2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hafta sonu is yerime gtmem lazm esim araba bulck ama ya orda aglarsa napcam ben dusunuyrm haftaya dgn var kiyafet almam lazm disari cikamiyrm
Ben bikaç kez cıktım eşimle dısarı hep uyudu maşallah gexmeyeş seviyo Yanıma süt aldım aglayınca verdim korkmayın kızlar bebek odasında alt acmak da nasip oldu

Canim zaten tek basina yikamak icin henuz biraz erken. En azindan bebek basini tutabilir hale gelmesi lazim hatta oturabilirse ne ala. Ilk once sen yika esin su doksun kv veya annen de size refakat etsin boylece kendine guvenin gelir. Sonra esinle yikarsiniz. Filen var mi bilmiuorum fileyle yikamak cok kolay oluyo.

Reactions: 9ay
Filem yok ama bildigim kadariyla filede cocuk biraz daha yukarda kaliyor. Cocugun govdesi suda degilken usur gibi geliyor bana.
Kayinvalidem yazlikta, annem de hasta 2 bucuk aydir yatiyor, dogumuma bile dogurduktan sonra yarim saatligine gelebildi. Olmadi karsi komsumdan yardim istiyim bari.. Bugun bebegimin keyifli saatlerinde koltukta yikiyomus gibi tutmaya calistim ama yok beceremiyorum.

Ay bnde hep etek yada feracyle geziyorum evde tayt :) valla cogumuz aynyz

Ben de aynı durumayım, sonra düzelme oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…