2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hakkında hayırlısı olsun cnm en azından bebeğin olgunlaştı gününü tamamladı. Yarın kavuşacaksın oğluna Allah'ın izniyle

Canım bende de aynı sorun var , gündüz uykum pek yok maalesef gece ya sahura kadar elim duruyor yada sahurdan sonra işe gidesiye kadar duruyor gece nöbetleşe duruyoruz, yoksa ben iflas ediyorum unutuyorum herşeyi biberonu mutfağa götüreceğim diye banyoya götürmüşüm 2 saat biberon Aradım ) bizimde uyumamız Şart... Eşinle nöbetleşe yaparsanız güzel olur , dün mesela pazardı gündüz 3 saat uyumuşum 10 saate bedeldi , eşim gelip gazını çıkaramadım diye gelmese daha uyurdum :)) sonra ben devraldım Nöbeti eşim dışarı çıktı gezdi tozdu, iftara kadar uyudu :)

Kızlar 10 buçukta çatı muayenesi oldum şimdi lavaboya gittiğimde peçeteye kan bulaştı ama iç çamaşırımda bişey yoktu yani akmamış..sizce bu nişan mı yoksa çatı muayenesinden dolayı mı oldu? Muayeneden dolayı olsa kaç saat geçti normal mi

Biberon kullanıyosun ozaman demi cnm valla ben de şaştım kaldım hiç vakit kalmıyor gündüz de süt sağmak zorundayım o uyudugunda çünkü göğüslerim sertlesiyo ağrı yapıyo

emy0364 H history1985 bende de uyku problemi var kızlar ya
Uykuya çok düşkündüm zaten
Geceleri uyanmakta zorlanıyorum
Annem kalkıyor genellikle
Gündüzleri de en fazla 10 dk uyuyorum uykum gelmiyor hiç
Bugün sabah yanımda uyutmaya çalışırken uyuyakalmışım annem almış beşiğine götürmüş kızımı
Deli yatarım ben birde tehlikeli olmuş yani

Muayeneden olabilir tatlım
Kanama devam ederse nişandır büyük ihtimalle ama

PembeLokum hayır emziremedim
Emzirmedim diyelim pasifliğim yüzünden canım
Elektirkli sağma ile meme ucumu çıkartıyorum vermye çalışıyorum biraz alıyor bırakıyor kızım
Dünde rahstsızdı biraz
Hergün bi problem çıkıyor erteliyorum

Cnm emme meselesi yüzünden eşime bırakıp yatamiyorum.gece 12 de yattık diyelim 2 de 4 de 6 da uyanıp bebisimi uyandiriyorum tabiki o arada gazı çıktı çıkmadı uyandı uyanmadi emme savaşı derken uyku haram oluyo

Biraz ödem var zaten ve su uyusukluk sinir ediyo benide ama tam gecmiyomus galiba

Biraz annen var diye öyle canım.
Yalnız olunca temkinli uyuyorsun.
Ben de yan emzirirken mememin altında kızımın eli kalmış.
Bağırdı uyanıp elini çektim uyuduk sonra.

Hayırlısı canım sağlıkla kavuşun İnşallah.
Bol sütlerin olsun inşallah.
Evine gelince bol bol dinlen uyu, oldu mu?
Yanlarına da yat, otur, karnını tutmadan kalkıp oturma, eğilme tamam mi? Dikkatli bi hafta geçir. Hayırlı haberler alalım senden

Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah heyecan yapma

Çok sağolun inşallah herşey yolunda gider..

Aynen bende paArtesi bugünden için zorlayacağım dedim , bügünde gaz sorunumuz var, çok bunaldım her 3 saate bir sağ , uyansın Sonra sütü ılıt mama hazırla , gazını çıkart uyut derken vakit zaman kalmıyor , birde canım sen kaç saate bir süt sağıyorsun, benim sütüm hala az , ne yapmam Lazım acaba

Arkadaşlar benim koltuk altlarım ve ensem çok karardı hamilelikte sizdede aynı problemi yaşayan varmı bugün 22 günlük olduk hiç geçmedi sizce ne yapmam gerekir fikri olan varmı

Meraba kizlar 18haziran epitural dogum yaotim. 3kilo 48cm kiz bebisim oldu cok sukur. Ama beni hic emmiyo sagip veriyorum sutumu ne yaomaliyim bilmiyorum moralim sifir. Mememi agzina verdigim an agliyo ciglik cigliga sagip verdigim zaman gayet iyi anlasiyoruz. Biri bana akil vrrsin. Hep boyle mi surcek beni hic mi emmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…