- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #41.641
kızlar ben kendimi 40. haftaya odaklamıştım ama doktor açıklık falan diyince herhalde erken gelecek diye kendimi alıştırdım şimdi de gelmeyince stres oldum ama stresten bebek gelmiyor olabilir mi ya?
Tahmini doğum tarihlerimiz aynı..bana doktorum çatı muayenesi yapmadı daha sözetmiyor da..Çatı muayenesi olup çatı darlıği sebebiyle sezaryene yönlendirilen var mı?
Kafam çok karışık
Hadi hayırlısıKızlar günaydın
Dünden beri üç kere akıntım pembemsi geldi rengi gittikçe belirginleşti
Nişan olduğuna bu sefer eminim
Sancılarımda var ama anlayamıyorum düzenli mi değil mi çok ağır vurmuyor çünkü
Evde acil durum ilan ettik
Temizlikçi kadın çağırdık
Çamaşırları makinaya attık
Benim için dua edin kızlar
Heyecanım var ama çok değil
Hadi insallah gonlunce haberler alirsin canim bizide haberdar et bekliyoruz:) benim gec dollenme cumku yumurtlama gunumu dahi biliyodum soyledim doktora. Bende vitamine 34.haftadami ne baslamisimdir yani oda iki gunde bi falan ama yinede etki ediyo demekki.Ben vitamin hiç kullanmadım zaten canım. Demir hapı ve b12 kullanıyordum. Onları da biraz düzensiz :/ İşte geç doğması ihtimali biraz düşündürüyor :) bazı arkadaşlar döllenme zamanının etkili olduğunu söylüyor. Ama inşallah etkili değildir yoksa senin minik daha büyür içerde :/ Benimki geç döllenmemiştir. Çünkü adete 7 8 gün kala idrarda çıkmıştı hamile olduğum :/ ama doğum için de hiçbir belirtim yok :/ birden mi olacak her şey acaba. Bakalım şimdi yoldayım çatı muayenem var ne diyecek doktor. Bebişim kaç gram almış görcez :)
Tahmini doğum tarihlerimiz aynı..bana doktorum çatı muayenesi yapmadı daha sözetmiyor da..
Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyormuş. Ne zaman sancim olacak doğuma gidecem ebeler tarafından yapılıyor dedi. E açıklığım varsa nerden anlicak doktor ?
Gelir cnm Allah ne zmn izin verirse daha gununu doldurmana 10 gun var
Bebegin geldiginde hic pes etme bol bol emzir bak gogus ucun fln olmazsa süt gelmezse şunları al ben bunlar sayesinde enziriyorum
Lansinoh gogus ucu cikarticiEki Görüntüle 1845238
Philips avent gogus ucu koruyucu
Eki Görüntüle 1845239
Ve cnm duzenli olarak lansinoh gogus ucu kremi surersen aciya dayanirsin
Eki Görüntüle 1845241
Ben bir de sut sagma pompasi aldim lansinoh affinity cunku sezaryenli oldugum icin yavrumu emziremiyorum uzun uzun cok canim yaniyor dikislerim cok aciyor yavrumun emmesi bitmeden ayirmak zorunda kaliyorum bu nedenle sut sagip veriyorum tamamlamak icin bu fotodaki 7 dk da fln 60 ml sut sagiyor
Eki Görüntüle 1845243
Yavrum emmeyi unutmasin diye emzik verdim philips avent soothie verdim anne memesine en yakin olan buymus
Eki Görüntüle 1845246
Cok sukur bugun ilk defa yarim saat emzirebildm bebegimi
Sutum gelene kadar evolvia bebek sutu de verdik sarilik olmasin diye
Eki Görüntüle 1845248
doktor alttan muayene ediyor eliyle o şekilde anlaşılıyor. benimki salı günü 3-4 cm idi.Açıklık nasıl anlaşılıyor? Ultrasonla mı?
teşekkür ederim. her gün yürüyemiyorum malesef bir gün yürüyüp bir gün yürümüyorum. doktor pilates topunun üstünde zıpla ya da çömelerek yer sil dedi. günde 10 hurma ye dedi. ama hurma artık midemi bulandırmaya başladı. bir arkadaş rezene çayı tavsiye etti. iki gündür onu içiyorum.Bol yürüyüş yap, stres iki yönlü de etkileyebiliyor, hayırla kucağına alırsın inşallah
Maşallah kilosuna3500 gr olmuş oğlum. Suyun azalmış dedi. Riske girmeyelim pztesi alalım dedi. Kendimi garip hissediyorum :/
Cnm ne güzel anlatmissin.
Bende pes etmiyorum guk dedimi basiyom memeyi. Ama tabi ilk gunler sutum yoktu hastanede mama verildi. Eve gelince sutum gelmeye basladi.
Tabi tam doyurucu degil mamada veriom arada.
Sen mamayi gunde kac kez ve kac cc veriyorsun.
Bide seni emince bebek kac saat uyuyo.
Bilmiyorum kiPeki doğum esnasında çocuk kanala girerse ve çatı uygun değilse ne yapılacak?
Sezaryen riskli degil mj ozaman
3500 gr olmuş oğlum. Suyun azalmış dedi. Riske girmeyelim pztesi alalım dedi. Kendimi garip hissediyorum :/
dlrsordn
B biyologmerve canım senin dikiş mi yapıştırma mı? Hala bant var mi? Bana 2.günden sonra bant takma dediler gazlı bez falan koymak da aklıma gelmedi, terden pişti yandı. İnce çizgi değil benimki yer yer 1kaç mm açıklık var. Ben 5.gün fotosunu çekince farkettim. Pansumanimi yapanlar bişey söylemedi.
Kötü iz kalırsa estetik yönünü boşverdim iyi kaynamazsa hep cereyanda kalsam az üşütsem ağrıyacak.
Vücudumun aurasinin fazla bozulmasını istemem. Zaten kesilince aura bozuldu ama ne kadar kurtarsak kar.
Ben devlette sezeryan oldum. Doktorum yıllık izinde o yuzden kontrolüm 23nde. O zamanı beklesem mi conraxbuke merhemi sormak için? Eğer sen de bandı çıkardıysan ben bikaç gune kullanmaya başlamayi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?