2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kuzum kimyon demle ver bizde cok etki etti. Yarim fincan suya yarim cay kasigi kimyon ve ceyrek seker at 1 dk kaynat. Iliyinca da süz 2 cay kasigi ver acken. Uzerine de emzir yada mama veriyorsan biberon ver.
Bildiğimiz toz kimyonla mi yapicaz binde her emzirmeden önce veriyo muyuz

Kamerada ben de çok rahat ettim hatta gözünü açtı mı müzik gönderiyorum ger uyuyor ya da Bi süre sakince müziği dinliyor bana Zaman kazandırıyor

canım bebeğini doğurmuşsun Allah bağışlasın benden de su gibi bişeyler geliyor bebeğin suyu olmasından korkuyorum sende yaşamışsın bir sıkıntı oldumu ?
Sağol canım. Darısı başına inşallah. Bunu ne zaman yazdım hatırlamıyorum ama son aylarda idrar kesesine iyice baskı yaptığı için kaçaklar oluyordu :) ben kokudan ayırt edebiliyordum. İdrarın az da olsa kokusu olur sonuçta. Bir de amniyon sıvısıyla az az sürekli gelir demişti arkadaşlar. Eczanelerde bunun için test gibi bir şey vardı sanırım. Ondan alıp deneyebilirsin.

benden de az az günde 1 kez geliyor sıcak akıyor ne olduğunu bilemedim amnisure testinden bahsediyorsun değil mi ?

Canim bu emzirme kampi nedir tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…