2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Selamlar bebegimi emzirmeye calismaktan cigerim soldu yeminle

06.06.2016 oglen saatlerinde spinal sezaryen ile dunyaya geldi yavrum

Cok minnos olmasi ile anneyi biraz uzdu ama

46 cm boyu, 2.800 gr da kilosu

Tun hastane bebegin emmesi icin ugrasuyoruz resmen sutum gelsin diye yapmadigim kalmadi

R r0s3n H history1985

Allah sağlıkla buyutmeni nasip etsin canım. Allah analı babalı sağlıkli mutlu huzurlu büyütsün inşallah :) darısı bizlere olsun :)

Ayy ya ne aceleci doktorlar sıkıntı yoksa 41e kadar yolu var bence. Doğumlar genelde 40 41de oluyor. Bakalım benimki ne diyecek. Gerçi normal istiyorsan 40a kadar beklerz demişti. Anlaşılan benimki de 40 dolunca alalım diyecek. Bu arada kanala girince yüzü nereye dönük oluyor?
Bana da acele ediyor gibi geldi biraz doktorum
Bebeğin kilosuyla alakalı olabilir mi diye düşnüyorum ama bilmiyorum yani
Kanala inince yüzünü ultrasonda göstermiyormuş canım içe dönük oluyormuş doktor öyle dedi

Yanlış anlama lütfen sen kesinlikle daha iyi araştırmışsındır ve düşünmüşsündür ama bebekler doğum başladığı zaman da inebiliyorlar kanala, hatta sancıyla beraber inenler de varmış. Eğer normal doğum arzu ediyorsan biraz daha beklemek istemez misin??
Aynen canım acele etmiyorum aslında
Ki benim tahminlerime göre asıl 40. Haftam 21 hazirana denk geliyor benim
Bende beklemeyi düşünüyorum dediğin gibi
Haftaya gitcem suyum iyiyse bi sıkıntıda yoksa bekleyelim diyeceğim doktora

Aynen canım acele etmiyorum aslında
Ki benim tahminlerime göre asıl 40. Haftam 21 hazirana denk geliyor benim
Bende beklemeyi düşünüyorum dediğin gibi
Haftaya gitcem suyum iyiyse bi sıkıntıda yoksa bekleyelim diyeceğim doktora
İnşallah hem gönlüne göre hem de hayırlısı neyse öyle olur :) Bence karar vermek zamanı gelince iç güdülerimiz bizi yanıltmayacak ve doğru kararı vereceğiz :)

Eveeet geçen gün ben de aynı şeyi söyledim buralarda kimse kalmıcak herkes bebişiyle :) biz bize idare ederiz :) doğumları okuyup gaza getirelim biz de kendimizi :):)
Ben de 7 hurma yemeye çalışıyorum.

Öyle gibi görünüyor. Haftaya artık yavaş yavaş gelmeye hazırlansınlar değil mi :)) hurmayı da abartma canım ben de 2 3 gün yalancı sancı yaptı. Korktum biraz şimdi geçti.

Bi baktınız haftaya doğurmuşuz biz de belli mi olur:KK39: ama hurmayı azaltıyım bugün abartmıyım dün gibi:KK48:

Cnm kasiklardan gelen bildigin regl agrisi. Zaten baslarda öyle cok yuksek olmuyo siddeti yani bir gelio nefes alip vererek aylatiyorsun sonra 15 dk laylaylom. Sonlara dogru siklasiyor ve siddetleniyor ama o zamanda sonu yani biliosun ki bir kac agridan sonra melegime kavusucam bu yüzden metanetli oluyorsun. Sezeryanda cok zor degil ikiside kolay kimse korkmasin bol bol dua edin
Gercekten Allah razi olsun o kdr rahatlattiki bu yazdigin beni niye bilmiyorum cesaretim geri geldi. Adet sancim zaten benim cok olur bazen basimi sikarim sancisindan oturamam bile. O sanciya dayanikliyim yillardir. Bu yalanci sancidaki catidan vuran kemik sizisina benzemiyo o zaman cok fazla? Ben aklimi bilincimi kaybetmekten korkuyodum sancidan yada bayilmaktan bilmiyorumki. Gerci cati muayenesinide cok skntili geciren kisiler olmus bende tabi acidi ama onda bisey yok yani azcik bisey acidi. Insallah dogumda kolay olurda senin gibi bircok arkadasimiza cesaret verir sebep olurum normal dogumlarina.

Bana da acele ediyor gibi geldi biraz doktorum
Bebeğin kilosuyla alakalı olabilir mi diye düşnüyorum ama bilmiyorum yani
Kanala inince yüzünü ultrasonda göstermiyormuş canım içe dönük oluyormuş doktor öyle dedi
Hımmm o zaman benimki de inmemiş daha. Çünkü sol kasık tarafımdan yüzünü göstermişti doktor. Eliyle yüzünü kapatmıştı gerçi de :) o yüzden sordum canım.

Merhaba haziran anneleri hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum inşallah.allah bi sancida kurtarsın.bende kısmetse ağustos annesi olacam.kız annesi olacam.kız annesi olacaklar acaba ne isimler koyacaklar.paylaşabilirseniz sevinirim.biz asya yada başak düşündük henüz karar veremedik.sizce hangisi kızlar.cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

Back
X