- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 47
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #46.821
144 u arayip ogrenebilirmissiniz.Eşime siz alamazsınız doktorsunuz demişler süt parası içindiğerine bizde başvurduk ama daha PTT ye uğramadım yattı mı yatmadı mı bilmiyorum ...
Bu sefer dıgerı akıyo bazen. Bazende şişiyorBir dahaki emdiğinde yine aynı memeyi ver. Benimki de 5 dk anca emiyor bazen.
Pompan varsa canım sağ sütünü buzluğa at. Şişme olunca öyle yapıyorum ben.Bu sefer dıgerı akıyo bazen. Bazende şişiyor
Ben bugun doktora sordum, 1 aylik bebek bi seferde 90-120cc icebilir dedi. Ben 100cc paketler halinde dondurup saklamaya baslayacagim onumuzdeki ay.Kizlar yakinda calismaya baslayacagim icin süt sagmaya başlayacağım. Seyi merak ediyorum. Bi ogunde kac cc iciyor acaba bebekler? Oglene kadar calisacagim ins 2 ay. Eve kac cc sut birakmam lazim
Canım benim bebek 42 günlük , 3 saate bir 110-120 Cc içiyor , kilomuz 4200 ablam 100 lük ve 50 lik saklamıştı , çözünen süt çöpe gidiyor çünkü ..Kizlar yakinda calismaya baslayacagim icin süt sagmaya başlayacağım. Seyi merak ediyorum. Bi ogunde kac cc iciyor acaba bebekler? Oglene kadar calisacagim ins 2 ay. Eve kac cc sut birakmam lazim
Ben gecen ay bebek yeni dogdugu siralar acemilik edip sut saklama posetlerini agzina kadar doldurup buzluga atmisim yaa..Canım benim bebek 42 günlük , 3 saate bir 110-120 Cc içiyor , kilomuz 4200 ablam 100 lük ve 50 lik saklamıştı , çözünen süt çöpe gidiyor çünkü ..
Ben moru kullandım.Desitin mavi mi alicaz canim mor mu? Onlarin biri pisik onleyici biri pisik giderici sanirim ama hangisi hangisi hic bilmiyorum pisik onleyici olani almak istiyorum altini acinca surmrk icin
Senin de isin zormus; belki serin ama cok esmeyen bir odan varsa bir ay kadar daha orda zaman gecirseniz iyi olabilir. Hem terleyip hem usumek de hastaliga davetiye allah korusun.Evim çok esiyo Hem kapı en pencere aynı anda acamiyorum. Hem terliyorum hem usuyorum aynı anda. O yüzden bebeğe de kalın giydiriyorum ama içme de sinmiyo
Oyle olunca sağ istersen hem stokta da sütün olurBu sefer dıgerı akıyo bazen. Bazende şişiyor
Olsun. Üç ay durur ne de olsa, acil durumlar icin bol vitaminli bol stok var ne mutlu sanaBen gecen ay bebek yeni dogdugu siralar acemilik edip sut saklama posetlerini agzina kadar doldurup buzluga atmisim yaa..
Kizlar bunlar ne ? Ne farki var diğer kiyafetlerden?
Zannetmem canim. Benim de oluyor emzirdikten sonra. Hele de canim cok yanmissa. Su toplamis gibi beyaz beyaz oluyo ucu. Insallah mantar degildir seninki. Bi de bebeginde pamukcuk var mi? Bebegin agzindaki pamukcuk anne memesine bulasabiliyomus. O da bi cesit mantar sonucta.
Sarı kaka bebegin yaglı süt emdigini, yeşil kaka ise karbonhidrat bakımından yoğun olan ön sütü emdigini gösterir. Memedeki süt bitene kadar emzirin. En son kalan süt yaşayışı olan yağlı suttur
Ben kızıma şimdilik sadece 2 adet hastane çıkışı almıştım , onun dışında olanlar hep anlamdan geldi , yeğeniminde kız olması Artı oldu bizim için , ablam hep iorganic in ürünleri , kanz ve chicco almış , bilmiyorum gönül rahatlığıyla kullanıyorum şu anda , birde o kadar çok almış ki sadece yenidoğan 0-3 ay grubunda 100 Ün üzerinde Kıyafet var , başka birşey almayı düşünmüyorum
Kızlar hediye olarak gelen kıyafetleri be yapmayı düşünüyorsunuz ? Bazıları Markasız , baskasına hediye olarakta götüremem , biriktirip bi yardım kuruluşuna mı versem ?
Birde burun spreyi olarak ne kullanıyorsunuz ? Kızım 2 gündür gribi hafif atlatıyor, babası sabah ve akşamları şırınga ile serum yapıyordu ben onu beceremiyorum , bugun sabah eczaneden tonimer lab baby diye bir sprey almış , ilk bi dışarda sıkayım dedim kendime yapsam benim beynimi uçurur çok hızlı ve sert bir akışı var ...
Kizlar yakinda calismaya baslayacagim icin süt sagmaya başlayacağım. Seyi merak ediyorum. Bi ogunde kac cc iciyor acaba bebekler? Oglene kadar calisacagim ins 2 ay. Eve kac cc sut birakmam lazim
Çok iyi fikirTorun olunca düzelir Gözüyle bakıyorsun , daha da bi acayip oluyorlar , kaçan kovalanıyor Şekerim , 1.5 senedir aramayı bıraktım , 10 aydır da 3 defa ararsa 1 inde açıyorum :))) hiç sevmem ama 3 maymunu oynuyorum :)) eşin istiyorsa aramanı , eşin yanındayken ara hopörlerden Konuş canım ...
2-3 aydan sonda ama ben şimdi de açıyorum. İçeri koymayı başaramadımBenimkinin de bacaklarinda hep iz oluyo ya. O halinden memnun ama ne bileyim ben uzuluyorum uyusuyo mudur acaba bacaklari? Bi de bahsettigin gibi bacaklar disarida ne zaman baglayabiliyoruz? Ben hep iceri koyiyorum simdilik.
Nerede canım bulamadım? Woody de o fiyat bence iyiAnladim cnm civil de kitikate diye bi markanin organik kiyafetleri var uzerlerinde IOrganic yaziyor oyle pahali da degiller atlerlet 12-15 lira fln
Hic gordun mu?
Atletleri ordan mi alsam bol bol
Dedigin gibi body kalin oluyor atlet giydirmek daha iyi oluyor
Benimki de cok cok aciyor ya, bi sebebi var sanirim cnm boyle beyaz olmasi normal degil gibi
Damağının beyaz olması normal canım ben doktora sormuştum. Pamukçuk bildiğim pamuk gibi oluyor. Canım sen bunları hangi adresten alıyorsun? Bana alışveriş yaptığın adresini gönderir misin ?Canim bu kiyafetler icin pamuk yetistirilirken cevreye zarar vermiyorlarmis saglikli bir pamuk tarimi yapiyorlarmis
Bebegimin damaginda beyazlik var ama surekli sut ictigi icin rengi oyledir diye dusunuyordum google dan pamukcuk olan cocuklarin fotolarina bakiyorum pek benzemiyor onlarin agzindaki beyazliga
Iyi ya ben de bebegimi usuttum sandim
Ben de i <3 organic urunlerindej almaya devam edecegim lakin hic cesit yok seninkiler de oyle mi? Sadece 3 renk var beyaz mavi ve pembe ve hic desen yok dumduz
Ben marka seciyorum o nedenle hediye getirenler bosa getirmis olacak :) ihtiyaci olanlara hediye ederim diye dusunuyorum
Bebegim bir seferde 100, 120 veya 150 iciyor cnm benim sana tavsiyem 50 şerlik ve 100 lük poşetler hazırlaman boşa gidecegine az miktarda çok poset hazırla
Canim bu kiyafetler icin pamuk yetistirilirken cevreye zarar vermiyorlarmis saglikli bir pamuk tarimi yapiyorlarmis
Yazıları okuyunca anladim.
Benim sutum cok az cikiomus ya.. ;/ ben günlük en fazla 150cc cikartabiliyorum. ;/ cogalirmiki ;/
Süt gekmeyince kızıyor bebegim bende 60cc mama veriyorum. Anca doyuyor
Yine 3 gündür kakasını yapamadı sıkıyor kendini acı çekiyor acı çekmekten ememiyor napsam doktora götürsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?