2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ya kizlar emzirmeye basladik basladik ama ne zman doyuyor anlamiyorum . On dakika onbes dakika emiyo sonra uyuyo bes dakika dolmadan uyaniyo gene agkiyo ve hep kusuyo

Evet canım 4.günüm çok şükür birazcık daha iyiyim ama dikişler çook yanıyor..3.günden itibaren bandajı çıkar hergün banyo yap sonra pansuman yap dedi ama ben korktum yapmadım siliyorum hergün..

burada bazı arkadaşlarım çok emiyor diye dert yanarken benim gibilerde emmiyor diye dert yanıyor, kıymetini bilin arkadaşlar kuzucuğunuzla bu eşsiz anların tadını çıkarın , şu an bizim tek görevimiz onlara hizmet etmek 1 sene sonra ayaklarının ğüzerinde durmaya başlayacaklar herşeyi kendileri yapmak isteyecekler...
biz mahrum kalıyoruz bu anlardan

Kizlar benim bebegimde makat gelis 36+6haftalik hamileyim bebegim donermi acaba

Canım benim kızım hiç donmedi.doktor dönen bir bebekse dönme ihtimali var,ama benimkinin zor döneceğini söylemişti. Eğer hiç dönememişse kendini alıştır derim.37+3 de suyum da azaldığı için sezeryan oldum.

Ya kizlar emzirmeye basladik basladik ama ne zman doyuyor anlamiyorum . On dakika onbes dakika emiyo sonra uyuyo bes dakika dolmadan uyaniyo gene agkiyo ve hep kusuyo
Uyusa bile mememden omzuna al canım, en az beş dakika sırtını ovala. Uykusunu bölmeyeyim diye düşünme, zaten gaz çıkarmadan uyuyacağı uyku çok az olacaktır. Kusmayı da gazını çıkarmak amacıyla yapıyor muhtemelen

Meme ucum aciyo emzirirken resmen agliyorum iki uc tane delik gibi kirmizi noktalar olusmus. Ucu pek yok zaten ne yaomaliyim ona

Kizlar birde benim 20 gundur meme uclarim agrıyordu gecmemisti ya, yanlis emzirmektenmis. Bi kac video izledim. Simdi cok sukur daha iyiyiz. Sizinde oyle sorunlariniz varsa dogru pozisyon videolarini izleyin.

Canım kaç günlük oldu bebeğin? Biberonla mı besliyorsun?

Kizlar birde benim 20 gundur meme uclarim agrıyordu gecmemisti ya, yanlis emzirmektenmis. Bi kac video izledim. Simdi cok sukur daha iyiyiz. Sizinde oyle sorunlariniz varsa dogru pozisyon videolarini izleyin.
Aynen canım bazen ağzını küçük açıyor tam almıyor o zaman çok canım acıyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…