2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben bile heyecanlandim valla bigun bende bole diyebilcemmii ah ahh.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza. .

neden geciktiğini bi bilsek, önce şu kel başıma sürcem ilacını :))

hadi bakalım kolayca gelir inş.

Saol cnm bebegimin boynuna kordon dolanmis kontrolde cikti acil sezeryana aldilar 48 cm boyu 2660 kilo dogdu bu nasil buyur diyorum dogumdan 1 saat once 2670 demisti cnm

Sağlıkla mutlulukla huzurla büyüt canım gözünüz aydın. Buyur bebişin merak etme :) yeter ki emzirmekten vaz geçme. Benimki de geçen hafta 2850 dedi doktor ama ne kadar doğacağı belli olmaz çünkü ultrason da fazla ölçüyorlar

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt bebisini inşallah. Kac kilo doğdu canım ? Darısı bizim başımıza inşallah

Deneyip gorceksn canim herkeste herswy ise yaramiyo bunye meselesi
Sudocrem ve lansinoh ikisinide bukundur

Allah yardımcın olsun inşallah hemencecik bir avazda kavuşursun bebeğine :)

kızlar ben kendimi 40. haftaya odaklamıştım ama doktor açıklık falan diyince herhalde erken gelecek diye kendimi alıştırdım şimdi de gelmeyince stres oldum ama stresten bebek gelmiyor olabilir mi ya?

Ben vitamin hiç kullanmadım zaten canım. Demir hapı ve b12 kullanıyordum. Onları da biraz düzensiz :/ İşte geç doğması ihtimali biraz düşündürüyor :) bazı arkadaşlar döllenme zamanının etkili olduğunu söylüyor. Ama inşallah etkili değildir yoksa senin minik daha büyür içerde :/ Benimki geç döllenmemiştir. Çünkü adete 7 8 gün kala idrarda çıkmıştı hamile olduğum :/ ama doğum için de hiçbir belirtim yok :/ birden mi olacak her şey acaba. Bakalım şimdi yoldayım çatı muayenem var ne diyecek doktor. Bebişim kaç gram almış görcez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…