2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar ben kendimi 40. haftaya odaklamıştım ama doktor açıklık falan diyince herhalde erken gelecek diye kendimi alıştırdım şimdi de gelmeyince stres oldum ama stresten bebek gelmiyor olabilir mi ya?

Bol yürüyüş yap, stres iki yönlü de etkileyebiliyor, hayırla kucağına alırsın inşallah

Hadi hayırlısı

Hadi insallah gonlunce haberler alirsin canim bizide haberdar et bekliyoruz:) benim gec dollenme cumku yumurtlama gunumu dahi biliyodum soyledim doktora. Bende vitamine 34.haftadami ne baslamisimdir yani oda iki gunde bi falan ama yinede etki ediyo demekki.

Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyormuş. Ne zaman sancim olacak doğuma gidecem ebeler tarafından yapılıyor dedi. E açıklığım varsa nerden anlicak doktor ?

@Gizlifidan inşallah hayırlı haberler alırız senden. Sağlıkla kavuşun birbirinize insallah.

Az önce hemşire pansuman yaptı. Dikisler için iyileşiyor dedi. Ama pansumana devam etmen gerekiyor ve kuru tutman lazım dedi. 2gündür koyduğum gazlı bezler fayda etmiş demek ki bugün de fotoğraf çektim daha iyiydi kesi yeri. Yatsam bile gobegim kapatıyor gazlı bez sürekli koymalıyım

Tahmini doğum tarihlerimiz aynı..bana doktorum çatı muayenesi yapmadı daha sözetmiyor da..

Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyormuş. Ne zaman sancim olacak doğuma gidecem ebeler tarafından yapılıyor dedi. E açıklığım varsa nerden anlicak doktor ?

Peki doğum esnasında çocuk kanala girerse ve çatı uygun değilse ne yapılacak?
Sezaryen riskli degil mj ozaman

Cnm ne güzel anlatmissin.
Bende pes etmiyorum guk dedimi basiyom memeyi. Ama tabi ilk gunler sutum yoktu hastanede mama verildi. Eve gelince sutum gelmeye basladi.
Tabi tam doyurucu degil mamada veriom arada.
Sen mamayi gunde kac kez ve kac cc veriyorsun.
Bide seni emince bebek kac saat uyuyo.

Bol yürüyüş yap, stres iki yönlü de etkileyebiliyor, hayırla kucağına alırsın inşallah
teşekkür ederim. her gün yürüyemiyorum malesef bir gün yürüyüp bir gün yürümüyorum. doktor pilates topunun üstünde zıpla ya da çömelerek yer sil dedi. günde 10 hurma ye dedi. ama hurma artık midemi bulandırmaya başladı. bir arkadaş rezene çayı tavsiye etti. iki gündür onu içiyorum.

Cnm bizde de 3 gun kaldik hastanede 3 gun bu evolvia bebek sutu verildi eve geldigimiz gunun gecesi emzirebildim

Hmm cnm şöyle oluyor bebek uyaniyor once emziriyorum cebelleşe cebelleşe cok zor oluyor 1 saat dayandim bugun, 1 saatin sonunda altini degisiyoruz gazini cikariyoruz bi bakiyoruz bu yavru parmaklarini emiyor agliyor doymamis ben emziremicem dayanamiyorum sut sagiyorum 60 cc onu veriyoruz gaz cikariyoruz altini degisiyoruz bi bakiyoruz bu yavru gene ellerini emiyor agliyor artik bende ne emzirecek ne sut sagacak hal kalmiyor bu sefer de 30 cc bebek sutu veruyoruz yine alt degisim yone gaz cikarimi vee sonunda uyuyor tum bunlar 3 saat suruyor bebegim de 3-4 saat uyuyor cnm 4 saat olmus uyanmamissa uyandiriyorum

Evet cnm yapistirma. 5.gun banti cikardi doktor haftaya da kreme basla dedi

Banttan sonra daha iyi bugün agrilarim azaldi. Ilk bes gun normal camasir giymedim ben kilot seklinde hasta bezleri var Depend in . Onunla cok rahat ettim dikis yerime gelmiyodu bugun basladim kiloda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…