2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aslında. Sağmayla o kadar çıkıyorsa süpermiş, ben neredeyse her öğün 20 Cc-60 Cc Arasında veriyorum , bazen 2-3 saat uyumuyor , o arada emziriyorum bu sefer bi sonraki Uyandığında süt kalmıyor , bizim işimiz daha zor aslında sütü sağ , uyanınca ılıt , biberonları temizle tüm günüm bunlarla geçiyor maalesef

Kızlar boşuna dememişler büyük lokma ye ama büyük söz konuşma diye..
Benim kızım resmen ayakta sallanmak istiyor, şimdi ayağımda..
Az önce vayyık ciyyık bağırdı ama sinirlenmiş!
Gözde yaş yok, ağlama değil bağırıyordu.
Emzireyim dedim süt gelince sinirlendi,tok çünkü.
Emzik aldıracam artık
Dün de yapmıştım bu saatler ayağıma koyunca uyumuştu evde tektim eşim çocukları çıkardı, bugün de öyle..
Bi de laf istiyor, babası o lafa doymadan bırakırsa sitemle ağlıyor
Artık benden başkalatından da ilgi bekliyor
Abisine abladına gülüyo
Bugun aşı Huysuzluğu var

Kizlar, bisey sormak istiyorumm.

Bebegim 15 gunluk, bugun 2 bucukta uyandi sonra 7 bucuga kadar uyutamadim. Memeden ya da kucaktan indirmedigim muddetce aglamadi. Hatta bir ara yanima yatirdim beni dinledi oyalandi biraz ama.. Bu kadar uzun sure uyumayinca ve devamli emzirince dusundum, bu kadar kucuk bebegi emzirmeden oyalamanin bi yolu var midir acaba?? Karin masaji, sirt masaji, sicak banyo, omuzda gezmeler vs.. Hic biri uyutmadi benim cin aliyi :) yapisik ikiz gibi gezdik resmen. En son yine memede emerken uyudu.

Aman bebek ne anlasın bir kereden bir şey olmaz diye bir şey yok. Hoşlarına giden şeyi hemen kapıyorlar :)

Masallah ne guzel aslinda cevresiyle iletisime gecmis, olan biteni algilamaya baslamis :) benim bebegim daha 15 gunluk, bi turlu onu oyalamanin yollarini ariyorum. Normalde dalmadan besigine koydugumda kendi kendine uyuyan cocuk bugun 5 saat kucagimda gezdi de ancak uyudu..

Canım böyle geçiş zamanları var sanırım. Çoğumuzda oldu çünkü. uyumuyor memeden ayrılmıyo dedik :)

Bugün biz de aşı olduk öyle uyuyor öğlenden beri

Ayni sekilde benimkide cok cikariyo hatta doktora sorcaktim emerken yapiyo bide mama yerken cok yapiyo hirilti seklinde.

Canım senin sütünün yetmemesi imkansız! 200 harika. 90 da çok iyi. Emzirmediydin için azalıyor. Beynine en iyi Bebek süt yap sinyalini gönderebilir. Biberonu bırakıp emzirirsen belki de 1 gün sonra sütün eskisi kadar artacak. Ben emzirme kampının çok faydasını gördüm. Mutlaka sen de yapmalısın.

Bende gordum ama karar veremedim alsam mi almasam mi

canım 2 gün sık dişini yap. Hele emerken çok daha kolay. Mamadan sağmaktan kurtulursun inşallah

Ne guzel ihtiyacin kalmamasina cok sevindim keske ben de kurtulabilsem. Yine de sukur biberona muhtac olmadim bu yontem gercekten guzel.

Selam cnm evet biz tatile gittik ama akdenize degil hem normal acik ve kapali havuzlu hem kaplicali olan bi otele gittik bize 1.5 saat mesafedeydi, doktorum havuza girebilirsin ama kaplicaya girme demisti

Bebisle tatil nasildi dersen odadan cikarmadik:) bayram oldugu icin cok kalabalikti otel ben esimle yemege gidecegimde annem durdu basinda gunde 1 saat de havuza girdim

Geceleri bebegim sabaha kdr hic uyumadi hep agladi belki de yerini yadirgadi

Ama esimle bize iyi geldi bu tatil yaji tatil demek pek olmuyo odada surekli bebisle ugrastik :)

Ben emzirdim esim banyo yaptirdi altini degisti giydirdi gazini cikardi vs boyle :))

Yaa hemde çok zor gece mızmızlanıyor hemen kalkıp sütü ısıtıyorum süt ısınana kadar huysuzlaşıyor uykusu azıyor
Başta içmek istemiyor süt soğuyunca acıkıyor hopp tekrar ısıt
Aman pompa pis kalmasın yıka biberonu yıka strelize çok zor çok

Pompanın biberonunu iki kere boşalttığımı bilirim o kadar çoktu sütüm
Aslında bu kampı yapmak istiyorum
Annemlerdeyim 2 haftadır insanları bunaltmakta istemiyorum
Annemde beni üzgün görünce üzülüyor
Şimdi kızım uyudu
Bende hemen uyuyayım
Sabah aşımız var öğleden sonra kampa başlayayım diye düşünüyorum
İnşallah rabbm yardımcı olur
Kızımda bende biraz olsun rahatlarız bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…