2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yok cnm benim dediğim de çöp kovası öyle kocaman bez kovası almaya gerek yok zaten ben ayrı çöp kovası kastediyosun diye düşündüm :) bi milyoncularda çok var onlardan :)
Haaa tamam ben bez için satılan güyaaa kokuyu hapseden 40 50 liralık olanlardan diyordum. Ama işe yaramıyormuş. Para vermeye gerek yok :)

kızlar içinizde başka var mı kordunu dolanık olup normal doğum düşünenler?

Ben varım. Eski drum kordonu dolanık dedi ama onun lafına güvenmiyorum. Yeni drum sorduğumda göremiyorum dedi sonrada ben bir saha sormadım o da bir daha kordon var boynunda demedi. Ama ben kordon varmış deyince önemli olan doğumda bebek dedi. Kimi bevek boynunda kordonla çok rahat doğuyor kimi bebek kolunda kordonla strese giriyor sezeryana dönüyor demişti. Bazı aksilikler var ama ben inşallah normal doğum istiyorum. Bakalım inşallah bizi sezeryana sürükleyen bir şey olmaz.

Normal doğumda illa kesik olacak diye bir şey yok canm. Ama sezaryende kesin olacak :)
Aslında onun bir masajı var. 36. Haftada başlanıyor. O böyleyi esnetmek için. Normal doğum istenler için.
Nasil biseymis canim ? Normal dogum planliyorum ben de.

Screenshot_20160521-175606.webp

Kizlar bu bizim hazirligimiz iki tane sirt cantasi biri bana biri serra melism e yesil el valizinde kalin battaniye bi tane suslu battaniye bide lizoz um var bide pusetimiz :)

Kızlar bişey sorucam ben 10 dakika ayakta kalsam hemen vajina batması baskısı oluyo sizde de öyle mi bende mi anormallik var ona göre doktora sorayım

Eki Görüntüle 1836033

Kizlar bu bizim hazirligimiz iki tane sirt cantasi biri bana biri serra melism e yesil el valizinde kalin battaniye bi tane suslu battaniye bide lizoz um var bide pusetimiz :)
Canım Allah güzel güzel mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin :)
İçine biberon koydun mu? Biberonu kaynatarak mı steril ettin?

Sterilizasyon makinesi var ama küçücük biberon için çıkarmak istemedim. Kaynatırken emziği de kaynatıyoruz di mi?

Benim de kasığıma ve karnımın altına kramp giriyor gece uyurken. Ama içerdeki kaslarıma. Muhtemelen senin yaşadığına benzer. Çok canım yanıyor. Özellikle de dönerken oluyor. O sebeple dönmemeye çalışıyorum. illa döneceksem de acımayıp eşimi uyandırıp beni itmesini istiyorum :))) böyle halıyı rulo yapar gibi iterse sırtımdan çok rahat dönüyorum :)))
Ben yuvarlanarak dönüyorum o da rahat oluyor:hamarat:

Kızlar bu sabah makatima doğru baskı hissettim 5 dk sürdü oturamadım da az eğildim ayakta bekledim geçmesini. Baskı ile birlikte ağrı girdi sanki makatima doğru bir şey geliyormuş gibi ama gazim da yoktu gaz cikaramadim zaten. Makat tarafında da ağrı oldu 5 dk sonra geçti. Sizce ne olabilir ?

Kızlar bu sabah makatima doğru baskı hissettim 5 dk sürdü oturamadım da az eğildim ayakta bekledim geçmesini. Baskı ile birlikte ağrı girdi sanki makatima doğru bir şey geliyormuş gibi ama gazim da yoktu gaz cikaramadim zaten. Makat tarafında da ağrı oldu 5 dk sonra geçti. Sizce ne olabilir ?
Bende de oluyor canım bence normal artık kemikler baskı yapıyor bebişler büyüdü ve yerçekimi :))

Canım bebişin buna müsaade vermez zannediyorum bence alma :))

Bebiş uyuduğunda ben de uyuyayım diyorum gunduz fln olursa baska gurultuleri duymayim karanlik olsun diye aldim

Gece de biraz uyur herhalde hic mi uyumaz:)
Yanimda annem kalacak o uyurken ses cikariyo horlama fln uyuyamam ben oyle bebis uyur annem uyur ben sabaha kadar uyuyamam horlama sesinde

Bende de oluyor canım bence normal artık kemikler baskı yapıyor bebişler büyüdü ve yerçekimi :))

Doğum yakin mi bize de acaba :) insan düşünmeden edemiyor minigimi özledim iyice sabırsız oldum her şeyi acaba doğum mu diye aklıma takiyorum :) yer çekimi fazla oluyor bu günler de :)

Back
X