- 22 Haziran 2014
- 117
- 168
- 33
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.661
Hakkında hayırlısı olsun cnm en azından bebeğin olgunlaştı gününü tamamladı. Yarın kavuşacaksın oğluna Allah'ın izniyleÇok sağol Allah razı olsun..şimdi doktordan geldim yarına gün verdi sezeryan için..bebek kanala girmemiş beklemek tehlikeli olabilirmiş başının çevresi büyükmüş hayırlısı olsun hakkımızda
Canım bende de aynı sorun var , gündüz uykum pek yok maalesef gece ya sahura kadar elim duruyor yada sahurdan sonra işe gidesiye kadar duruyor gece nöbetleşe duruyoruz, yoksa ben iflas ediyorum unutuyorum herşeyi biberonu mutfağa götüreceğim diye banyoya götürmüşüm 2 saat biberon AradımKızlar uykusuzluğa nasıl dayaniyosunuz benim vücudum iflas etmiş durumda gündüzleri bazen bebisle uyuyorum ama yetmiyim gece sürekli uyaniyorum onu da uyandiriyorum.ve dün gece başıma gelen şey bebisimin aciktigini anladım elini emiyodu kalktım alayım die sonrasını hatırlamıyorum bi uyandım elimde çarşaf bebek kafası gibi gogsume bastirmisim guleyim mi agliyim mi şaşırdım allahtan kuzum elimde değildi
Aminn hep dua ettim hayırlısı olsun diye hayırlısı buymuşHakkında hayırlısı olsun cnm en azından bebeğin olgunlaştı gününü tamamladı. Yarın kavuşacaksın oğluna Allah'ın izniyle
Biberon kullanıyosun ozaman demi cnm valla ben de şaştım kaldım hiç vakit kalmıyor gündüz de süt sağmak zorundayım o uyudugunda çünkü göğüslerim sertlesiyo ağrı yapıyoCanım ben dün söyle bi çözüm buldum eşim sahura kadar uyumuyo. Ben 11 gibj sütü sagip uyanırsa ver die yatmaya gidio rum. Bebeğim doymuş olunca geri yatio haliyle ben 2 gibı kalkiorum aslında kalkmasam bile olur ama eşim tek sahur yapamio. Sonra zaten baslio gene serüven. :) 4 te 7 de 8 de kalkissss
Muayeneden olabilir tatlımKızlar 10 buçukta çatı muayenesi oldum şimdi lavaboya gittiğimde peçeteye kan bulaştı ama iç çamaşırımda bişey yoktu yani akmamış..sizce bu nişan mı yoksa çatı muayenesinden dolayı mı oldu? Muayeneden dolayı olsa kaç saat geçti normal mi
Cnm emme meselesi yüzünden eşime bırakıp yatamiyorum.gece 12 de yattık diyelim 2 de 4 de 6 da uyanıp bebisimi uyandiriyorum tabiki o arada gazı çıktı çıkmadı uyandı uyanmadi emme savaşı derken uyku haram oluyoCanım bende de aynı sorun var , gündüz uykum pek yok maalesef gece ya sahura kadar elim duruyor yada sahurdan sonra işe gidesiye kadar duruyor gece nöbetleşe duruyoruz, yoksa ben iflas ediyorum unutuyorum herşeyi biberonu mutfağa götüreceğim diye banyoya götürmüşüm 2 saat biberon Aradım) bizimde uyumamız Şart... Eşinle nöbetleşe yaparsanız güzel olur , dün mesela pazardı gündüz 3 saat uyumuşum 10 saate bedeldi , eşim gelip gazını çıkaramadım diye gelmese daha uyurdum :)) sonra ben devraldım Nöbeti eşim dışarı çıktı gezdi tozdu, iftara kadar uyudu :)
Yarın sezeryan için gün vermişti doktorumMuayeneden olabilir tatlım
Kanama devam ederse nişandır büyük ihtimalle ama
Biraz ödem var zaten ve su uyusukluk sinir ediyo benide ama tam gecmiyomus galibaEmin değilim canım.
kaynanam safra kesesi ameliyatindan
2ay sonra iyileştim sanıp birşeyler itmiş. Içinde dikiş yerleri cız etmiş.
2seneyi geçti hala agriyor orası dediğine göre uzun süre yatinca geçiyormuş.
Ama kalkıp dolaninca yine ağrı..
Bildiğim en yakın örnek bu.
Bi de bi tanıdık tekrar ameliyat olmuştu yıllar sonra.
karın zarı karnabahar gibi buruşmuş sertleşmiş.
Ağrı ve şişkinlik belirti olabilir ama bizim en az 2 ya da 3 ay agriımiz ve ödem dolayisiyle dikislerde şişkinligimiz de olacağından ayırt etmemiz zor olacaktır.
Bu yüzden tedbirli davranıp sürekli dinlenmekte fayda var. Ben masaj da yapıyorum elime geldikçe uyuşukluk da geçsin diye..
Saol canım inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım ben de..seker000 hayirli olsun canim sonunda sende dogum yapiyorsun ne guzel. O muayenedendir canim bende 2 gun az az kanama olmustu.
emy0364 H history1985 bende de uyku problemi var kızlar ya
Uykuya çok düşkündüm zaten
Geceleri uyanmakta zorlanıyorum
Annem kalkıyor genellikle
Gündüzleri de en fazla 10 dk uyuyorum uykum gelmiyor hiç
Bugün sabah yanımda uyutmaya çalışırken uyuyakalmışım annem almış beşiğine götürmüş kızımı
Deli yatarım ben birde tehlikeli olmuş yani
Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah heyecan yapmaYarın sezeryan için gün vermişti doktorum
Çok sağol Allah razı olsun..şimdi doktordan geldim yarına gün verdi sezeryan için..bebek kanala girmemiş beklemek tehlikeli olabilirmiş başının çevresi büyükmüş hayırlısı olsun hakkımızda
Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah heyecan yapma
Çok sağolun inşallah herşey yolunda gider..Hayırlısı canım sağlıkla kavuşun İnşallah.
Bol sütlerin olsun inşallah.
Evine gelince bol bol dinlen uyu, oldu mu?
Yanlarına da yat, otur, karnını tutmadan kalkıp oturma, eğilme tamam mi? Dikkatli bi hafta geçir. Hayırlı haberler alalım senden
Aynen bende paArtesi bugünden için zorlayacağım dedim , bügünde gaz sorunumuz var, çok bunaldım her 3 saate bir sağ , uyansın Sonra sütü ılıt mama hazırla , gazını çıkart uyut derken vakit zaman kalmıyor , birde canım sen kaç saate bir süt sağıyorsun, benim sütüm hala az , ne yapmam Lazım acabaPembeLokum hayır emziremedim
Emzirmedim diyelim pasifliğim yüzünden canım
Elektirkli sağma ile meme ucumu çıkartıyorum vermye çalışıyorum biraz alıyor bırakıyor kızım
Dünde rahstsızdı biraz
Hergün bi problem çıkıyor erteliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?