- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #45.341
En az bir kez değiştiriyorum canım. Kaka yaptıysa mutlaka değiştiriyorum.Kizlar bebislerinizin bezini gece uyandiklarinda degistiriyor musunuz? Yoksa direkt emzirip yatiriyor musunuz? Benim esim gun icinde minicik bir cis bile yapmis olsa degistiriyor fakat geceleri cisli bezi degstircem diye bebegimin uykusunu dagitmak ne bileyim icime sinmiyor. Zaten cok acikmis olarak uyaniyo ben bezi alana kadar cildiriyo sipam :)
Benimkide oyle canim. Sari sivi cikiyor bazen. Bazende sonrasinda kaka geliyor. Zor yapiyor benimkide kakayi da gazi daKızlar ya oğlum gaz çıkarmaya çalışırken sıvı çıkıyor oradan. Hatta bazen kakasını yapmadan önce de çıkıyor. Bildiğin su gibi bir şey. Sizinkilerde de var mı?
Bende kaka yaptıysa değiştiriyorumKizlar bebislerinizin bezini gece uyandiklarinda degistiriyor musunuz? Yoksa direkt emzirip yatiriyor musunuz? Benim esim gun icinde minicik bir cis bile yapmis olsa degistiriyor fakat geceleri cisli bezi degstircem diye bebegimin uykusunu dagitmak ne bileyim icime sinmiyor. Zaten cok acikmis olarak uyaniyo ben bezi alana kadar cildiriyo sipam :)
Canım hangi ürünü kullanıyorsun , ben ilk başta Philips aventin standart olanı aldım , Ağzına sokamadı, midesi bulanır gibi hareketler yaptı , sonra small ı aldık o da benim memeleri yara yaptı , aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem sakal bu olsa gerek :)))Neden göğüs koruyucu denemiyorsun bir hafta falan uğraştım memeyi alsın diye ama çok ağlıyordu sonuç sarılık oldu biz meme vermeye uğraşırken aç kaldığı için hastanede yattık orda hemşireler yönlendirdi bu silikon meme ucuna şimdi gayet de memnunuz. Hiç emmemesinden iyidir
Ben değiştiriyorum canım , Dediğin gibi çok sinirleniyor hemen meme verilmediği için hatta bazen memeyi de almıyor , ben uyanmadan önce hazır ediyorum biberonda sağdığım sütü açlığını bastırsın diye , Altını alır almaz çok asabiyse biberonu veriyorum sona meme tabiki doymuyor üstüne mama Bu gece 2 defa gaytasını yaptı, baya sinir harbi yaşadıkKizlar bebislerinizin bezini gece uyandiklarinda degistiriyor musunuz? Yoksa direkt emzirip yatiriyor musunuz? Benim esim gun icinde minicik bir cis bile yapmis olsa degistiriyor fakat geceleri cisli bezi degstircem diye bebegimin uykusunu dagitmak ne bileyim icime sinmiyor. Zaten cok acikmis olarak uyaniyo ben bezi alana kadar cildiriyo sipam :)
Canım benimki de öyle. Gün içinde birkaç kere yapıyor cıvık yapıyor ama sanki kabız gibi zorlanıyor. Gün içinde yaptıkları az az oluyor. Bir kez de senin dediğin gibi toplu yapıyor.Kizlar bebegim iki gundur kakasini tum gun yaomayip gece 11.5a dogru yapiyo toptan sizdede boyle bi durum varmimuskat kullaniyorum iki gundur omu yapiyo acaba? Kabizlik yok yaptiginda civik sari yapiyo herzamanki gibi ama toplu yapiyo aksama kdrds kivraniyo
Benim gun icinde hic yapmiyo iki gundur yaCanım benimki de öyle. Gün içinde birkaç kere yapıyor cıvık yapıyor ama sanki kabız gibi zorlanıyor. Gün içinde yaptıkları az az oluyor. Bir kez de senin dediğin gibi toplu yapıyor.
Arkadaşlar geceleri süt bol oluyor, bebeğim birikenleri bitiremiyor. Acaba Süt üretimini arttırmak için emzirdikten sonra kalanları sağmamın bir faydası olur mu? Böyle saatlerce dolu kalması üretimi azaltır mı? sağmak yerine uyumak isterim ama azalırsa diye de çekiniyorum.
Hergün annem küçük sulukla veriyor mama verdikten sonra özellikle bebek kendide emiyo yavrum sıcaktan çok değil bir iki çekiyo ama günde 2 yada 3 kez veriyoruz dışarı çıkınca özellikle
En çok denizi özledim , deniz olan yerlerde yaşayanlar kıymetini bilsin , girmesemde bakmak huzur veriyor insana :) havalar soğumadan Eylül başı gibi düşünmüştük , bakalıknlartlar durum be gösterir , bizim avantajımız tatil yörelerine 3-5 saat uzaklıktayız,araba yolculuğu çok sorun olmaz gibi :)
Kardeşim İzmir'de mağazadan almış , geçen yıl yeğenime bulamamıştım ben mağazalarda , babam bi milyoncudan almıştı yeğenime :))) baya kullanmıştı, birde bebekler mobilyaların yastıkkarına çok dikkat kesiliyorlar , yastıklarım koyu kahve krem desenleri var sürekli oraya BAKIYOR apzıyla hareketler yapıyor ...
Bebişleri mamada yada memede hızlı emip tıkanan var mı.. Ne yapıyorsunuz kızlar..şimdilik annem yanımda ama birkaç gün sonra evine gidicek aynı şehirdeyiz..ben paniğim biraz.. Tek kalınca sorun yaşamam inşallah..
Bir hafta sonra ben de gitmiştim ama eliyle muayene etti göbek bölgemden sadece. Gayet iyi rahim duvarı yerine gelmiş dedi. Bir ay sonra tekrar çağırdı ama pek gidesim yok :/ bir de iki saat uzakta benim doktor.
Kizlar bebislerinizin bezini gece uyandiklarinda degistiriyor musunuz? Yoksa direkt emzirip yatiriyor musunuz? Benim esim gun icinde minicik bir cis bile yapmis olsa degistiriyor fakat geceleri cisli bezi degstircem diye bebegimin uykusunu dagitmak ne bileyim icime sinmiyor. Zaten cok acikmis olarak uyaniyo ben bezi alana kadar cildiriyo sipam :)
Kızlar ya oğlum gaz çıkarmaya çalışırken sıvı çıkıyor oradan. Hatta bazen kakasını yapmadan önce de çıkıyor. Bildiğin su gibi bir şey. Sizinkilerde de var mı?
Kizlar bebegim iki gundur kakasini tum gun yaomayip gece 11.5a dogru yapiyo toptan sizdede boyle bi durum varmimuskat kullaniyorum iki gundur omu yapiyo acaba? Kabizlik yok yaptiginda civik sari yapiyo herzamanki gibi ama toplu yapiyo aksama kdrds kivraniyo
Kızlar ya oğlum gaz çıkarmaya çalışırken sıvı çıkıyor oradan. Hatta bazen kakasını yapmadan önce de çıkıyor. Bildiğin su gibi bir şey. Sizinkilerde de var mı?
En çok denizi özledim , deniz olan yerlerde yaşayanlar kıymetini bilsin , girmesemde bakmak huzur veriyor insana :) havalar soğumadan Eylül başı gibi düşünmüştük , bakalıknlartlar durum be gösterir , bizim avantajımız tatil yörelerine 3-5 saat uzaklıktayız,araba yolculuğu çok sorun olmaz gibi :)
Ben zorlanmaya başladığı zaman altını açıyorum karnına poposuna makata zeytinyağ sürüyorum. Ondan sonra yapıyor. Sen de dene istersen.Benim gun icinde hic yapmiyo iki gundur yamuskat mi yapiyo acaba bilmiyomki iki gundur kullaniyorum. Gaz sorununa damladan daha iyi geldi bu arada aklinizda plsun
Denedim canim denemezmiyim neelrvyapiyorum bi bilsen.Ben zorlanmaya başladığı zaman altını açıyorum karnına poposuna makata zeytinyağ sürüyorum. Ondan sonra yapıyor. Sen de dene istersen.
Merhaba iletinizi yeni okudum.teşekkür ederim:) 4 kilo 130 gr dogdu. Ultrasona göre neredeyse dogruydu kilosu. Doktorumuz cok iyi bir doktordu bu nedenle hastaneden memnun kalmasam da doktor um icin yillik devam etmiştikGözün aydın Allah analı babalı büyütsün:)
Kaç kilo doğdu? Ultrason ne kadar doğru diye merak ettim
Tesekkur 2ederim canim:) gec gordum sanirim sizin bebislerde gelmistir artik:)Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Darısı bize :)
Benim de pek gidesim yok :/ önemli mi acaba gitmek :)
Klima var herkes çalıştır diyor ben korkuyorum açmıyorum çok sıcak oluyor o yüzden..15 gündür iki kere 2 çay kaşığı verdim ben sadece çok sevdi ama:)seker000 @diefraunamense kızlar bebeğiniz klimalı odadaysa çok terlemiyorsa ve açık renk çiş yapiyorsa su vermenize gerek yok ama dışarda falan terlerse ağzını islatacak kadar vermek gerekebilir. Mesela avmler çok kurutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?