2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
En az bir kez değiştiriyorum canım. Kaka yaptıysa mutlaka değiştiriyorum.

Kızlar ya oğlum gaz çıkarmaya çalışırken sıvı çıkıyor oradan. Hatta bazen kakasını yapmadan önce de çıkıyor. Bildiğin su gibi bir şey. Sizinkilerde de var mı?
Benimkide oyle canim. Sari sivi cikiyor bazen. Bazende sonrasinda kaka geliyor. Zor yapiyor benimkide kakayi da gazi da

Bende kaka yaptıysa değiştiriyorum

Canım hangi ürünü kullanıyorsun , ben ilk başta Philips aventin standart olanı aldım , Ağzına sokamadı, midesi bulanır gibi hareketler yaptı , sonra small ı aldık o da benim memeleri yara yaptı , aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem sakal bu olsa gerek :)))

Ben değiştiriyorum canım , Dediğin gibi çok sinirleniyor hemen meme verilmediği için hatta bazen memeyi de almıyor , ben uyanmadan önce hazır ediyorum biberonda sağdığım sütü açlığını bastırsın diye , Altını alır almaz çok asabiyse biberonu veriyorum sona meme tabiki doymuyor üstüne mama Bu gece 2 defa gaytasını yaptı, baya sinir harbi yaşadık

Kizlar bebegim iki gundur kakasini tum gun yaomayip gece 11.5a dogru yapiyo toptan sizdede boyle bi durum varmi muskat kullaniyorum iki gundur omu yapiyo acaba? Kabizlik yok yaptiginda civik sari yapiyo herzamanki gibi ama toplu yapiyo aksama kdrds kivraniyo

Canım benimki de öyle. Gün içinde birkaç kere yapıyor cıvık yapıyor ama sanki kabız gibi zorlanıyor. Gün içinde yaptıkları az az oluyor. Bir kez de senin dediğin gibi toplu yapıyor.

Canım benimki de öyle. Gün içinde birkaç kere yapıyor cıvık yapıyor ama sanki kabız gibi zorlanıyor. Gün içinde yaptıkları az az oluyor. Bir kez de senin dediğin gibi toplu yapıyor.
Benim gun icinde hic yapmiyo iki gundur ya muskat mi yapiyo acaba bilmiyomki iki gundur kullaniyorum. Gaz sorununa damladan daha iyi geldi bu arada aklinizda plsun

Sagma bence sabah 5-8arası yoğun besleyici süt emmesi iyi olur annesi..

Hergün annem küçük sulukla veriyor mama verdikten sonra özellikle bebek kendide emiyo yavrum sıcaktan çok değil bir iki çekiyo ama günde 2 yada 3 kez veriyoruz dışarı çıkınca özellikle

Bari bi çay kaşığı verin, emdiği sütün çoğu su zaten, vücudunun dengesini bozmayın yani biz az sulu besleniyoruz da su içiyoruz. Kendimizle kiyaslamak doğru olmaz bence. Ağzını islatmak yeterli ille de su verecekseniz

Evimiz denize 4km. Hala uğramadıkha. Bugün ha yarın diye diye.. Ben de çok özledim..

Zıt renkli objeler koyun ve renkli led ışıklı oyuncaklar çok ilgilerini çekiyor.
Susmadiginda alkış tutuyorum veya parmaklarımi şıklatiyorum, bebekler bu sesleri seviyor.

Yan tutarak emzirirsen genzine kaçmaz inşallah ama yone de yoğun sütle gelince ters çeviriyorum bi de iki kaşının ortası şişiyor o zaman masaj yapiyorum oraya.

Bir hafta sonra ben de gitmiştim ama eliyle muayene etti göbek bölgemden sadece. Gayet iyi rahim duvarı yerine gelmiş dedi. Bir ay sonra tekrar çağırdı ama pek gidesim yok :/ bir de iki saat uzakta benim doktor.

Bana bi daha gel demedi bi kaç ay daha ağrın olur dedi. Bilmiyorum gider miyim?

Ben değiştirmiyorum hatta ışığı bile açmiyorum. Artık çiş bile yapmıyor. Sabah arka arkaya 2-3 bez değişiyor tabi . Boşuna uykusunu bolmeyin uyanınca daha çok yapıyorlar.

Kızlar ya oğlum gaz çıkarmaya çalışırken sıvı çıkıyor oradan. Hatta bazen kakasını yapmadan önce de çıkıyor. Bildiğin su gibi bir şey. Sizinkilerde de var mı?

Evet öyle oluyor kakalari siviyla karışık.

Egzersiz esneme hareketleri yaptir annesi, biraz egzersizle daha sık yapmasını sağlayabilirsin ama kilo alırken de seyrek yaparlar.

Evet öyle hep.

Sorun olmaz bence kapılara gölgelik ayarlarsin ve klima da olunca rahat edersiniz umarım..

Benim gun icinde hic yapmiyo iki gundur ya muskat mi yapiyo acaba bilmiyomki iki gundur kullaniyorum. Gaz sorununa damladan daha iyi geldi bu arada aklinizda plsun
Ben zorlanmaya başladığı zaman altını açıyorum karnına poposuna makata zeytinyağ sürüyorum. Ondan sonra yapıyor. Sen de dene istersen.

Ben zorlanmaya başladığı zaman altını açıyorum karnına poposuna makata zeytinyağ sürüyorum. Ondan sonra yapıyor. Sen de dene istersen.
Denedim canim denemezmiyim neelrvyapiyorum bi bilsen.

H history1985 canim aktarda satiliyo minik ceviz gibi bisey rendeliyosun cay kasiginin ucuyla cok az sutunle beraber veriyosun yada suyla cay kasiginda karistir pesine hemen emzir ben pyle yapiyorum gunde iki kez veriyosun

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün:)

Kaç kilo doğdu? Ultrason ne kadar doğru diye merak ettim
Merhaba iletinizi yeni okudum.teşekkür ederim:) 4 kilo 130 gr dogdu. Ultrasona göre neredeyse dogruydu kilosu. Doktorumuz cok iyi bir doktordu bu nedenle hastaneden memnun kalmasam da doktor um icin yillik devam etmiştik

Kizlar bugün 1 aylik kontrol vardı...4670 olmuş bebegim 3570 domustu.6 cm uzayarak 54cm olmuş..haftaya sünnetini yaptiricaz... cildi pisik gibi olmuştu çok hassas cildi var yağ kullanma dedi.. ve benim oglum da bir kolik.. Aksam 8 den gece 1 e kadar ağlıyor. Sonra bir yatıyor 6 ya kadar..3.ay bitane kadar devam eder dedi dr..allah yardimcim olsun...

Doktordan geldik. Kusmasına normal dedi fazlasını atıyor dedi. Kakasını yaparken çok zorlanıyor ama kakası sıvı dedim gazdan dolayı zorlanıyor dedi. Maflor diye bir damla verdi çok zorlanırsan ondan ver dedi.

Klima var herkes çalıştır diyor ben korkuyorum açmıyorum çok sıcak oluyor o yüzden..15 gündür iki kere 2 çay kaşığı verdim ben sadece çok sevdi ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…