2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ya kızlar ben yemeklerden tiksiniyorum şu An. Midem alt üst sürekli sadece peynir ekmek yada çubuk balık kraker bide meyva yiyebiliyorum sadece ne olcak böyle

Ay o bendede var canim ya geceleri korkuyorum birsey olacak diye durduruyorum kendimi. Gerinmek sıkıntılı demisti biri ama ben surekli geriniyorum. Uykum perisan halde zaten 10 da uyu gece defalarca uyan tuvalete kalk uyuyma derkeb yorgun oluyorum hep.
hiç bulantım yok canım inşallah her şey yolundadır saat 6 da randevum var dua edin bana:)
Bendede aclik disinda arada oluyor bulanti canim ya insallah hersey yolunda bize guzel haberler ver hadi cok merak ediyorum

Ayy ben bu kafami nerelere vurayim az once sinirlerim bosaldi ama ne agladim anlatamam sag bacagim oyle bi kasiliyorki bu kasilma sinirselmidir acaba

Kızlar beta HCG bakılırken progesteron da bakılmış mıydı? Bakıldıysa degerleriniz kaçtı?

Kızlar beta HCG bakılırken progesteron da bakılmış mıydı? Bakıldıysa degerleriniz kaçtı?
Canim 60 cikmisti benim. Ama ben hergun igne ve crinone jel kullandim. 15 gun sonra biraktim igneyi gunde 1 jele devam ettim. Sen baktirdin mi canim?

10. Gün tahlilimde 60 12. Gün tahlilde başka bi merkezde 40 üzeri bi değer çıkmıştı. Drm 25 falan normalama bunlar iyi değerler demişti seni n kaç çıktı?

10. Gün tahlilimde 60 12. Gün tahlilde başka bi merkezde 40 üzeri bi değer çıkmıştı. Drm 25 falan normalama bunlar iyi değerler demişti seni n kaç çıktı?
13. Gün 8.89 mu ne çıkmış. Devlette kan verince bakmışlar. Çok dusuk o zaman benimki.

Canim 60 cikmisti benim. Ama ben hergun igne ve crinone jel kullandim. 15 gun sonra biraktim igneyi gunde 1 jele devam ettim. Sen baktirdin mi canim?
PCanim ne oldu gittin dimi doktora duydunmu bebisinin sesini

Ya kizlar acaba benimki iki tanemi ya bigünde ikiye katlamiş yine of keseyi görene kdr heycan dorukta
Sabirli ol canim tek te cift te olsa onemli olan saglikli olmasi oyle dusun
Kızlar transferimin 7. Günü ve bugün lekelenme sonucu öylesine kan verdim. Ve sonucum bu çıktı Allahım kalbim. Duracak sanki
Canim masaalllah sabretsen epey yuksek cikacakmis sonucunhadi hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…