2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim, benim doktorum ferruma devam etmemi istedi ama ferrum bebekte inanilmaz gaz yapti, haberin olsun. Ben de biraktim hemen. Simdi et agirlikli yemeye calisiyorum, bir de pekmez tuketiyorum tahinsiz.
Bn srup sklnde olani tuketiyrm ama oda artk midmi bulandiriyo pkmezle bal yiyrm ama bna enrji ypmiyo hic

Bnmmide ayni uyanikken memede emiyo kusuuo doktor aglamadugi surece verme dedi kusmak iyiyms bebege sutun yaradgi anlamina gelirmis

Canım sağol, zamanla düzenin oturacak merak etme.
Ben mama vermedim ama emzik vermiştim. Emzikle uyurdu ilk kızım 2800 gr doğmuştu bir aylıkken 3200grdı. Eğer yardımcı kimsen yoksa, dinlenmen için mama vermen gerekiyorsa verirsin. Benim kv çok ısrar etmişti mama için, ben inat etmiştim. Kızımın şimdi boyu kilosu iyi şükür.
Şimdiki kızım 2900gr doğdu emzik ya da mama vermedim, sütüm geç geldi sezeryanden, yine de şükür 37günlükken 4600gr oldu, uykusuz acı dolu günler geçiyor yavaş yavaş.
Boynum şişti masaj aletiyle rahatlamaya çalışıyorum
Yeri geldi emzirerek yemek yedim, ayağımda sallıyorum karnı toksa,

Sadece meme Ucunu degil kahverengi bolgeyi de alıyor agzina
Muthis bi aci oluyor ilk agzina aldiginda
Ne emzirmek ne sut sagmak istiyorum bazen mamayi dayayasim geliyor
Surekli lansinohun kremini de suruyorum
Gorunurde bi yara catlak vs de yok
Kremi sürme tatlım artık. Yumuşatır sürekli sürünce. Bırak sertleşsin meme ucun. Her emzirmeden sonra beyaz sabunla yıka memeni

Kızlar kızımın yüzü v başı isilik işinde. Emzirirken koluma değen yerler. Ne yağabilirm. Çok kötü görünüyor acıyordur da şimdi
Tatlım benim de oğlumun gıdısında başlıyordu annem hemen buğday nişastası bir kaba koydu. Pudra gibi boynuna sürdüm, sabahına eser yoktu. O kaptaki nişasta da öyle bekliyor, hergün banyosundan sonra sürüyorum, koltuk altkarıeklem yerlerine.

Reactions: 9ay
Canim benim çok sağol pijamasini giydirdim bugün karnini ayaklarını sıcak tutucam kaç doktora gittysek hepsi serin yapın dedi biz de soyduk çocuğu :) abarttim ben de sanırım
Bir de öyle dene canım. İnşallah kurtulursun gazdan. En çok ayaktan üşür insan. Onlar da bizim gibi. Kimimiz ayazda kalırız etki etmez kimimiz pencere aralığından gelen esintiden hasta olur.

Yüzüstü yatırmaya korkuyorum ya ağzı kapanırsa diye..
Gece uykusunda yüzüstü yatırma ama gündüz başında biri varken veya sürekli takip etme imkanım varsa yatır canım. Iızn saatler uyuyorlar. Ama hemşireler taburcu olurken bana tembih etmişlerdi, kesinlikle yüzüstü yatırıp yanından ayrılmayın diye.üç aylık olana kadar risk. Biz de zaten kamera var diye rahatız. Tuvalete bile ekranla gidiyorum. Gece de hiç kalkıp bakmıyorum, hep ekrandan kontrol :) o olmasa ben de yatıramam

Yüzüstü yatırmaya korkuyorum ya ağzı kapanırsa diye..
Evet ben de yüz üstü yatırınca daha uzun süre uyuyor. İrkilemediği için. Ben reflü yatağı almıştım onun baş kısmında delikler var boğulmayı önleyen. Yanında duramayacaksam ona yatırıyorum kamerayla takip ediyorum

Hala iyi tutana kadar alttan destek veriyorum, ağzından çıkmasın diye. Benin de sol genelde şiş. İyice boşaltırsa iniyor. Sol memeyi daha geç boşaltıyor.

Canım kundağı kullanabiliyor musun :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…