2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Anladim canim ya darisi basima mi deyim ne deyim:) ben vajinismus gibi bisey oldum zaten esimi ittiriyorum farkinda olmadan ve bacaklarim kilitleniyor acamiyorum..

Sütünü sağıp onu mu veriyorsun biberonla? Ben de buzluğa koymak için sağıyorum arada ama pompa çok canımı yakıyor benim :/ Bebeğim emerken hiç öyle olmuyor daha kuvvetli çekmesine rağmen.

Emziriyorum da artik sadece sut sagip mi versem diyorum emzirmek cok acitiyor sut sagmak acitmiyor

Doğumdan Sonra lohusa kuruluğu mu ne diolar ıslak olmayınca aciomus yani acıdı. Bu arada korunmasıźz tehlike mi ya.öf ilac içmek istemem

Korunmasiz tehlikeli degil mi yaw :))
Bu lohusa kurulugu cok kotuymus ya

Canim ben emziriyorum normalde emiyor yani hem de 3 saatte bir duzenli olarak ama o kadar cok aciyor ki bagira cagira emziriyorum artik biktim sadece sut sagarak biberonla mi beslesem diyorum yok mu bu acilarin bi caresi

Annensiz de basa cikarsin cnm merak etme hepimiz basa cikabildik

Ay evet guya 2 yil emzirecektim 2 ayda pes ettim cok aciyor hem de cook dayanamiyorum nasil bi cozum bulacagim ya..

Silikon ucla da coooook aciyor hem silikonu biraktim bu arada.sen birakabildin mi

Bırakma canım pişman olursun iş işten geçer..biliyorum acı çekiyorsun ama anne sütüyle eş değer hiçbirşey yok

Pisman olurum %100
Sen de aci cekiyor musun emzirirken

1.5 yil cok uzun bir sure ve insan resmen soguyor bu surede biz de yaklasik 15 aydir evliyiz 2 riskli yasakli hamilelik 1 dusuk derken biz de hic faaliyette bulunamadik iyice sogudum ama esime yazik evlilikten bisey anlamadi adam

Reactions: 9ay
Malesef silikonla devam. almıyor çıplak memeyi kızım kıyameti koparıyor onun ağlamasına da ben katlanamıyorum. Ağladığı zaman aklımı kaybetcem gibi oluyorum. Bi doktora göstersen göğüslerini. İlaç falan bir çözüm bulmak zorundasın acıya

Hiç aglamaya baslamadan aciktigini anlar anlamaz vermeye calissan da mi almiyor?

Gostereyim bir doktora ya gorunurde yara catlak vs yok ama aciyor da aciyor tahris oluyor kizariyor bi acayip aciyor yaw bebegim acliktan aglamasina ragmen o aciya katlanip memeyi veremiyorum

Arkadaslar bu arada carrefur da pampers prima bezler 32lisi 10 lira haberiniz olsun

Uni baby ıslak mendillerde de indirim var

Yok tokken de almıyor sen yara olmasa bile Bi göster doktora bu kadar acıması normal değil

Yok tokken de almıyor sen yara olmasa bile Bi göster doktora bu kadar acıması normal değil

Gosterecegim cnm ya cok ciddi biktim yani oyle boyle degil kotu anne olacagim bu yuzden

Sen de bi sekilde silikonu birakabilirsin ins denemeyi birakma ben ozel bir sey yapmadim bir.gun birden tutuverdi memeyi silikonsuz

Her seferinde denedim bir gun tuttu

Aynen deniyorum inşallah tutar çok daha rahat olur benim için

Bizim gunduz bi duzenimizz yok. Gece uykusuna 9 gibi yatiyor. Belli saatlerde uyaniyo gecesi sabah uyanisi duzenli. Eskiden aksam erken uyumak falan istese oyalardim uyku saatine kadar ama artik yapmiyorum akisina biraktim. Bebegime uyuyorum niye ona eziyet cektireyim dedim sonra.

Kızlar bu 2 3 gündür bebeğim emerken resmen ter atio vuruyor kızıyor memeyi çıkarıo ario alıo bi da .. ayaklar eller kıpır kıpır. . Siz de böyle olan var mj neden boyle
Benimki de bikac gundur aynen oyle canim sinirli sinirli emiyo ozellikle sag tarafta. Bugun solu da begenmemeye basladi emerken surekli homurdandi durdu yumrukladi falan. Bilmiyorum cozum nedir. Memeyi birak tut birak tut derken digru duzgun beslenemeden uykuya daliyo gibi geliyo seninki de oyle mi?

Aynen bunun çok etkisi oluyor :/ göbeğim yumuşak yumuşak çatlakları var göğüsler eskisi gşbi değil. Göbekte siyah çizgi genital bölge ve koltuk altım hamilelikte karardı hala öyle. Durum bböyle olunca soyunmaya utanıyor insan :/ :)

Gazı gaz sancısı olduğunda öyle yapıyor benimki. Rahatlatıyorum ondan sonra devam ediyoruz.

Ben bu konuda acele etmeye gerek yok diye dusunuyorum zaten aylardir beklemisiz. Kirkimiz cikar cikmaz hopp birbirimize atlamanin geregi yok cunku bedenen degil ruhen de hazir olmamiz gerekiyo. Esinden biraz daha vakit iste canim bu kadar beklediyse anlayisli biridir. Ya da o zaten seni her halinle begeniyodur hic takma o zaman

Evet canım dayanıyorum anne olmak zormuş..

bende de aynı birinden emzirirken diğerinden akıyor, ara azıcık uzasın ikisinden de akıyor kendiliğinden ürekli üstüm başım ıslak sinir oluyorum artık. göğüs pedi koyuyorum ama sürekli aç kapa kaymış oluyor bazen ya da yan yatınca falan bi şekilde ıslanıyorum. kötü de kokuyor sütüm bana.

Göğüs Pedi ben de takmak istemiyorum göğsum hava almıyor zaten 45 dk dan fazla takmayin diyo

benim ki de aynen böyle bi gece uykusu belli. gündüz takılıyor kafasına göre. ben zorlamayı düşünmüyorum şimdilik.

Kızlar ya benim sağ göğüste çok süt olmuyor. Sol mesela şişiyor emerker cuk cuk ediyor filan ama sağ hep yumuşak yumuşak. Nasıl artırabilirim onu da?

benim de sağ meme aldı başını gidiyor. sol pek fazla büyümedi. sağdan da sola göre biraz fazla süt çıkıyor 20 cc falan, o daha çok akıtıyor. benim de kırkım çıktı ama kocacım dönemedi henüz. bu sefer ben evdeyim o evde değil bi kavuşamadık hala ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…