2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bahsettiğiniz yöntem ne canım..
lactation aid system veya emzirme destek sistemi diye aratırsan nette bir sürü video var canım. biberonun içine ince bir sonda atıyor bi ucunu da bebek meme emerken ağzının köşesinden sokuyor bebek çektikçe hem memeyi emiyor anne sütü alıyor+süt üretimini tetikliyor hemde o ince hortum yardımı ile çaktırmadan mamayıda içiyor ama memeden geldiğini sanıyor. hortumun ucu bebeğin ağzından kayıp durmasın diye bi kere yerleştirdikten sonra geriden memeye bantlayanlar var.videolarda görürsün zaten. birde hazır satılan şırıngalı aparatı da var sanırım.

ya misafir gelince veya misafirliğe gidince ki durumlardan pay biçin. sürekli emzirmek alt almak için farklı b

iyi bari geç kalmamışım. bağışlayın biraz avamca bir soru olacak ama projeksiyonlu oyuncak nedir?
Dönenceler
Oyun halıları
Çıngıraklar
Projektörler
2ay için uygun imiş :)

Eklentiler

• image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar geceleri süt bol oluyor, bebeğim birikenleri bitiremiyor. Acaba Süt üretimini arttırmak için emzirdikten sonra kalanları sağmamın bir faydası olur mu? Böyle saatlerce dolu kalması üretimi azaltır mı? sağmak yerine uyumak isterim ama azalırsa diye de çekiniyorum.

En çok denizi özledim , deniz olan yerlerde yaşayanlar kıymetini bilsin , girmesemde bakmak huzur veriyor insana :) havalar soğumadan Eylül başı gibi düşünmüştük , bakalıknlartlar durum be gösterir , bizim avantajımız tatil yörelerine 3-5 saat uzaklıktayız,araba yolculuğu çok sorun olmaz gibi :)

ay hemen çıngırak alayım o zaman kızıma. netten mi aldınız e bebekte (mağaza) falan var mıdır hiç dikkat etmemişim.
Kardeşim İzmir'de mağazadan almış , geçen yıl yeğenime bulamamıştım ben mağazalarda , babam bi milyoncudan almıştı yeğenime :))) baya kullanmıştı, birde bebekler mobilyaların yastıkkarına çok dikkat kesiliyorlar , yastıklarım koyu kahve krem desenleri var sürekli oraya BAKIYOR apzıyla hareketler yapıyor ...

Mevlüt yaptınız mı..pilav dağıtmak istiyorum adetten burda kaç kişilik olmalı bilemedim siz nasıl yaptınuz arkadaşlar..
Biz ad koyma töreni yaptık canım 10. Günü'nde 1. Derece akrabaları çağırdık , iftar öncesi Yasinler hatim duaları normal dualar edildi , adı konuldu , iftar yapıldı , sonra bebek üzerine dimi sohbet yapıldı , en son teravih NAMAZI kılındı . Apartmandaki komşulara 150 grlık mini lokumlar dağıtıldı ... Gelen misafirlerimize hediye olarak sabun çikolata ve lokum veriliyor ... Mevlid yapmayı düşünmüyorum , hiç enerjim ypk , zaten ad koymasındada hiçbir şeyiyle ilgilenenedim

Bebişleri mamada yada memede hızlı emip tıkanan var mı.. Ne yapıyorsunuz kızlar..şimdilik annem yanımda ama birkaç gün sonra evine gidicek aynı şehirdeyiz..ben paniğim biraz.. Tek kalınca sorun yaşamam inşallah..

Canim coooook useniyorum gitmeye yaa bilmuyorum gidecrgim bi ara insallah :))
Sen gittin mi bi daha?

Ee daha bebislerimiz kucuk cnm bebisler denize girebilecek kadar buyuyene kdr beraber tatil yapiyoruz diyemeyiz keyfi o zaman cikar :)
Benim de pek gidesim yok :/ önemli mi acaba gitmek :)

Sağdım ve pişman oldum. Uyanınca zar zor yetti. Bakalım gün içinde ne olacak çok gelmeyince ağzına tokluk hissetmiyor ve hiç uyumuyor. Gündüz emdiği için bir daha gece sağmayacağım.

Amrliyat sonrası kontrole gitmiştim içerde kan var demişti hap vermişti doktor.. 15 gün sonra gel dedi ama çok uzak bebekle nadıl gidebilirim bilemedim..
Bir hafta sonra ben de gitmiştim ama eliyle muayene etti göbek bölgemden sadece. Gayet iyi rahim duvarı yerine gelmiş dedi. Bir ay sonra tekrar çağırdı ama pek gidesim yok :/ bir de iki saat uzakta benim doktor.

Kizlar bebislerinizin bezini gece uyandiklarinda degistiriyor musunuz? Yoksa direkt emzirip yatiriyor musunuz? Benim esim gun icinde minicik bir cis bile yapmis olsa degistiriyor fakat geceleri cisli bezi degstircem diye bebegimin uykusunu dagitmak ne bileyim icime sinmiyor. Zaten cok acikmis olarak uyaniyo ben bezi alana kadar cildiriyo sipam :)

Kızlar ya oğlum gaz çıkarmaya çalışırken sıvı çıkıyor oradan. Hatta bazen kakasını yapmadan önce de çıkıyor. Bildiğin su gibi bir şey. Sizinkilerde de var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…