- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #46.521
ya ben koymasam hep kıyafetlerimin önü ıslanıyor, kuruyunca kazık gibi sert oluyor orası kokuyor, sonra tekrar ıslanıyor vs. sürekli üst değiştir nereye kadarGöğüs Pedi ben de takmak istemiyorum göğsum hava almıyor zaten 45 dk dan fazla takmayin diyo
Kuzu sen silikon ucu birakamadin mi hala? Ondan aciyor olabilir mi?Ben emzirmeyi bırakmayı düsünüyorum
Bebeğim 48 gunluk
Süt sağarak ne zamana kadar emzirebilirim?
Artık meme acısına dayanamıyorum
gebito csnım sen hala sağıyırmusun sütünü düzenli olarak
O görüntü bozuklugu bende de var. Vucudumu cok cirkin hissediyorum. Gobegim löp löp et. Memelerim kocaman boyutunu anlatamam yani o kadar büyüdü cok cirkin. Ne zaman eski halimize donecegiz acabaYa kızlar bu ilk ilişki konusu biraz enteresan. Gözümde büyütmek istemiyorum ama düşüncesi bile beni geriyor. Bir önceki hamileliğim 5 ay sürdü. 2 ay sonra bu oldu. Buradan da 10 ay desek, en az 1.5 yıldır hiç bir faliyette bulunmadık. Bu çok uzun bir süre. Üstüne üstlük 1.5 yıl önceki halimden eser yok. Çok kilo aldım, göbeğim oldu, çatlaklarım, selülitlerim var. Şimdi bir de bir göğsüm diğerinden çok daha fazla büyüdü. Emzirirken oluşan duruş bozukluklarını da eklersek kendime güvenim sıfır! Bu halde nasıl canım isteyebilir ki
Nyse en zorunu atlatmışsın :)
Yok canim ya silikonun içindeyken daha fena agrimaya baslamisti benimki öylece biraktim ben silikonu.Geçen gün 2 yıl emzirmek istediğini söylüyordun 2 ay olmadan pes edemezsin en az 6 ay her türlü çileye katlanmalıyız bu emzirme konusunda. İtiraf etmeliyim ki ben de emzirme hissini hiç sevmedim. Göğsümün sürekli ortalıkta olmasından rahatsızz oluyorum ama bebeğim göğsümde huzur buluyor ve bu onun için en sağlıklısı. Emmeyi bırakmasını istemem. Sen silikon uç kullanıyordun onla acımaz ki
Ayy benimki tam da boyle.. Ben gazi oldugu icin boyle yaptigini düşünüyorumBenimki de bikac gundur aynen oyle canim sinirli sinirli emiyo ozellikle sag tarafta. Bugun solu da begenmemeye basladi emerken surekli homurdandi durdu yumrukladi falan. Bilmiyorum cozum nedir. Memeyi birak tut birak tut derken digru duzgun beslenemeden uykuya daliyo gibi geliyo seninki de oyle mi?
Kadın gibi hissetmiyorum ben de kendimiO görüntü bozuklugu bende de var. Vucudumu cok cirkin hissediyorum. Gobegim löp löp et. Memelerim kocaman boyutunu anlatamam yani o kadar büyüdü cok cirkin. Ne zaman eski halimize donecegiz acaba
hepimiz aynı psikolojideyiz galiba ya. ne yapalım başka türlü de evlat sahibi olunmuyo, yerimizde olmak isteyen yeter ki bi yavrum olsun diyen o kadar çok kadın var ki. eşlerimiz bizi böyle de seviyor inş, onların baba olmasına vesile olduk kolay mı.Kadın gibi hissetmiyorum ben de kendimi
Evet canım dayanıyorum anne olmak zormuş..
PembeLokum göğüs uçlarına kendi sütünden sürmeyi denedin mi hiç
Kuzu sen silikon ucu birakamadin mi hala? Ondan aciyor olabilir mi?
Aynen az az emmis oluo. Uyuyo tam yerineBenimki de bikac gundur aynen oyle canim sinirli sinirli emiyo ozellikle sag tarafta. Bugun solu da begenmemeye basladi emerken surekli homurdandi durdu yumrukladi falan. Bilmiyorum cozum nedir. Memeyi birak tut birak tut derken digru duzgun beslenemeden uykuya daliyo gibi geliyo seninki de oyle mi?
Aynen az az emio sonra memede uyusa yerine koysam pit kalkio. En azindan gündüzleri böyleBenimki de bikac gundur aynen oyle canim sinirli sinirli emiyo ozellikle sag tarafta. Bugun solu da begenmemeye basladi emerken surekli homurdandi durdu yumrukladi falan. Bilmiyorum cozum nedir. Memeyi birak tut birak tut derken digru duzgun beslenemeden uykuya daliyo gibi geliyo seninki de oyle mi?
Ben hiç çıkarmıyorm desem . Yaz sıcağı ter vs. De dahi . Napim ama krem sürmeden göğüs ucu çamaşır à DeFince çok acıo .bi de evde abim babam var goğus uCları belli oluo tişört de. Hani Benim ki süt akio die takmiom daGöğüs Pedi ben de takmak istemiyorum göğsum hava almıyor zaten 45 dk dan fazla takmayin diyo
Gaz dan dien var uykusuzluktan mi acaba . Aslında olabilir .bizimki gündüz hiç mi hiç uzun uyumaz .en fazla 15 20 dk.Biz 48 gnluguz bugun aksam saat 9-12 arasi 15 gundir byleyiz uyku duzensizligi oldu gun cirpiniyo agliyo vuruyo memeden cikip tekrar aliyo
Geçecek bu günlerhepimiz aynı psikolojideyiz galiba ya. ne yapalım başka türlü de evlat sahibi olunmuyo, yerimizde olmak isteyen yeter ki bi yavrum olsun diyen o kadar çok kadın var ki. eşlerimiz bizi böyle de seviyor inş, onların baba olmasına vesile olduk kolay mı.
Cnm havasız bırakmak süt uretimini etkiliyomuş sürekli kapalı çok zor ben bi dışarı çıkarken sütyen göğüs Pedi falan kullanıyorum evde sürekli sürekli çok zor allah kolaylik versin :/Ben hiç çıkarmıyorm desem . Yaz sıcağı ter vs. De dahi . Napim ama krem sürmeden göğüs ucu çamaşır à DeFince çok acıo .bi de evde abim babam var goğus uCları belli oluo tişört de. Hani Benim ki süt akio die takmiom da
Analık durumunda istisna vardır belki bilmiyorum da karışık işler. Bana da herkesin söylediği laf aynı paraya mı ihtiyacın var çocuğuna bak filan. Psikolojime iyi geliyor çalışmak benim ben işimi çok seviyorum ama anlatamıyorum kimseye bunu işte. Annem bir süre idare edecek de işte bakalım ne zamana kadar bu Arada Bn de 8 inde başlıyorumKızlar ya birşey soracağım şimdi izinler iptal ya, doğum nedeni ile ücretsiz izinler de buna dahil mi? 9 ağustosta iznim bitiyor. eşimi evimi bırakıp antalya ya dönemem, kızımı bırakıp işe hiç gidemem. istifa etmek zorunda kalcam. off
yok ya yavrumu evde bırakıp çalışmak benim psikolojime hiç iyi gelmez bırakamam bırakmam. bugün banyoyu temizliyordum. bana seslendiğini duydum tamam yavrum geliyorum vs diyerek sesimle idare etsin dedim az daha devam ettim, ağlamaya başladı 1-2 dk içinde gittim. kendimi çok kötü hissettim çok pişman oldum çağırınca hemen elimi yıkayıp gitmediğime. ben yokken ağlar o, bunu bilip de dayanamam ben ya. üniversite kadrosu vs umurumda değil. ücretsiz izin olursa olur olmazsa istifa etcem. herkes profesör olacak diye birşey yok bana ne ya. offffAnalık durumunda istisna vardır belki bilmiyorum da karışık işler. Bana da herkesin söylediği laf aynı paraya mı ihtiyacın var çocuğuna bak filan. Psikolojime iyi geliyor çalışmak benim ben işimi çok seviyorum ama anlatamıyorum kimseye bunu işte. Annem bir süre idare edecek de işte bakalım ne zamana kadar bu Arada Bn de 8 inde başlıyorum
Göğüs pedi sütü azaltıyormuymuş tatlımCnm havasız bırakmak süt uretimini etkiliyomuş sürekli kapalı çok zor ben bi dışarı çıkarken sütyen göğüs Pedi falan kullanıyorum evde sürekli sürekli çok zor allah kolaylik versin :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?