2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
yok ben 14 ünde öğleden sonra 15.09 da doğurdum. bugün öğleden sonra 27 günüm doldu. perşembe 14 haziranda 30 gün olcak.
ben de balgam gibi birşey değil de böyle hırıltı gibi ama keyiften hani kediler mır mır eder ya onun gibi birşey oluyor kucağımda mayışırken, memede uykuya geçerken falan.

Hımm anladım canım benim de sabah 8 14te 29 dolacak inşallah. Uyurken benimki de yapıyor öyle kedi gibi. Uyanıkken ağlayacağında filan boğazında balgam varmış gibi oluyor. Sabah doktora götürcem inşallah her şey yolundadır.

14 temmuz diycektim ya, dün geceki kaka saldırısından sonra uykusuz kaldım bayağı

kızlar birşey sorcam bebeklerinize oyuncak aldınız mı?
benim kızımın hiç oyuncağı yok 1 tane bile. ne zaman, ne tip oyuncaklar almalıyız, ne gibi oyunlarla iletişim kurmalıyız nasıl başlangıç yapayım bilen var mı. kızım 27 günlük bu arada.

Şimdi sen böyle yazınca tırstım :)

Ben iki tane çıngırak aldım bondigonun
2. Aydan itibaren çıngıraklar projeksiyonlu oyuncakşar dikkatlerini çekiyormuş

Şimdi sen böyle yazınca tırstım :)
ya misafir gelince veya misafirliğe gidince ki durumlardan pay biçin. sürekli emzirmek alt almak için farklı b
Ben iki tane çıngırak aldım bondigonun
2. Aydan itibaren çıngıraklar projeksiyonlu oyuncakşar dikkatlerini çekiyormuş
iyi bari geç kalmamışım. bağışlayın biraz avamca bir soru olacak ama projeksiyonlu oyuncak nedir?

Bizim bir tane var küçük teyzemizin aldığı Tiny love ın yuvarlak şongırdağından , şu an biz oynuyoruz :) annem 20-25 gün sonra tutmalı şıngırdak alalım dedi o zaman seslere ilgi duyuyorlarmış

emy0364 yarım gitmiş mesaj. sürekli müsait oda arayıp gidiyoruz. ne milletle oturuyoruz ne yiyip içebiliyoruz. en iyisi evde pijamaların düğmeleri açık gezmek bebekler her istediğinde bağdaş kura kura bacaklarını gere gere oturup vermek:))
şaka tabu inş 3 aylık olunca beslenme aralığı biraz uzar, etrafa ilgisi artar oyalanır biraz. size de mekan değişikliği olur, hazır güzel açık büfe vs iyi olur.

ay hemen çıngırak alayım o zaman kızıma. netten mi aldınız e bebekte (mağaza) falan var mıdır hiç dikkat etmemişim.

Bizimde bugun asimiz vardi. Yarinda cocuk dr kontrolu var. Insallah guzel bi damla önerir bu kaka yapamama sorumumuz icin. Bide esra erolun gaz tarifini denedim bugun bakalim gece nasil gececek..

Çok enteresan Bi tatil olmuş :)

Neden göğüs koruyucu denemiyorsun bir hafta falan uğraştım memeyi alsın diye ama çok ağlıyordu sonuç sarılık oldu biz meme vermeye uğraşırken aç kaldığı için hastanede yattık orda hemşireler yönlendirdi bu silikon meme ucuna şimdi gayet de memnunuz. Hiç emmemesinden iyidir

Biz de aynıydı, sonunda hem bol emzirdim hem de 80 cc süt verdim ax önce bayıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…