2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Tebrik ederim canım seni. Sana da bu şekilde düşünmek yakışır. Biz elimizden geleni yapalım, suyu açalım akışına bırakalım, olduğu kadar, olmadığı kader.. Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
Bende ssana teşekkür ederim canım seninde payın var böyle düşünmeme
Amin canım sağlıkla alalım kucaklarımıza

Ben herkes oyle alttan muayene gibi diyince hic kasmadim once korkmadim yani daha once simir filan yaptirmistim ama cok soktu elini ya cok canimin acidigini soylersem yalan olur ama icim bi tuhaf oldu titremeye basladim o yuzden kotu oldum ondanda normal dogumdan korkmaya basladim sezaryen olayim desem mi doktora diye kara kara dusunuyorum simdi
Elinin hepsini mio_O

Ay bn alistim valla hftada iki kere derin nefes al ve kndini asla kasma cisini yapar gbi gevsek ol

Ben herkes oyle alttan muayene gibi diyince hic kasmadim once korkmadim yani daha once simir filan yaptirmistim ama cok soktu elini ya cok canimin acidigini soylersem yalan olur ama icim bi tuhaf oldu titremeye basladim o yuzden kotu oldum ondanda normal dogumdan korkmaya basladim sezaryen olayim desem mi doktora diye kara kara dusunuyorum simdi
Ablamın canı çok tatlıdır ondan hiç duymadım da sordum ona da biraz acıyor ama korkulacak bir şey yok dedi. Bir de onca zaman oraya dokunulmayınca bir tedirgin oluyor insan dedi :):):) alttan muayenede filan rahatımdır ben yani ona güveniyorum biraz :)
K Kelebekkizzz canım bu sebeple vazgeçme normal doğumdan. Doktorun erkek mi bayan mı ondan da kötü etkilemiş olabilir. Benimki erkek o yüzden biraz tuhaf geliyor ama yapacak bir şey yok :/

Ben mayıs annesi gurubundayım ve meleğimi kucağıma coktan aldım bizim guruba nisan annesi yazmıştı ve çok hoşuma gittmişti henüz doğum yapmamıştım ozamn bende sizi heycanlandırıyım azıcık o kadar güzell bir duyguki anlatamam muhteşem bişe kokusunu içine çekerek uyumak ve uyanmak sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza bol bol sütünüz olsun inşşlh ve normal doğumdan sakın korkmayın sizin ve bebeğiniz için en sağlıklısı
Ben dogumdan ciddi ciddi korkmaya basladim ama normal olacak kacari yok :)) 2.5 cm acilmam oldu bile

Ben de 40ı görmek istemiyorum ama hayırlısı hakkımızda

Ben bir tane wee bir tane de avent aldım. Vermeyi düşünüyorum. Ben ucuz emzikle büyümüşüm, çenem de dişlerim de konuşmam da gayet normal

Oy maşallah kuzuya

Benim de doğumgünüm 11 haziran. Eşimin 31 mayıs. Birisine denk gelse diyorum

Dua et canim misal ayin 10unda, hayirlisiyla yarin bebegim dogsun diye:)

11i imkansiz degil 31 cok erken de :) 11de 38+6 oluyoruz

Ablamın canı çok tatlıdır ondan hiç duymadım da sordum ona da biraz acıyor ama korkulacak bir şey yok dedi. Bir de onca zaman oraya dokunulmayınca bir tedirgin oluyor insan dedi :):):) alttan muayenede filan rahatımdır ben yani ona güveniyorum biraz :)
K Kelebekkizzz canım bu sebeple vazgeçme normal doğumdan. Doktorun erkek mi bayan mı ondan da kötü etkilemiş olabilir. Benimki erkek o yüzden biraz tuhaf geliyor ama yapacak bir şey yok :/

Erkeklerin eli daha hafif.. Hiç korkma:))

R r0s3n ben bi ara pimpirikligimden doktora gittigimde aciklik muayenesi de yapmisti anlik bi his onun disinda bir sey yok yani bana sadece tuhaf gelmisti :KK70:

Doktor erkek oldugu icin biraz zoruma gitmisti sadece:oops: utanmistim yani:KK23:

Kızlar bi arkadaşımın gittiği prof. midesi bulanıp kusunca ay açılıyorsun seen demişti. arkadaşımda trambosit problemi old için dr normal doğum istemiyordu. sezeryan taraflısıydı. Ama ark kadın o lafı söyledikten bi hafta sonra trombosit değerleri iyi çıkmışken çok da fazla açıklığı olmadan suni sancı ile başka bi dr da normal doğum yaptı. yani bazı kişilerde son haftalarda açılmayla birlikte bulantı kusma olabiliyormuş fakat dediğim arkadaşta çok da bi açılma olmamıştı. cm olarak hatırlamıyorum.

Bulantı doğumu hızlandırıyor ama açılma olduğu sırada. Yani doğum anında vs. Ben de doğrurken kusuyordum ya da kusarken doğuruyordum:)

Kızlar çatı muayenesi konusunda beni hatırlarsınız belki muayeneden sonra zor atlatmıştım durumu. Çok korkmuştum normal doğum yapamam demiştim ama şimdi biraz atlattım durumu ilk yapıldığı için heyecan olabiliyor . Salı günü randevum var büyük ihtimal çatı da yapılacak ,kendimi şimdiden psikolojik olarak hazırlıyorum rahat olacağım nefes egzersizi yapacağım ve dr uma güveneceğim diye ve içimden bir seste kolay geçecek korkunu yeneceksin diyor . Bence ilk muayeneden sonra karar vermeyelim . Normal doğum yapamam falan demeyelim belkide çok acıyacak diye düşündüğümüz için çok acıyor bir defa daha deneyelim belki bir kaç defa daha hatta biz teklif edelim çatı muayenesini ..belki bu korkumuzu yenersek normal doğumuda çok kolay yapabiliriz . Ben bolca doğum hikayelerini okuyorum bazen resmen beni anlatmış kadın diyprum.. Bazıları yazıypr ben normal doğum yaptıysam herkes yapar, çatı muayenesinden çok korkuyordum sezeryan olacaktım ama doğumum çok kolay geçti vs vs . Bence biraz doğal akışına bırakalım sağlıklı bir hamilelik geçirdiysek tercihi ilk olarak normalden yana kullanalım.
Ki zaten çoğumuz özel hastaneye gidiyoruz
Keyfimize göre sezeryana alabiliyor çoğusu,
Egzersizlerimizi yapalım , yürüyüşümüzü yapalım
Diyelim ki doğum sancımız başladı iyice sıkıştırıncaya kadar gitmeyelim hastaneye
Hastaneye gittik diyelim açılma az ve sancı aşırı çok o zaman deriz 'evet denedim ama ben bu acıya katlanamayacağım!!' O zaman içimizde keşkeler kalmadan sezeryanı tercih edelim
Biraz cesaret ..zamanında ilişkiye girdiğimde bile kitlenen ben böyle düşünüyorum artık arkadaşlar

Böyle düşünmeme en büyük etken burdaki arkadaşların destekçi ve moralci yorumlarıdır hepsine tekrar teşekkür ederim
Canim o pozitif dogum hikayelerini nerden okuyorsun? Benim okudugum siteler hep doula reklami yapmis gibu

Back
X