- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #41.621
Ben bile heyecanlandim vallaKızlar günaydın
Dünden beri üç kere akıntım pembemsi geldi rengi gittikçe belirginleşti
Nişan olduğuna bu sefer eminim
Sancılarımda var ama anlayamıyorum düzenli mi değil mi çok ağır vurmuyor çünkü
Evde acil durum ilan ettik
Temizlikçi kadın çağırdık
Çamaşırları makinaya attık
Benim için dua edin kızlar
Heyecanım var ama çok değil
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza. .Kizlar gunaydin carsamba gunu kontrole gittigim hastanede 38 +3 saat 12 30 civari epidural sezeryanla kizimizi kucagimiza aldik .melegimle evimizdeyiz cok sukur biraz kucuk dogdumuz icin mama takviyesi yapiyoruz ins sutum gelicek zor ama cok guzel bir duyguymus annelik
gözün aydın canım. sağlıcakla büyütSaol cnm bebegimin boynuna kordon dolanmis kontrolde cikti acil sezeryana aldilar 48 cm boyu 2660 kilo dogdu bu nasil buyur diyorum dogumdan 1 saat once 2670 demisti cnm
neden geciktiğini bi bilsek, önce şu kel başıma sürcem ilacını :))Seninde canim muhtemelen 4e yaklasir valla. Ben artik ne vitamin ne demir hic bisey almiyorum beslenmeme de normal devam ediyorum yinede haftada 300 gr aliyo. Benimde gecen ptesi 3450ydi simdi yine alirsa 3750 civari olcak e bide bi hafta gecikirse mahvolurum.zaten cati muayenemde doktor bana normale engel bisey yok ama cok kilolu olursa zorlanabiliriz biraz demisti.zaten minyonum ole kocaman cocuk cukartcak kdr bi bunyemde yok. Napicagimi sasirmis durumdayim valla. Bide bilmiyorum baglantisi varmidir ama benim gec dollenme normalde ama gelisimi bi hafta onden gidince doktor sat tarihine gore ayarladi dogum tarihini. Aslinda benim 22si 23u gibi gostermesi gerek dogum tarihini. Ondanda gecikebilirmiki bilen varmi ? Ptesi gittigimde sorcam doktorada bakalim.
hadi bakalım kolayca gelir inş.Kızlar günaydın
O zaman canım ikna etmen Lazım :))) bunu bir görev Aşkı ve bilinciyle yapması Lazım :))))
Saol cnm bebegimin boynuna kordon dolanmis kontrolde cikti acil sezeryana aldilar 48 cm boyu 2660 kilo dogdu bu nasil buyur diyorum dogumdan 1 saat once 2670 demisti cnm
Kizlar gunaydin carsamba gunu kontrole gittigim hastanede 38 +3 saat 12 30 civari epidural sezeryanla kizimizi kucagimiza aldik .melegimle evimizdeyiz cok sukur biraz kucuk dogdumuz icin mama takviyesi yapiyoruz ins sutum gelicek zor ama cok guzel bir duyguymus annelik
Vitamin kullanmıyordum ben zaten canım :/Vitaminini bıraktın mı ?
Ben bugün olcam canım bakalım ne diyecek. Sanki bana da dar diyecek gibi geliyor :/Çatı muayenesi olup çatı darlıği sebebiyle sezaryene yönlendirilen var mı?
Kafam çok karışık
Canım benim de bebisin kordonu boynunda 2 aydır falan senin çok mu dolanmisti acil sezeryan yaptılar ki ?Saol cnm bebegimin boynuna kordon dolanmis kontrolde cikti acil sezeryana aldilar 48 cm boyu 2660 kilo dogdu bu nasil buyur diyorum dogumdan 1 saat once 2670 demisti cnm
Bnmde bgn 3. Gun cikarcam aksama pansuman yapcam hergunBana 2.gün bandı cikar bi daha takma daha çabuk iyilesir dediler. Keşke tekrar taksaydim. Ince cizgi gibi değil benim yer yer açıklıklar var.
Cnm rabbim saglikla dunyaya getrmeyi nasip etsn gerisi hic onmli dgldlrsordn şimdi doktordan geldim kilosu 3900 kafa 99mm kanala girememiş hemüz pazartesiye kadar beklicez doktor 100mm ve üstü normal doğum için biraz riskli ama yine alttan bakarız bekleriz dedi
Deneyip gorceksn canim herkeste herswy ise yaramiyo bunye meselesiKalkan bende aldım canım avent. Krem den hangisi alayim lanolin mi sudocrem mi ? Aptamilin kusburnu cayini da alayim bugün çıkmışken :) söylediğin iyi oldu. Sıcak suya bir kere girdim fayda etmedi devam edeyim bari sağol canım allah razi olsun herkesden senden de. Herkes öneri söylüyor. İnşallah faydası olur banada.
Allah yardımcın olsun inşallah hemencecik bir avazda kavuşursun bebeğine :)Kızlar günaydın
Ben vitamin hiç kullanmadım zaten canım. Demir hapı ve b12 kullanıyordum. Onları da biraz düzensiz :/ İşte geç doğması ihtimali biraz düşündürüyor :) bazı arkadaşlar döllenme zamanının etkili olduğunu söylüyor. Ama inşallah etkili değildir yoksa senin minik daha büyür içerde :/ Benimki geç döllenmemiştir. Çünkü adete 7 8 gün kala idrarda çıkmıştı hamile olduğum :/ ama doğum için de hiçbir belirtim yok :/ birden mi olacak her şey acaba. Bakalım şimdi yoldayım çatı muayenem var ne diyecek doktor. Bebişim kaç gram almış görcez :)Seninde canim muhtemelen 4e yaklasir valla. Ben artik ne vitamin ne demir hic bisey almiyorum beslenmeme de normal devam ediyorum yinede haftada 300 gr aliyo. Benimde gecen ptesi 3450ydi simdi yine alirsa 3750 civari olcak e bide bi hafta gecikirse mahvolurum.zaten cati muayenemde doktor bana normale engel bisey yok ama cok kilolu olursa zorlanabiliriz biraz demisti.zaten minyonum ole kocaman cocuk cukartcak kdr bi bunyemde yok. Napicagimi sasirmis durumdayim valla. Bide bilmiyorum baglantisi varmidir ama benim gec dollenme normalde ama gelisimi bi hafta onden gidince doktor sat tarihine gore ayarladi dogum tarihini. Aslinda benim 22si 23u gibi gostermesi gerek dogum tarihini. Ondanda gecikebilirmiki bilen varmi ? Ptesi gittigimde sorcam doktorada bakalim.
Açıklık nasıl anlaşılıyor? Ultrasonla mı?kızlar ben kendimi 40. haftaya odaklamıştım ama doktor açıklık falan diyince herhalde erken gelecek diye kendimi alıştırdım şimdi de gelmeyince stres oldum ama stresten bebek gelmiyor olabilir mi ya?
Deneyip gorceksn canim herkeste herswy ise yaramiyo bunye meselesi
Sudocrem ve lansinoh ikisinide bukundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?