2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Tatlım bunun çaresini sen bulabilirsin, biz ne kadar tavsiye versek de.
Biraz zorlamam gerekiyor.
Acikması lazım. Uykuda meme vermeyi deneyebilirsin.
Benim çocuklarım emzigi bile 6.ayda bıraktılar o yüzden buna emzik de vermeyeceğim.
Eşim memeye alıştırdın deyip duruyo sanki 3yaşında çocuk! Digerleri de hep memedeydi ilk zamanlar tabi o zaman esime az iş düşüyordu. Şimdi çocuk çoğaldı sorumluluk çoğaldı. Kadının kaderi bu evlenince anne olunca sorumluluk ona biniyor. Erkekler büyümek istemiyor.

Emzirmek de senin tek başına üstleneceğin bi sorumluluk.
Mesela açlığı 3-4 saati geçmediyse hemen biberonu dayama.
Ağlayacak ama onun açlık mi diretme ağlaması mı olduğunu ayırt edeceksin, ve pes edip söylenerek emecek.
Emmeden önce memene sütünden sür. Başka çaresi olmadığını anlayacak.
Baktın inatlasiyor kaşıkla sütünü vereceksin ve bu eğitim süresince emzik de vermeyeceksin.
Onu böyle egiteceksin.
Başka alternatif olmayınca zaten sütün de ona göre çoğalacak.
Emzikle alıştırmak istersen emziklr kucağında uyudu diyelim dalmak üzereyken memeni vereceksin.
Her zaman hazır ılık süt, sagma derdi yok.
Bebeğin tüm sağma makinelerinden daha çok süt çeker.

PembeLokum
Uyudugunda yerine koyarken ellerini vücuduna bastırın çünkü elleri sallanan çocuk irkilir ve uyanır. Yerine koyunca ellerini sabitleyin çarşafla falan.
Moro refleksi miydi neydi adı

Haziran annelerinin kaderiymiş heralde normal isteyip sezeryan olmak. Zormuş ağrılıymış ama çok şükür oğluma kavuştum. Şimdi sizi daha iyi anlıyorum ağrı sızı ve süt muhabbetlerinizi
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..biliyorum çok zor ben hâlâ zorlanıyorum ama mutlaka bol bol yürü ve nescafe iç

40+0 ı bir gün bile geçirmek istemezdim ben ama doktoruma da güvenirdim

Evet tam anlamıyla bu yöntem. Biz siringanin ucunu veriyoruz boru olmadığı icin.

Bantı çıkarıp mı duş aldın canım

PembeLokum evet glikoz şurubunu gördüğüm için ben henüz başlamadım kullanmaya. Bir de ablam bıngıldağı çok değil zaten kullanma diyor. Yeğenimin de çok değildi doktor kullanma demiş ona beyin gelişimi tamamlanmadan bıngıldak hemen kapanmasın diye. Ne yapacağımı bilemedim ben de :/

Kaç cc içmesi bebeğin kilosuna göre mi ayarlanıyor var mı sizde Bi tablo
Yok canım tablo , ben ilk 30 Cc mama ile başladım 1. Haftanın sonunda 40 Cc ydik , sonra anne sütü de gelince çişli bez sayısında Artış çok oldu , birde 50 Cc veriyordum 15 dk sonra aranıyordu 55 çıkardım derken derken 80-90 arası içiyoruz şu an anne sütü ile beraber, sadece mama verirsem 70 Cc yetiyor

Kızlar sezaryen dikişini pansuman yaparken sadece baticon mu sürdünüz merhem de sürdünüz mü?bana hametan merhem yazmış ama sözetmedi önce onu mu süriyim
canım bugün 4. günün demi senin. nasıl oldun bi parça daha iyisindir inş. bana bantı evde çıkar falan demedi, bant su geçirmez banyo yapabilirsin dedi sadece, ama ben yapmadım vücudum silindi. 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı kontrolde dr kendi çıkardı bantı Fito krem yazdı .1 hafta sabah akşam bunu kullan, sonra contractubexe geçebilirsin dedi

Bunu ne kadar süre iciyor bizim beslenme süreniz çok uzuyor bazen 40 içip bırakıyor sonra en fazla 20 daha bununla nasıl doyuyor anlamıyorum ben böyle beslenme gormedim

Dun tam 4 saat emdi halen daha emmek istiyordu bu kdr cok nasil emer bazen hayret ediorum sadece arada gaz cikariyoruz o kdr emiyo emiyp sonra bi guzel kusuyo diyorum fazla.geldi herhalde artik durur, yok durmuyor devam ediyor
bazen benimki de böyle oluyor. son 2-3 gündür öyle mesela. memelerimin uçları yara falan değil ama emilmekten sızlıyor artık. yine de vermeye devam tabi. büyüme atağı yaptıkları dönemde herhalde

kesinlikle katılıyorum canım. hem meme hem biberon alıpta devam eden bebekler var ama sayısı az. çoğunluk içinde anne sütü bile olsa zamanla biberona kayıyor. çünkü biberonun yapısı farklı onu emmekle meme emmek aynı şekilde değil, ne kadar anne memesine yakın yapılırsa yapılsın. inş canım yılma kampa devam et. senin üstün çıplak onun üstü çıplak göğsünde tut, emme iç güdüleri tetiklenir inş. tomris hanım genelde 2-3 günde sonuç alındığını söylüyor. en zoru ilk gün pes etme canım. sakinleştir sakinleştir al koynuna. gerekirse suya sok arada rahatlasın. iyi haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…