- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #35.221
Dinlenince de gecmiyo ki bu agri sunnet olmus cocuklar gibi yuruyorum yaa cok komik haldeyim( ne yuruyebiliyorum ne yatabiliyorum.. puff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinlenince de gecmiyo ki bu agri sunnet olmus cocuklar gibi yuruyorum yaa cok komik haldeyim( ne yuruyebiliyorum ne yatabiliyorum.. puff
Ummadığın bir anda olur İnşallh Can'ım isyan etme bu Bi sınav sınavı geçmelisinBu sefer cook umutlandigim icin belki boyle cook yikildim.bidaha denememiz mumkun gozukmuyor maddi nedenler buna engel.zaten esimi zar zor ikna etmistim.Artik oda bikti.Bizim icin hayirlisi bu demekki diyor.Ama ben kabullenemiyorum.Hakkimda hayirlisi bu olsa bile bende anne olmak istiyorum eger bir gun evlenirsem anne olmak icin evlenirim diyen biri olarak bu canimi fazlasiyla yakiyor.
Mevlüt yapmıcaz biz iki taraftan da akrabalardan gelecek kimse yok, sadece arkadaş çevremiz gelir onlar da ne Zaman isterlerse ne gelsinler diye düşündük. Lohusa şerbeti ardından çay börek vereceğiz dedi annem giderlerken de lavantalı dolap süsü yaptık kendimiz onları vercez koyarım fotosunu tamamlansın daBn hastane ve eve ziyarete gelenler icin cikolata siprs ettm yani kaynanam sipars verdi. Mevlutte mini mika lokumluk bldm ondan alip icine lokm koyup dagtcm
İkisi de iyi canım taburcu oldular herşey yolunda
1 yaşına kadar yatar bence burda Can'ım
Çok güzel olmuş canım güle güle kullansın gülsima![]()
Çok güzel olmuş bayıldım maşallah
Demekko artk onemsemedi ama sn dikat et munkun oldugunda uzat ayaklarini hatta yksekte tut ve yer tuvaleti kullanma
Evet cnm ustnde isim yaziyo haci seriften 70 li 50 liraya aldilar brda ck kisi alms sern yerde tutunca bsy olmaz
En fazla 1 yıl işte 9 aylık gibi çıkmaya çalışabilir dedi annem şimdi :)Ben erken hareketlenir de besikten tirmanir da kendini atar duserse diye korkuyorum ya bakalim 1 yil kullanabilsem super olur tabi
Şu hacı Şerif'e ben de bakayım merak ettim70li 50 liraya hangisi ya ben haci serifin web sitesine baktim da goremedim 70li 50 liraya olani hep pahalilari gordum
En fazla 1 yıl işte 9 aylık gibi çıkmaya çalışabilir dedi annem şimdi :)
Şu hacı Şerif'e ben de bakayım merak ettim
:) hamile olan ortamda yiyecek içecek muhabbeti tehlikeli :):) bakalim nasil olacak
Vallahi gece gece bahsettim kendi canim cekti napsam diye dusunuyorum
http://www.haciserif.com.tr/kiz-bebek-dokme-madlen-bebek-cikolatasi.html70li 50 liraya hangisi ya ben haci serifin web sitesine baktim da goremedim 70li 50 liraya olani hep pahalilari gordum
Bnmde kndi tarafim kalabalik dgl hatta kmsem yk diyebilirim ama esmin tarafnda sulalede ilk torun hem anne hem baba tarafnda o yuzdn kalabalik bi mevlut olur bizimki ucz bsy yaptrmam lazm :)Mevlüt yapmıcaz biz iki taraftan da akrabalardan gelecek kimse yok, sadece arkadaş çevremiz gelir onlar da ne Zaman isterlerse ne gelsinler diye düşündük. Lohusa şerbeti ardından çay börek vereceğiz dedi annem giderlerken de lavantalı dolap süsü yaptık kendimiz onları vercez koyarım fotosunu tamamlansın da
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günler çok çabuk geçiyor ya Bişey anlamaz oldum
Evet canım adlarıyla yaşasınlar bu arada Nerede oturuyordun sen