- 22 Haziran 2014
- 117
- 168
- 33
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.621
Bazen nedense öyle düşünsek de içerde kalan yok dediğin gibi :)biz korktukça bebekler de korkup yukarı kaçıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun :) süt muhabbetlerine artık biz de katılalım. :)@Eslemak tatlim 39+5te kanalda degildi 40+0da kendiliginden girdi ve dogumcnasladicsakin acele etme. O gununu biliyodur emin ol. Elbet dogacak. Senin yaoman gereken bebeginin sagligni surekli kontrol ettirmen bi engel yoksa bekle gelicek elbet. Icerde kalan olmamis bu zamana kdr :)
Herkesin agri esigi farkli cnm korkma bna suni teklif edildi bn faha fazla dayanamadm sn andada tansiyon sikintm cknca devam edemedk rabbim kolay dogum nasip etsn kimisi suniyi bile cok rahat atlatiyo ama ins normal dogum yaparsn sezeryan cok kotu bidr bn ikisini brden yasadm 20 gunlk oldk bgn hala dik duramiyorum
Aynen b3nde gelmicek saniyodum tam gununde nisan gelmesiyle acilmam basladi bizler sana tecrube olcaz burda her cesit sorun yasayan var herkes yardmci olur sanslisn o konuda ole dusun :) tabi ins.sorun yasamazsinBazen nedense öyle düşünsek de içerde kalan yok dediğin gibi :)biz korktukça bebekler de korkup yukarı kaçıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun :) süt muhabbetlerine artık biz de katılalım. :)
Canim b3n aksam uatune dogru bi kez 60 cc veriyorum krize girerse oda.bazen cildiriyo emmiyo sutum tukeniyo o anlarda veriyom bugun dr.a gitcez bakalim sunnetimizide olcaz korkuyom cok aglar diyeMama takviyeli emziren arkadaslar gunde kac kez kac cc mama veriyorsunuz ?
Bazen nedense öyle düşünsek de içerde kalan yok dediğin gibi :)biz korktukça bebekler de korkup yukarı kaçıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun :) süt muhabbetlerine artık biz de katılalım. :)
Aynen b3nde gelmicek saniyodum tam gununde nisan gelmesiyle acilmam basladi bizler sana tecrube olcaz burda her cesit sorun yasayan var herkes yardmci olur sanslisn o konuda ole dusun :) tabi ins.sorun yasamazsin
Benim kuzum büyük tuvaletini yapmakta zorlanıyor teyzeleri. Ne yapsam ki? Bende biraz kabızım ondan mı etkileniyor :/
Canim bu ameliyat fitigi ne? Doktorum bisey demedi cokta dikkat etmiyorum ben is falan yapiyorumKeşke öyle olsa tatlım.
Sen arkadaşının iyi anına denk gelmişsin ya da seni korkutmak istememiştir.
Ben de korkutmak istemem.
Korkacak bişey yok 1hafta sadece tuvalete kalkarsan.
Korkma zaten bebek yukarı kaçmasın:)
Hastanede ağrı kesiciler kuvvetliydi.
2.gün eve geldiğimde ben de ayaktaydim.
Hep kalkacağım sandım.
Sonraki gün yataktan kalkamadim,
çünkü sonda çıktıktan bir gün sonra idrar yolları yanıyor, ve asıl ağrılar başlıyor.
3 günden fazla ağlayarak çişimi yaptım.
Parolu gunde 4 defa içtim.
Ağrı kesicilerle ve tayt giyerek sandalye masadan tutunarak ayağa kalkabildim.
Tayti da karnim sallanmasin diye giyiyorum.
Yatinca rahattim ama 3 çocuk ne mümkün?
Yine de yatmaya çalıştım. 1hafta sonra ağlamadan kalkabildim.
Bi de bana canı sert derler.
Ben ilk kızımda doğum için gittiğimde sancim yok sandilar 3saat sürmeden doğum yaptım düşün.
Oglumda az suni sancı verdiler. Hiçbirşey değil bu sezeryanin yAnında.
Allahtan ilk 15gün kompostolarla bağırsak kabızlık sorunu yaşamadım. Ama 1haftadır susyzluktan herhalde bi de komposto yiyemedim. Kabız oldum makat çatlağı oldu. Her lohusalikta yaşadım. Kendime bi gün bakamasam acısı çabuk çıkıyor.
Doktor daha 1-2ay sürer bu ağrılar dedi. Eğilmedim iç dikisler patlamasin diye.
Yan yattım arada, rahim toparlansin diye.
@Mandalinam07 dediği gibi en çok da vücut bütünlüğümün bozulmasi bana koyuyor.
Enerjimiz kaçak verecek ordan.
Yel değse üşütsek aciyacak dikisler.
Ameliyat fıtığı riski de var 1yıl koruyacağız. 6ay ağır egzersiz yok.
Ben bunu zor kabullendim.
Tabi ki kontrol altında korkmadan sakince merak etmeden bekle. Başına geleni çekersin canım ama sakin karşılarsan kolay olur herşey inşallah kolay kurtulursun. Optum
Önceki günler iyiydi aslında ama benim durum onu da etkiliyor sanırım :/ sabah karnına zeytinyağ sürdüm ağız mendilinden ütüyle biraz ısıttım karnına koydum. Ondan sonra yaptı rahatladı ama hala var sanırım biraz huzursuz.Ayni durumdayiz cnm. Dun hic kakasini yapmadi. Bugunde bu saat oldu kivranio
Göbeği düşmeden önce göbek bakım spreyi verdi doktor bestiva. Onu kullandım. Kontrole gittiğimde iltihap vardı onun için de bacoderm kullanıyorum.Bugün kontrol var..siz hangi kremi kullandınız canım..
Benimkide.. Kabiz degil ama yapamiyorBenim kuzum büyük tuvaletini yapmakta zorlanıyor teyzeleri. Ne yapsam ki? Bende biraz kabızım ondan mı etkileniyor :/
Canım ben de almak istiyorum. Hangi site kaç para memnun misn yardimci olur musun bi. Çünkü ben karnımı bağlayınca rahat ettiğimi gördüm. O da hiç estetik durmuo tabi. Bi de dışarı yürüyüş é çıkarsam die de almak istiyorum20. Günde başladım internetten sezaryen korsesi diye bir şey aldım sürekli de takıyorum sanki faydası oldu bile 40. Güne kadar takayım diyorum
Benimki de sürekli ikinma halinde avı çekiyor resmen dün gece altını açtım üst üste sıvı kaka yaptı ishal mi die endişe ettim ben deBenim kuzum büyük tuvaletini yapmakta zorlanıyor teyzeleri. Ne yapsam ki? Bende biraz kabızım ondan mı etkileniyor :/
Canim bu ameliyat fitigi ne? Doktorum bisey demedi cokta dikkat etmiyorum ben is falan yapiyorum
http://www.hepsiburada.com/shrinkx-belly-dogum-sonrasi-inceltici-korse-ten-rengi-p-AILELILSBYSM001SMCanım ben de almak istiyorum. Hangi site kaç para memnun misn yardimci olur musun bi. Çünkü ben karnımı bağlayınca rahat ettiğimi gördüm. O da hiç estetik durmuo tabi. Bi de dışarı yürüyüş é çıkarsam die de almak istiyorum
Canım ben dün söyle bi çözüm buldum eşim sahura kadar uyumuyo. Ben 11 gibj sütü sagip uyanırsa ver die yatmaya gidio rum. Bebeğim doymuş olunca geri yatio haliyle ben 2 gibı kalkiorum aslında kalkmasam bile olur ama eşim tek sahur yapamio. Sonra zaten baslio gene serüven. :) 4 te 7 de 8 de kalkissssKızlar uykusuzluğa nasıl dayaniyosunuz benim vücudum iflas etmiş durumda gündüzleri bazen bebisle uyuyorum ama yetmiyim gece sürekli uyaniyorum onu da uyandiriyorum.ve dün gece başıma gelen şey bebisimin aciktigini anladım elini emiyodu kalktım alayım die sonrasını hatırlamıyorum bi uyandım elimde çarşaf bebek kafası gibi gogsume bastirmisim guleyim mi agliyim mi şaşırdım allahtan kuzum elimde değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?