2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Ben yatarak emziriyorum.
Tedbirli olarak tabi.
Yan yatarsam onu da yan yatırıp arkasına yastık dayıyorum sırtüstü dönmesin diye.
Çünkü dönerse meme ağzından çıkıveriyor.

Sırtüstü yatarsam da onu karinustu yatırıyorum.
Biraz emince ikimiz de uyuyoruz.

İnsallah canim. Daha dikkat edeyim ben. Peki nasil anlarizki oyle bisey olsa

İnsallah canim. Daha dikkat edeyim ben. Peki nasil anlarizki oyle bisey olsa

Emin değilim canım.
kaynanam safra kesesi ameliyatindan
2ay sonra iyileştim sanıp birşeyler itmiş. Içinde dikiş yerleri cız etmiş.
2seneyi geçti hala agriyor orası dediğine göre uzun süre yatinca geçiyormuş.
Ama kalkıp dolaninca yine ağrı..
Bildiğim en yakın örnek bu.

Bi de bi tanıdık tekrar ameliyat olmuştu yıllar sonra.
karın zarı karnabahar gibi buruşmuş sertleşmiş.

Ağrı ve şişkinlik belirti olabilir ama bizim en az 2 ya da 3 ay agriımiz ve ödem dolayisiyle dikislerde şişkinligimiz de olacağından ayırt etmemiz zor olacaktır.
Bu yüzden tedbirli davranıp sürekli dinlenmekte fayda var. Ben masaj da yapıyorum elime geldikçe uyuşukluk da geçsin diye..

İyi ki yazmışım buraya rahatladim gerçekten endişelerim azaldı çok çok tesekkur ederim :)

Canım dusa girme konusunda hergun mu girdin ve o yan yatma pozisyonunu anlamadım benimkide 2 haftadır yüzü belime dönük duruyor, yürüyüşümü evde yapıyorum canım dışarısı malum sıcak duşa da hergun giriyorum gerisini Rabbime bıraktım artık

Canım zaten bu insanların sözleri bizi sürekli endişelenmeye sürüklüyor sen tıka kulaklarını kimse kendine de bebeğine de zarar gelsin istemez herkes zaten çok biliyor uzaktan konuşmak çok kolay Rabbim bu kadar beklememizin mükafatını verir inşallah

Urolog yapicak canim insallah ama goaum kapali emanet ederim o hastanenin dr.larina. dogumumuda orda yaptim cok memnun kaldim. Skntisi varsa ustune bunu yaptirma ama en kisa surede hallet bence.y..disinda bazi ulkelerde musluman olmayan dr.lar bile dogar dogmaz saglik acisindan diye sunnet derisini aliyolar.

İyi ki yazmışım buraya rahatladim gerçekten endişelerim azaldı çok çok tesekkur ederim :)
Tatlim ayni endiseleri bende yasadim 42.hafta gelir zorla alinir dedim ama olmadi. 42.hafta gelse dahi kendi gelebilir bak burda oyle arkadaslar var. Baktin gelmedi suni sanciyla baslatirsin ama dr.unla fitil seklinde olan icin konus mutlaka unutma. Biraz uzun suruo ama canin cok yanmiyo birden yuklenmiyo serim gibi ve sadece rahmini acip yumusatiyo yavas yavas.

Suni sancı mı fitil şeklinde tamam canım hemen şimdi hatırlatma yapıyorum balık hafızalıyım da biraz :)

Bizimki yaklcak bsy yok dedi sizinti vardi ama 10 gun surunce insan tedrgn oluyo ck skur gcti ya

Çok sağol Allah razı olsun..şimdi doktordan geldim yarına gün verdi sezeryan için..bebek kanala girmemiş beklemek tehlikeli olabilirmiş başının çevresi büyükmüş hayırlısı olsun hakkımızda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…