- 13 Aralık 2010
- 1.308
- 1.164
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #3.041
Haha haaaa ne guldum ya Allah iyiligini versin beni anlattin bu nim esimde aynisini dedi sabah sabah iyi geldiGÜNAYDINNoğlum iyileşti gibi, inşallah yani.
bende progestan almaya başladığımdan beri lekelenmem azaldı, bitmedi ama henüz 3 gün oldu. bitecek inşallah.önümüzdeki hafta gidicem doktora kendimi frenleyebilirsem
ilişki konusunu özetliyim, oğlum uyanır eşim kucağında gezdirir onu uyutayım derken uyuyakalır. benim sıram gelir ben oğlanı bile uyutamadan uyuyup kalırım, o babasının yanına gidip onla yatar. bide üstüne hamilelikeşim diyorki ne ara oldu bu çocuk ben anlamadım hatırlamıyorum
Cnm bendede dis agrisi olmaya basladi
Yalnız deilsin arkadaşım bende erkendi diye hala doktora gitmedim :) hayırlı olsun
Gunydinnn arkadaslarrr bende bugun 14.20ye randevu aldim kontrole gidicem bulanti hkkindada tavsiye istiycemm en son pazartesi gormstm bebisi ama dha once 3kaybim oldgu icin gidp gormeden rahat edemiorm hep 6.haftada kaybetmstm bu hafta benim piskoljm icin cok onemli anliycaginiz(
Ben de gitmedim henüz. Haftaya giderim ama.
Allah yardımcın olsun canım.
Kızlar bir şey sorcam.
Beslenmenizde nasıl bir değişiklik yaptınız?
Ben normalde tek başıma kahvaltı yapmazdım. Artık bir yumurta haşlaması yiyorum. Pek süt ürünleri tüketmezdim. Her gün kocaman bir kase yoğurt yiyorum. Ceviz yiyorum. Salata yiyorum. Haftada bir iki de balık yemeye çalışcam.
Cnm bende de mide bulantisi yok sadece bazen bisey yedikten sonra tiksinme hissi geliyor. Ama annem ve tecrubeli bazi bayanlar daha cok erken mide bulantisi icin diyorlar. Annemin 2. aydan sonra baslamis.Kizlar hic mide. Bulantisinin olmaması normal.mi ben tık yok
Ya çok ilginçtir ki bende de uçuk çıktı kese görmeye gideceğimiz ilk gün. 26 senelik hayatımda sadece 1 kez uçuk çıkarmış bir insna olarak şaşkınımm. Nasıl stres yaptıysam:)Ya beni de uyku tutmadı ama yorgun olmalıyım dudağımda uçuk çıktı. Uçuktan bişey olmaz herhalde bebişime değil mi
yolk sacını gösterdi bize dr. bu sağlıklı bir gebelik olacağına işaret kabul edilir dedi.Kizlar bisey sorucam dra giden herkes yolk saci da gordu mu yaa biz sadece kese gorduk bisey bilmedigimizden dra soramadik da. Simdi de ya kese bossa diye panik oldum ne zor islermis bunlarr
Aynen cnm mutlaka endise edecek bisey buluyorum ben de. Kendimizi strese sokmaktan zevk aliyoruz sanki :)yolk sacını gösterdi bize dr. bu sağlıklı bir gebelik olacağına işaret kabul edilir dedi.
ama bende embriyoyu görmedik diye endişeliyim.
endişelenecek birşey hep buluyoruz işte
Bende sadece kese görmüstum 5+2 de nasil stres yaptmsa rüyalarima giriyordu. Sonra kanamam oldu hatta orada direk bebeği ve kalp atısını gördüm. Dunde kendi doktorumda gösterdi. Boşa stres yapma derim. Burada yolk saçi görüp bebeğini kaybedenleride okudum ben.Kizlar bisey sorucam dra giden herkes yolk saci da gordu mu yaa biz sadece kese gorduk bisey bilmedigimizden dra soramadik da. Simdi de ya kese bossa diye panik oldum ne zor islermis bunlarr
Sagol cnm insallah. Sen nasilsin kanaman devam etmiyor di mi?Bende sadece kese görmüstum 5+2 de nasil stres yaptmsa rüyalarima giriyordu. Sonra kanamam oldu hatta orada direk bebeği ve kalp atısını gördüm. Dunde kendi doktorumda gösterdi. Boşa stres yapma derim. Burada yolk saçi görüp bebeğini kaybedenleride okudum ben.
Aynen bana doktorum su çok önemli dedi. Günde 10 bardak içmemi söyledi.Yani bu durum böyle olmasa bol su için süt için sağlıklı beslenin denmez dimi
İş yerinde anca 1 litre içiyorum evdede gene iki büyük bardak tüketiyorum ama çok tuvalet sorunum var ebununyanında süt içiyorum çay içiyorum. Ama sürekli tuvalete gidiyorum.Aynen bana doktorum su çok önemli dedi. Günde 10 bardak içmemi söyledi.
Tuvalete sıkışma oluyor tabi çok fena :) Yalnız ben hamile kalınca çay içmeyi bıraktım. Zararlı şeylerden uzak duruyorum.İş yerinde anca 1 litre içiyorum evdede gene iki büyük bardak tüketiyorum ama çok tuvalet sorunum var ebununyanında süt içiyorum çay içiyorum. Ama sürekli tuvalete gidiyorum.
Şuan kesildi ama sürekli yatiyorum. 10 gun yatacagm ama daha 2. Günden sirtim ağrımaya başladı; (Sagol cnm insallah. Sen nasilsin kanaman devam etmiyor di mi?
Aynen ben de surekli tuvalete gidiyorum. Isyerinde tuvalete gitmeye utanir oldum :)İş yerinde anca 1 litre içiyorum evdede gene iki büyük bardak tüketiyorum ama çok tuvalet sorunum var ebununyanında süt içiyorum çay içiyorum. Ama sürekli tuvalete gidiyorum.
Merhaba canım benim kesem de cok küçük henüz, yarın yeniden doktora gidicem bakalım gelişiyor mu diye bakacakmış doktor.3 gün önce gitmiştim en sonBenin hesabıma göre tam 5 haftalığım ama kese 4 mm çıktı. Dokktor hiç olumsyz yorum yapmadı ama burda biryerde okudum benimki çok küçük(( kese gören arkadaşlar kaç mm çıktı sizlerinki kaçıncı haftalarınız
canım cay sadece gunde 1 bardak ıc. doktor cafeın ve nıkotının ıyı olmadıgını soyledı. bıraz arastırdım sadece 1 bardak cay veya 1 turk kahvesi hakkımız varİş yerinde anca 1 litre içiyorum evdede gene iki büyük bardak tüketiyorum ama çok tuvalet sorunum var ebununyanında süt içiyorum çay içiyorum. Ama sürekli tuvalete gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?