- 10 Temmuz 2014
- 521
- 245
- 123
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #3.081
Bende sadece kese görmüstum 5+2 de nasil stres yaptmsa rüyalarima giriyordu. Sonra kanamam oldu hatta orada direk bebeği ve kalp atısını gördüm. Dunde kendi doktorumda gösterdi. Boşa stres yapma derim. Burada yolk saçi görüp bebeğini kaybedenleride okudum ben.
Cnm kesenin icinde bir kese daha oluyormus ona yolk sac deniyormus bebek de o kesenin icinde oluyormus ben de bilmiyordum arastirinca ogrendim ama cok da arastirmamak lazim simdi kafama takilip duruyor acaba kese bos mudur diye.Bahsettiğiniz şey nedir, "yolk saçi"? hiç duymadım da merak ettim bende.
Selam anneler. Ben bugun doktora gittim kalp atışını duyarım diye ama maalesef olmadı. Bugün 6+3 um aslında adet tarihine göre. Ama ultrasonda 5+2 görünüyor. Bir de doktor önceden doğum tarihini 6 haziran demişti. Bugün 14 haziran dedi. Geç dollenme mi oldu da böyle oldu anlamadım. Bebiş gelismiyor mu yoksa yeterince.
Selam güzel annelerkeseyi gördüm nihayet kalp atışları için ayın 28 inde gidicem tekrar.. Hatta kesenin sol duvarında bebiş de belli belirsiz göründü nasıl bir mutluluk buu
Adetim pazar günü 3 gun var. bugün supheli ilişkiden bu yana 11 gun geçti çıkma ihtimali var aslında o zaman bi deniycem bakalım
Selam anneler. Ben bugun doktora gittim kalp atışını duyarım diye ama maalesef olmadı. Bugün 6+3 um aslında adet tarihine göre. Ama ultrasonda 5+2 görünüyor. Bir de doktor önceden doğum tarihini 6 haziran demişti. Bugün 14 haziran dedi. Geç dollenme mi oldu da böyle oldu anlamadım. Bebiş gelismiyor mu yoksa yeterince.
Heyecan dorukta 1 saat sonra kan degerimi ogrenicem doktor icin ne zaman randevu alacagımı bilmiyorum benimde 2 dusuk var aspirine progestana basladım zaten iki dusugum icinde bunlari vefmislerdi kese 5 hafta goruluyordu degilmi?
Evet canım karından gördümya se min canım sen keseyi karından mı gördün?
Merhaba canım benim küçük gözükmüştü , doktor yeniden çağırdı yarın için bakalım umarım herşey yolundadır. 1 hafta geriden geliordu. Dua edin...Evet canım karından gördüm
KategorilerAramaÜye GirişiSoru SorMerhaba canım benim küçük gözükmüştü , doktor yeniden çağırdı yarın için bakalım umarım herşey yolundadır. 1 hafta geriden geliordu. Dua edin...
Canım sen doktora tekrar kı gittin yokda kanaman var mıydı biraz senin.Şuan kesildi ama sürekli yatiyorum. 10 gun yatacagm ama daha 2. Günden sirtim ağrımaya başladı; (
Evet canım karından gördüm
canım kese fazla görür belki ondan ama yarın kesin belliolcak. ay ay hayırlısıMaşallah ikizlik güzel haber neye göre ikiz olabilir dedi? Hayırlı olsun şimdiden benimde içime ikiz gibi doğuyo
Bende 5+5 te gördümCanim kacinci haftada gördün? Pazartesi günü doktora gidecem 5+4 oluyorum karından görebilir miyim acaba? Birde gerekli testleri yaptırdım mı?
Bebegin kendi gorünmeden önce çıkınti seklinde bir şişlik gibi bir yapi görünüyor ilerleyen haftalardada görünüyor sonra kayboluyor. Bebegi goremediginde doktorlar yolk saçına bakıyorlar.Bahsettiğiniz şey nedir, "yolk saçi"? hiç duymadım da merak ettim bende.
Evet içim rahat etmedi gittim tekrar. Suan yatıyorum bir sorun görünmüyor ama bekleyeceģiz dedi doktorCanım sen doktora tekrar kı gittin yokda kanaman var mıydı biraz senin.
Merhaba ben yaptırdım canım, hiçbir şekilde acı hissetmedim. Doktorum da oldukça nazik ve rahatlatıcı davrannıcı. İÇin rahat olsun...Kizlar gunaydin.. Smear testi yaptiran varmi? Aci veren biseymi?
Ben de gitsem mi bilmiyorum sen ne zaman gittin canım ben de başka bir doktora mı gitsem olumsuz şeyler duymaktan korkuyorum. Ama bir nevide evden çıkıp yormak istemiyorum kendimi canım. O bi şey diyecek ben başka doktora başka doktora evde durmuycam dinlenemiycem bi şey olcak diye korkuyorum. Sen aynı doktoruna mı gittin vajinal muayene mi etti acaba. Ben şimdi gitsem çok evham yapıyosun ben sana evden çıkma dedim der kesin.Evet içim rahat etmedi gittim tekrar. Suan yatıyorum bir sorun görünmüyor ama bekleyeceģiz dedi doktor
Ben de 4+3 de görmüştük keseyi ama alttan. Karından baya geç görünüyor. Alttan bakarsa garanti görürsün canım hayırlısı olsun.Canim kacinci haftada gördün? Pazartesi günü doktora gidecem 5+4 oluyorum karından görebilir miyim acaba? Birde gerekli testleri yaptırdım mı?
alttan bakti mi canım bende de dun oyle oldu alttan bakinca uyumlu çıktı normal seyrine devam ediyormusSelam anneler. Ben bugun doktora gittim kalp atışını duyarım diye ama maalesef olmadı. Bugün 6+3 um aslında adet tarihine göre. Ama ultrasonda 5+2 görünüyor. Bir de doktor önceden doğum tarihini 6 haziran demişti. Bugün 14 haziran dedi. Geç dollenme mi oldu da böyle oldu anlamadım. Bebiş gelismiyor mu yoksa yeterince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?