2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Kızlar benim de 1 Haziran'a gün verdi sezeryan için hayırlısıyla.. Boyun fıtığından dolayı 2 haftadır evde yatıyorum izne çıktım..
Şimdi çikolata hediyelik işini halledeyim diyorum, siz naptınız bu konuda? Çikolatayı hacı şeriften söyleyen vardı, nasıl tadı güzel mi?
Gecms olsn cnm snnde tarih belli :) cukolata ck gzl tavsiye ederm ck ozenliler
 
Bugun kendimi cok enerjik hissediyorum.. Allah hayra yazsin.. bebisin hareketleride iyi ne agri vaaar ne sanci.. nolcak bnm bu belirsizligim bilmiyorum..
Mouse Mouse canim az daha sabret insaAllah gececek bu sıkıntılar da Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin az kaldi agrilarinda insaAllah hafifler.. bebisini kucagina aldiginda hepsini unutursun..
 
İlk kızıma muhteşem ilkyıl ı almıştım ikincisne de tchibo dan aldım. İkisi de hoş tavsiye ederim, detaylı olan tchibo nunkiydi..
Hanımlar bebeğin Güncesi almayi düşünüyorum. Ark.da gördüm çok hoşuma gitti..haberi olmayanlar için tavsiye ederim.bilgisi olanlardan da ürün seçme de yardımcı olurlarsa sevinirim.Dün D&R da baktim kitaptan a da bakacağım :)
 
Pisik olmadan krem kullanmakta hasta olamdan ilac kullanmak gbi oluyo
Ben yaklaşık 7 paket baby me kare bebek pamuğu aldım yaz sonuna kadar gider herhalde, popo temizliğini ilk ay kaynatılmış soğutulmuş saf suyla yapmayı planlıyorum .Sonra da iyice kurulama tabii. En ufak bir nem kalmamalıymış. Allah kısmet ederse her gün yıkayıp, gün içinde de iyi bakım yaparsak inşallah pişiksiz geçiririz. Mustela ve Seba Med yağ ve losyonlar aldım ama ilk bir iki ay pişik olursa ben de asidi patlatılmış saf zeytinyağını fıs fıs ile kullanırım diyorum. Hayaller hayatlar mı olacağız acep hiç bilmiyorum.
 
Ben yaklaşık 7 paket baby me kare bebek pamuğu aldım yaz sonuna kadar gider herhalde, popo temizliğini ilk ay kaynatılmış soğutulmuş saf suyla yapmayı planlıyorum .Sonra da iyice kurulama tabii. En ufak bir nem kalmamalıymış. Allah kısmet ederse her gün yıkayıp, gün içinde de iyi bakım yaparsak inşallah pişiksiz geçiririz. Mustela ve Seba Med yağ ve losyonlar aldım ama ilk bir iki ay pişik olursa ben de asidi patlatılmış saf zeytinyağını fıs fıs ile kullanırım diyorum. Hayaller hayatlar mı olacağız acep hiç bilmiyorum.
En guzelini dusunmususn canim hasta olmadan tedavi yapilirmi hic en guzeli kuru birakmak bez vs hikaye ztn yenidoganin altini surekli degisttcez bakimini iyi yapinca bebisede eziyey olmaz
 
Rabbimin gücüne gitmesin ama yoruldum kızlar ben..

Gerçekten artık bitsin Kumsal'ım da bende bu stresten kurtulalım istiyorum

Hamileliğimin ilk gününden 4. Ayına kadar bişi yemedim kusma mide bulantısı ağır gelmedi
Sonra çarpıntılarım başladı kalp ritm sıkıntısı çıktı yine ağır gelmedi
Sancım çıktı hastanede kaldım ağır gelmedi
Şimdide böbrek büyümesi var çok ağrım var sol boşluğumda ne uzanabiliyorum ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum

Uğraş buluyorum sizler varsınız eşim var annem var allahtan ağrımı unutmaya çalışıyorm
Dünden beri ara ara kıvranıyorum resmen

Kahvaltı yapamadım ya aç karnına içtim ilaçlarımı


Dün akşamdan beri de karnım top halinde semsert Kumsal da çok hareket etmedi dün akşamdan beri toplasan 5 6 kez hareket etti

Bünyem bedenim ruhum kaldırmıyor artık
Dün Eşime sarılıp ağladım dayanamıyorum artık dedim
Dışarı çıkmıyorum kaç haftadır çıksam ertesi gün hastalanıyorum
Pzartesi randevum var dr sorcam böbrekte büyüme ciddi ise yakın tarihe gün versin bana takatim kalmadı
Güzelim benim yaa son haftalar gerçekten çok zor artık ağır geliyor karnında ortalama 3 kilo bi insan var kolay olur mu hiç. Dua etmeye devam Can'ım. Hayırlı Zaman'da kavuşalım artık evlatlarımıza bence de :)
 
Yaa şimdi senin durumun beni de düşündürüyor :) benim doktorum 2 saat uzakta. Sancın başlayıp da doğurman için en az 8 saatin var demişti. Eee şimdi sancı başlar giderim de açılma olmazsa geri mi döncem? git git gel mi :/
Off snnki daha kotu be bnm dktr 10 dk uzakta o sanci dogum kisiden kisiye degisiyo ya korkutma kendini yakininda hic muayene olacagn bi yer ykmu
Bnm durum riskli ya ebe annem yan binada oturuyo esim diyo bsy olsa sansliyiz eben burd :)
 
Hep yavrunu düşün canım, çok çekmişsin ama inşallah bebeğin uslu olur da seni rahat ettirir. O büyük sevgi bu fedakarlıklarla oluşuyor işte. Erken alın dersin sonra doğunca kendine kızarsın, neden bebeğimin doğumuna saygı duymadım diye. Çok pişmanlık yaşayan gördüm öyle, sezeryan bile olacaksa bir işaret istiyorum ben, ya sancı ya nişan.Tüm sülaleyi karşıma aldım inan. Dün gece eşim senden rica ediyorum doktorlarla inatlaşma dedi hatta. Ben senin için söylüyorum, bu sıkıntıların bugün yarın zaten bitecek. Ama diğeri bebişinle en özel gününüz. Bel ki ben mi çok kontrolcüyüm bilmiyorum. Sabır canım azcık daha. Şimdi artık burda her gün bir aksiyon var, oyalanırsın biraz. Ama tabii doktorun sağlık nedeniyle hadi hoppa derse de hemen söz dinle tabii :)

Evet pişman olurum diye de korkuyorum
Zaten yavrumun heyecanı olması büyük bunalıma girerdim .. Sağol canım teşekkürler
 
Bugun kendimi cok enerjik hissediyorum.. Allah hayra yazsin.. bebisin hareketleride iyi ne agri vaaar ne sanci.. nolcak bnm bu belirsizligim bilmiyorum..
Mouse Mouse canim az daha sabret insaAllah gececek bu sıkıntılar da Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin az kaldi agrilarinda insaAllah hafifler.. bebisini kucagina aldiginda hepsini unutursun..
Zaman çabuk geçsin artık gerçekten
Rabbim hepimize yardım etsin bi köşede de bana
 
R r0s3n ben saçımi kestirmistim hiç bilmiyodum öyle hamilelikte iyi değil falan die ama bilseydim de kestirirdim :) hurafe bence onlar mezarlığa da gitmeyin diyolarmis ona da gittim Allah neyi yazdiysa onu yaşarız bnce.
 
Bir blogda 1 aylık olduktan sonra izlemeye başladığı bebeği güzel oyaladığı yazıyordu ben de düşünüyorum almayı

Dönence yerine bence oyun halısı daha iyi. Hem halıyı her odaya götürebiliyorsun hem de daha çok duyuya hitap ediyor.Tiny love tavsiye ediliyor genelde.ark.bebegine aldı çok da memnun daha 2 3 aylıkken en az yarım saat oynuyor bende yemek yapabiliyorum diyor.
 
Back
X