2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Yanii cok guvenilir degil ama kazara hamile kalsam kahrolmam o nedenle bunu tercih ediyoruz :)

Bebeklere ne yapsan ters tepiyo zaten bi gunleri diger gunlerini tutmuyor ki:)

Insaallah cnm anneme de Allah saglik sihhat versin o olmazsa mahfolurum

Canim benim ne demek. Faydam olduysa ne mutlu bana hayirli olsun :) hep guzel yerlere gidin insallah

Kızlar acil yardım. Bebeğim sabahtan beri bir emiyor bir uyuyor uyanık olduğu zamanda her zamanki gibi etraf ile ilgili hareketli. Biraz önce normalden kat kat fazla kaka yaptı sırtına kadar çıktı. Normalden biraz daha sulu gibi. İshal sayılır mı? Sürekli emzirdiğim için bu kadar çok yapmış olabilir mi

Canim bendede atopik dermatit var. Biodermanin abc derm diye bi urunu var bu tarz ciltler icin sampuan bilgin olsun. Bebegimdede olur diye cok arastirmistim

Evet öyle oluyo sık sık emerse..
Bugünler benimkide huy degistiriyo

Bizde ucuz pahali bikac emzik denedik bizimki avent i tutu.ama emzik buyuk rahatlik hele disari cikarken can kurtarici
Bizimki her zaman tutmuyoda kriz anlarnda kurtarici bn henuz bi kere disari ckmayi denedm donuste az daha bayilcktm kizin aglamasndan eve yakin yerde ciyak ciyak aclik krizine grdi bi daha tovbe

Kızlar bebeğim yine kustu emdiğini her emmeden sonra kusmaya ama az önce bütün emdiğini kustu diyebilirim yine peyniri oldu her yer reflü değildir değil mi

1 cm'den ne olacak Can'ım arkadaşımın 2 cmdi açıklık 3 hafta boyunca çift bez yaptı ve geçti çok Şükür. Dert etme çift beze devam sorun kalmaz. Yalnız pişik olabilir tabi çift bezle havalar çok sıcak pişik kremini her değiştirmede sür sk sk aç altını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…