- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #46.481
Kızlar ilk ilişkide korunamadık problem olmaz demi :/ ama benim için çok zordu. Neden böyle oldu bilmiyorum. Tüm o istek filan gitti. Yapmayalım diyecektim bir an. Çok tuhaf hissettim kendimi. İlk gece bile böyle olmamıştı. Eşim sonrasında bir daha yapamıcaz diye korktum dedi. O derece tuhaftım yani :) Çok değişik duygular içine girdim o an :/
O an yapmasak sonrasında daha zor olurdu eminim. O yüzden vazgeçmedim. Olmasa da olur diyebileceğimiz bir şey olmadığı için zorladım biraz kendimi :/ bizimki de deneme gibi sayılabilir aman aman çok şey bişey değildi yani :):):):) zordu cidden hem psikolojik olarak( onca zaman ara verildiği için mi bilmiyorum) hem de bedenen zordu. İlkinde bu kadar acı çekmedim yaa :) vajinusmus olcam diye korktum :):):):)Riskli olmus canim bebekleri arasinda 10 ay olan insanlar var
Benim icin de ilk denemeler (deneme diyorum olmadi daha) ilk geceden cok cok daha zor oldu ben de istemiyorum artik ki olamadi henuz zaten nasil olacak bilmiyorum
Sütünü sağıp onu mu veriyorsun biberonla? Ben de buzluğa koymak için sağıyorum arada ama pompa çok canımı yakıyor benim :/ Bebeğim emerken hiç öyle olmuyor daha kuvvetli çekmesine rağmen.Ben emzirmeyi bırakmayı düsünüyorum
Bebeğim 48 gunluk
Süt sağarak ne zamana kadar emzirebilirim?
Artık meme acısına dayanamıyorum
Doğumdan Sonra lohusa kuruluğu mu ne diolar ıslak olmayınca aciomus yani acıdı. Bu arada korunmasıźz tehlike mi ya.öf ilac içmek istememRiskli olmus canim bebekleri arasinda 10 ay olan insanlar var
Benim icin de ilk denemeler (deneme diyorum olmadi daha) ilk geceden cok cok daha zor oldu ben de istemiyorum artik ki olamadi henuz zaten nasil olacak bilmiyorum
Aynı buz gündüz uyku bölük bölük hep pamuk ipliğine bağlı gibj pat uyanır . . Gece şükür 10 dan sonra gece uykusu uyurSizler uyku düzeni oluşturdunuz mu belli saatlerde mi uyuyor? Uyumayınca zorla mı uyutuyorsunuz uyuyacaksa uyanık tutmaya mı çalışıyorsunuz düzene uyması için? Benimki ne zaman isterse o zaman uyuyor. Gece uykusu 10 10buçuk arası bi o belli :)
YA bizimki hep kucak bi de misafirlikte kalioruz herkes dertli benim halimden tabi is yemek servis yapacak kişi kalmayınca . Aman da bu kucaga alışmış dir dir lari cekiorumm. Oyuncak alsam da koysam dursa orda derdi sardı ..Biz donence aldik cok ilgisini cekti. Yatagina koyuyoruz aciyoruz donenceyi muzik basliyo hayvanlar donuyo bizimki mutlu :) nerden baksan 15 dk oyalaniyo boyle sonra tabiki yine kucakkk
Valla Haklisn. Bunlara biz meme alalim öylece ağzında uyusun. Bizimkisi koparsa o da ben de kurtulsam diom bazenBen hamileyken almıştım çıngırak ve oyun halısını henüz pek ilgisini çekmiyor :)
Canım bende bulamamıştım , meğersem gereksiz kutusuna düşmüş :)Canim benim mail gelmemis yaa
Biz 48 gnluguz bugun aksam saat 9-12 arasi 15 gundir byleyiz uyku duzensizligi oldu gun cirpiniyo agliyo vuruyo memeden cikip tekrar aliyoKızlar bu 2 3 gündür bebeğim emerken resmen ter atio vuruyor kızıyor memeyi çıkarıo ario alıo bi da .. ayaklar eller kıpır kıpır. . Siz de böyle olan var mj neden boyle
Canım sağarak devam etmen çok zor haklısın. Ben 20 gün yaptım. Kabus gibi günlerdi.Ben emzirmeyi bırakmayı düsünüyorum
Bebeğim 48 gunluk
Nyse en zorunu atlatmışsın :)O an yapmasak sonrasında daha zor olurdu eminim. O yüzden vazgeçmedim. Olmasa da olur diyebileceğimiz bir şey olmadığı için zorladım biraz kendimi :/ bizimki de deneme gibi sayılabilir aman aman çok şey bişey değildi yani :):):):) zordu cidden hem psikolojik olarak( onca zaman ara verildiği için mi bilmiyorum) hem de bedenen zordu. İlkinde bu kadar acı çekmedim yaa :) vajinusmus olcam diye korktum :):):):)
Ya o çayı eşim de almış Bn dolaba kaldırdım üstünde öyle yazıyor diye. Ama doktorumuz rezene çayı verebileceğimi söyledi. Humana kimyonlu rezene çayı siparişi verdim ben de.gelince denicem@gm22 bizimde uyku sikintimiz var ben milupa gece cayi aldm bi tatli kasigi verdim emzirdikten sonra biraz salladim daldi tavsiye ederim. 6. Aydan once kuklanilma yaziyo ama kullananlar var
Geçen gün 2 yıl emzirmek istediğini söylüyordun 2 ay olmadan pes edemezsin en az 6 ay her türlü çileye katlanmalıyız bu emzirme konusunda. İtiraf etmeliyim ki ben de emzirme hissini hiç sevmedim. Göğsümün sürekli ortalıkta olmasından rahatsızz oluyorum ama bebeğim göğsümde huzur buluyor ve bu onun için en sağlıklısı. Emmeyi bırakmasını istemem. Sen silikon uç kullanıyordun onla acımaz kiBen emzirmeyi bırakmayı düsünüyorum
Bebeğim 48 gunluk
Bırakma canım pişman olursun iş işten geçer..biliyorum acı çekiyorsun ama anne sütüyle eş değer hiçbirşey yokBen emzirmeyi bırakmayı düsünüyorum
Bebeğim 48 gunluk
Benimki hergün böyle..resmen memeyle kavga ediyorKızlar bu 2 3 gündür bebeğim emerken resmen ter atio vuruyor kızıyor memeyi çıkarıo ario alıo bi da .. ayaklar eller kıpır kıpır. . Siz de böyle olan var mj neden boyle
Evet kesinlikle biz de dün emzik sayesinde bir iki saat rahat ettik sonrasında da 30 cc mama imdadımıza yetişti. Güzelce hava almış olduk. Hamileliğim de evde geçti çok bunalmıştıkBugün çay içmeye çıktık.çıkmadan önce emzirdim. arabada giderken uyudu Orada da arabasına koyduk. Uyudu mışıl mışıl. Uyandığında emme vakti yaklaştığı için mızırdanmaya başladı. Emzik verdim ben de. İlk dışarı çıkma demeyim de ilk kafe deneyimimiz iyi geçti :) ama yanınızda emzik, mama ya da sağdığınız süt olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?