- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #36.821
Bncede cnm bi takip et bakalim ztn bsy olsa akintinda olurYok canım gitmedim ağrım yok çok şükür..p.tesiye kadar devam ederse giderim dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bncede cnm bi takip et bakalim ztn bsy olsa akintinda olurYok canım gitmedim ağrım yok çok şükür..p.tesiye kadar devam ederse giderim dedim
Pisik olmadan krem kullanmakta hasta olamdan ilac kullanmak gbi oluyoPişik kremi yerine saf zeytinyağ kullanın diyorlardı. İlk günler krem daha mı mantıklı acaba
Bebek pisik olmadan kremmi kullanilirOlur canım pisi kremi her alt açmaya kullanmak zorundasın o yüzden doğduğu ilk günler çatır çatır yapar bezine sayı olarakta fazla yapabilir
Gecms olsn cnm snnde tarih belli :) cukolata ck gzl tavsiye ederm ck ozenlilerKızlar benim de 1 Haziran'a gün verdi sezeryan için hayırlısıyla.. Boyun fıtığından dolayı 2 haftadır evde yatıyorum izne çıktım..
Şimdi çikolata hediyelik işini halledeyim diyorum, siz naptınız bu konuda? Çikolatayı hacı şeriften söyleyen vardı, nasıl tadı güzel mi?
Bir blogda 1 aylık olduktan sonra izlemeye başladığı bebeği güzel oyaladığı yazıyordu ben de düşünüyorum almayıKızlar mrblar, hayırlı bereketli cumalarımız olsun, yatak üzerine dönence oyuncaklardan aldınız mı ? Ilk zamanlar alınmalı mı ?
Hanımlar bebeğin Güncesi almayi düşünüyorum. Ark.da gördüm çok hoşuma gitti..haberi olmayanlar için tavsiye ederim.bilgisi olanlardan da ürün seçme de yardımcı olurlarsa sevinirim.Dün D&R da baktim kitaptan a da bakacağım :)
Ben yaklaşık 7 paket baby me kare bebek pamuğu aldım yaz sonuna kadar gider herhalde, popo temizliğini ilk ay kaynatılmış soğutulmuş saf suyla yapmayı planlıyorum .Sonra da iyice kurulama tabii. En ufak bir nem kalmamalıymış. Allah kısmet ederse her gün yıkayıp, gün içinde de iyi bakım yaparsak inşallah pişiksiz geçiririz. Mustela ve Seba Med yağ ve losyonlar aldım ama ilk bir iki ay pişik olursa ben de asidi patlatılmış saf zeytinyağını fıs fıs ile kullanırım diyorum. Hayaller hayatlar mı olacağız acep hiç bilmiyorum.Pisik olmadan krem kullanmakta hasta olamdan ilac kullanmak gbi oluyo
Ay bnde annemle inatlastm kssmicem diye ama hastanede kaldiktan snra anladmki uzun sac iskence kestrdimKızlar saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum. Arkadaşlarım hamilelikte bunun iyi olmadığını söylüyor. Bu bir hurafe değil mi?
En guzelini dusunmususn canim hasta olmadan tedavi yapilirmi hic en guzeli kuru birakmak bez vs hikaye ztn yenidoganin altini surekli degisttcez bakimini iyi yapinca bebisede eziyey olmazBen yaklaşık 7 paket baby me kare bebek pamuğu aldım yaz sonuna kadar gider herhalde, popo temizliğini ilk ay kaynatılmış soğutulmuş saf suyla yapmayı planlıyorum .Sonra da iyice kurulama tabii. En ufak bir nem kalmamalıymış. Allah kısmet ederse her gün yıkayıp, gün içinde de iyi bakım yaparsak inşallah pişiksiz geçiririz. Mustela ve Seba Med yağ ve losyonlar aldım ama ilk bir iki ay pişik olursa ben de asidi patlatılmış saf zeytinyağını fıs fıs ile kullanırım diyorum. Hayaller hayatlar mı olacağız acep hiç bilmiyorum.
Güzelim benim yaa son haftalar gerçekten çok zor artık ağır geliyor karnında ortalama 3 kilo bi insan var kolay olur mu hiç. Dua etmeye devam Can'ım. Hayırlı Zaman'da kavuşalım artık evlatlarımıza bence de :)Rabbimin gücüne gitmesin ama yoruldum kızlar ben..
Gerçekten artık bitsin Kumsal'ım da bende bu stresten kurtulalım istiyorum
Hamileliğimin ilk gününden 4. Ayına kadar bişi yemedim kusma mide bulantısı ağır gelmedi
Sonra çarpıntılarım başladı kalp ritm sıkıntısı çıktı yine ağır gelmedi
Sancım çıktı hastanede kaldım ağır gelmedi
Şimdide böbrek büyümesi var çok ağrım var sol boşluğumda ne uzanabiliyorum ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum
Uğraş buluyorum sizler varsınız eşim var annem var allahtan ağrımı unutmaya çalışıyorm
Dünden beri ara ara kıvranıyorum resmen
Kahvaltı yapamadım ya aç karnına içtim ilaçlarımı
Dün akşamdan beri de karnım top halinde semsert Kumsal da çok hareket etmedi dün akşamdan beri toplasan 5 6 kez hareket etti
Bünyem bedenim ruhum kaldırmıyor artık
Dün Eşime sarılıp ağladım dayanamıyorum artık dedim
Dışarı çıkmıyorum kaç haftadır çıksam ertesi gün hastalanıyorum
Pzartesi randevum var dr sorcam böbrekte büyüme ciddi ise yakın tarihe gün versin bana takatim kalmadı
Off snnki daha kotu be bnm dktr 10 dk uzakta o sanci dogum kisiden kisiye degisiyo ya korkutma kendini yakininda hic muayene olacagn bi yer ykmuYaa şimdi senin durumun beni de düşündürüyor :) benim doktorum 2 saat uzakta. Sancın başlayıp da doğurman için en az 8 saatin var demişti. Eee şimdi sancı başlar giderim de açılma olmazsa geri mi döncem? git git gel mi :/
Hep yavrunu düşün canım, çok çekmişsin ama inşallah bebeğin uslu olur da seni rahat ettirir. O büyük sevgi bu fedakarlıklarla oluşuyor işte. Erken alın dersin sonra doğunca kendine kızarsın, neden bebeğimin doğumuna saygı duymadım diye. Çok pişmanlık yaşayan gördüm öyle, sezeryan bile olacaksa bir işaret istiyorum ben, ya sancı ya nişan.Tüm sülaleyi karşıma aldım inan. Dün gece eşim senden rica ediyorum doktorlarla inatlaşma dedi hatta. Ben senin için söylüyorum, bu sıkıntıların bugün yarın zaten bitecek. Ama diğeri bebişinle en özel gününüz. Bel ki ben mi çok kontrolcüyüm bilmiyorum. Sabır canım azcık daha. Şimdi artık burda her gün bir aksiyon var, oyalanırsın biraz. Ama tabii doktorun sağlık nedeniyle hadi hoppa derse de hemen söz dinle tabii :)
Amin canım sağolasınGüzelim benim yaa son haftalar gerçekten çok zor artık ağır geliyor karnında ortalama 3 kilo bi insan var kolay olur mu hiç. Dua etmeye devam Can'ım. Hayırlı Zaman'da kavuşalım artık evlatlarımıza bence de :)
Zaman çabuk geçsin artık gerçektenBugun kendimi cok enerjik hissediyorum.. Allah hayra yazsin.. bebisin hareketleride iyi ne agri vaaar ne sanci.. nolcak bnm bu belirsizligim bilmiyorum..
Mouse canim az daha sabret insaAllah gececek bu sıkıntılar da Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin az kaldi agrilarinda insaAllah hafifler.. bebisini kucagina aldiginda hepsini unutursun..
Bir blogda 1 aylık olduktan sonra izlemeye başladığı bebeği güzel oyaladığı yazıyordu ben de düşünüyorum almayı