarda düşük artışlar olup sonra yükselen çok kişinin mesajını okudum. Kalbini ferah tut , zaten düşme yok sürekli artış var geç tutunmuş olabilir
Hct, kanda bulunan kırmızı kan hücreleri canım. Demir folik asit eksikligini gösterir, hamilelikte vücudumuzda sıvılar artıyor, bu sebeple hct de düşüyor. Sözün özü canım demir, b12 ve folik asit içeren besinler tüketmelisin :)Ay benim sarsmiyor zaten ben ulser bakteri hastasiydim cok aliskinim bulantiya her vardi onun icin oyle gelip geciyor :) sonuclarimi aldim kanim sinirda cikmis ya yine ilaci dayicaklar bide canim sen belki esinden anlarsin hct ne oluyor oda cok azcik dusuk cikmis
hiç bulantım yok canım inşallah her şey yolundadır saat 6 da randevum var dua edin bana:)P
Canim hala bulantisizmi gwciyor ne durumdasin benim cok nadir hafif bulantim oluyor veryansin yiyorum yarinda ben gidicem insallah kalp atisi icin rabbim yuzumuzu guldursun
Bak anladim simdi sagol canim cok tesekkur ederim bebek icin bi etkeni uok ama dimi canim ya ben bu yiyeceklerden alma isinde pek iyi degilim galiba :)Hct, kanda bulunan kırmızı kan hücreleri canım. Demir folik asit eksikligini gösterir, hamilelikte vücudumuzda sıvılar artıyor, bu sebeple hct de düşüyor. Sözün özü canım demir, b12 ve folik asit içeren besinler tüketmelisin :)
Dualarimiz seninle canim insallah cok guzel haberlerini ver bizehiç bulantım yok canım inşallah her şey yolundadır saat 6 da randevum var dua edin bana:)
Bak anladim simdi sagol canim cok tesekkur ederim bebek icin bi etkeni uok ama dimi canim ya ben bu yiyeceklerden alma isinde pek iyi degilim galiba :)
Rica ederim, aslında çok basit et ve balık ürünleri. Zaten gebelikte hep tüketilmeliBak anladim simdi sagol canim cok tesekkur ederim bebek icin bi etkeni uok ama dimi canim ya ben bu yiyeceklerden alma isinde pek iyi degilim galiba :)
Hct, kanda bulunan kırmızı kan hücreleri canım. Demir folik asit eksikligini gösterir, hamilelikte vücudumuzda sıvılar artıyor, bu sebeple hct de düşüyor. Sözün özü canım demir, b12 ve folik asit içeren besinler tüketmelisin :)
hiç bulantım yok canım inşallah her şey yolundadır saat 6 da randevum var dua edin bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?