@Gizlifidan canim gecmis olsun cok hem gecirdiginiz kaza hemde hastanede yasadiklarin. Ama simdi daha iyisiniz sanirim insallah hayirli vakitte gelir.
Kizlar size bisey daniscam fikir verirsiniz cok bunaldim cunku

36+3 üz ama bizim oglan hala makat gelis ben
kendimi okadar cok hazirlamistimki normal
doguma doktorum sezeyandan bahsedince
dün ciddi ciddi canim cok sıkıldı cunku gercekten korkuyorum sezeryandan neden bilmem saglikli kucagima almak en onemlisi ama normal dogumu cok istemistim. Doktorumda sagolsun yinede bekleriz son ana kadar bakariz doner belki rahat ol diyo ama bebegi cokta bekletmek istemiyo ilk dogum oldugu icin makat dogum daha riskli diye. 38+5 te yani 27mayista alalim diyo duruma gore bikac gun daha bekleriz diyo ama ben sirf korkumdanmi yoksa döner ümidimdenmi bilmiyorum beklemek istiyorum napcagimi bilemedim bekleyelim desem bekler doktorumama bisey olursa diyede aklimdan geciyo. Hep hayirlisi diye dua ediyorum. Baska doktorada gittim oda ayni seyleri soyledi hatta ayni gunu verdi sanki sozlesmis gibi. Bize dua edin olurmu hakkimizda hayirlisi hangi dogumsa o olsun. Eşimde son dakika isleri pek sever kizdirir beni oglan simdiden ona benzedi ya şaka gibi