- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #46.781
Süper selmam ya sen çok yasaaa. Minnoslarin eşin ne şanslı. Sen bi meleksin bence . Benim tek minnakim var. Annemlerde kaliorum. Her zaman yemek temizlik her Turlü ise koşan ben . Şimdi yapamıyorum bişi resmen catlio herkes bebem kucagimdan inmedikce ben ilgilendikce. Ama tabi gene de bugun yemek yaptımyavrum uyuyunca. Sırtım çok acio ama
superselma maşallah sana 3 çocuk zor iş valla bana da geçen misafir geldi. Bebekliyken misafir ağırlamak zor Allah yardımcın olsun
@diefraunamense benimki de bazen sabırsızlanınca acayip hareketlenip bi değişik hıçkırıyorEvet yaa tel bacagini özellikle. Bende anlam verememistim gaz mi
Ben gündüz çıtçıtlı atlet giydiriyorum bazen de altına şort. Akşam olunca atletin üstüne şortlu tulum giydiriyorum. Yatacağında da pijama olarak yine şortlu tulum giydiriyorum. Ayakta çorap var tabi. Gün içinde ara ara çorabı çıkartıyorum ayakları dinlensin diye. Gündüz uykusunda çıkarıp mesela ince battaniye örtüyorum bacaklarına.Hiç atletle durdurmadım daha ya. Tek kat uzun kollu zıbın giydiriyorum
Meme ucunun bembeyaz olması ne anlama geliyor, mantar mı?
Soyuldu mu derisi?
Bilmiyorum ama olanilir pamukçuk da beyaz ya :)
Yok soyulmadi, sanki bebegimin damaginda da beyazlik var pamukcuk mu ki
Benimki de uyanma evresinde genelde sol kolu titreterek sallıyor , Pediatri norolojiye göstersem miki diyorum !Kızlar bebeğiniz emerken bacağını titreterek sallıyor mu. Bu gaz var mı demek
Torun olunca düzelir Gözüyle bakıyorsun , daha da bi acayip oluyorlar , kaçan kovalanıyor Şekerim , 1.5 senedir aramayı bıraktım , 10 aydır da 3 defa ararsa 1 inde açıyorum :))) hiç sevmem ama 3 maymunu oynuyorum :)) eşin istiyorsa aramanı , eşin yanındayken ara hopörlerden Konuş canım ...Kızlar bu arada eşim ailesi ile kavga etti. Hiç hatası olmadığı halde gereksiz alınganlık yapıp üzüyorlar onu. İstanbul'a geleceklerdi torunu görmeye, gelmeyeceğiz demişler. Ben de ikna etmek için aradım bana da tavır yaptılar. Anneme laf söyleme başladılar. Ben de bebek ağlıyor diye kapattım bir daha da açmadım. Eğer konuşsaydım kötü olacaktı çünkü. Neyse sonra eşim barışmaya çalışmış, yok vay efendim sen bize bağırdın biz gelmeyiz ancak karın arar çağırırsa belki geliriz demişler! Ben zaten arayıp çağırdım neden bir daha arayayım? Gelen gelir gelmeyen gelmez. Ama şimdi eşim evde sinirli ve üzgün bir şekilde oturuyor. Ne biçim insanlar ya! Bir huzur vermiyorlar, salak saçma istekleri bir türlü bitmiyor. Yazık yavruma örnek olacak bir aile büyüğü yok. Bemim ailemden de yaşlılar. Artık benimkiler büyüklük yapacak
Ay bende diyorum ne alaka sadece bir meslekle sınırlamaları! Şimdi oturdu Taşlar yerine :)Kamu çalışanların yok galiba bize de yok süt parası
Konak için kullanıldığını bilmiyordum. Benimkinin de başında var biraz. Başa da sürülür mu acaba?Ben de onu kullandım Kaşlardaki Konak için
benimki de 47 günlük :) sanırım 0-3 ayı fazla giyemez ama bana şimdi de lazım. Yıkandıktan sonra ütülenmiş gibi oluyor. Leke tutmuyor rengi solmuyor. En sağdakinden aldım ben de :) hatta bugün üstünde o vardı ama kakası sızınca sarısı ile değiştirdim. Keşke capri tulumlar uzun değil de kısa kollu olsaydı. Bir de sadece 4 desen var. Senin aldığın takımları ben de beğendim ama 0-3 aylık yok diye almadım. Yarın bir daha bakayım :) benim kız kardeşim var. Ona saklarım diyerek gönğl rahatlığıyla alıyorum böyle güzel şeyleri. Yeni gap'ten tulum aldım 60 TL. Şimdi çok pişmanım o paraya acıdım. Çin'de üretiliyor, onun yerine bunu alırdım. Tr de üretiliyor. sen haber vermiştin bana da. Çok sağol canım.3-6 ay cok da buyuk degil canim benim bebisim 50 gunluk ben sanirim agustos sonu eylul gibi giydirebilirim yani 3 aylikken giydirebilirim
Senin yavru kac gunluk? Benimkinde yaklasik 4bucuk kilo ve 52 53 cm
Ben de cok cok begendim bu firmanin urunlerini benim aldiklarim şunlar
Eki Görüntüle 1862791 Eki Görüntüle 1862792 Eki Görüntüle 1862793
Ben de biraz daha mi alsam diye dusunuyorum valla:))
Bizimki de eli kolu havaya dikerek uyanıyor; zannımca normal tepkiler.Benimki de uyanma evresinde genelde sol kolu titreterek sallıyor , Pediatri norolojiye göstersem miki diyorum !
benimki de 47 günlük :) sanırım 0-3 ayı fazla giyemez ama bana şimdi de lazım. Yıkandıktan sonra ütülenmiş gibi oluyor. Leke tutmuyor rengi solmuyor. En sağdakinden aldım ben de :) hatta bugün üstünde o vardı ama kakası sızınca sarısı ile değiştirdim. Keşke capri tulumlar uzun değil de kısa kollu olsaydı. Bir de sadece 4 desen var. Senin aldığın takımları ben de beğendim ama 0-3 aylık yok diye almadım. Yarın bir daha bakayım :) benim kız kardeşim var. Ona saklarım diyerek gönğl rahatlığıyla alıyorum böyle güzel şeyleri. Yeni gap'ten tulum aldım 60 TL. Şimdi çok pişmanım o paraya acıdım. Çin'de üretiliyor, onun yerine bunu alırdım. Tr de üretiliyor. sen haber vermiştin bana da. Çok sağol canım.
Boynuna buğday nişastası dökerseniz ertesi gün bitiyor. İlk önce banyo sonra çok iyi kurulama sonra nişastaYüzünde değil sırtında ve kolunda bir de boynu kırmızı... her gün yıkıyoruz heralde nem yapıyor ama onun da çözümü yok
Evet kız erkek fark etmez harika desenler. Atlet çok zor buldum ben. Woody marka aldım. Organik değil ama oeko-tex sertifikası var. Body çok kalın oluyor diye her şeyin içine çıt çıtlı atlet giydiriyorum ben. E Bebek'te de atlet var ve çok daha ucuz. Ama çıt çıtı sert, zor kapatıyorum.Evet Turkiye'de uretiliyor olmasi benim de cok hosuma gitti, rica ederim canim ne demek
Ben de gap carters fln alacagima indirime girdikce Turkiyede uretilen organik urunleri alayim diyorum
Organicera var bi de Turkiye'de uretilen bakalim indirime gidecek mi
Ben de modeller uniseks ya diger cocuklarimda da kullanirim diye dusundugumden verdigim paraya deger diyorum
Bir de organik citcitli atlet bulsam bol bol alacagim vucuduna en cok temas eden sey atlet sonucta denk gelirsen bana da haber eder misin?
Normal refleks cnm. Kundak yaparsan rahat uyur. Ben bugün yapmadım, kımıl kımıl. Uyansın yapacağımBizimki de eli kolu havaya dikerek uyanıyor; zannımca normal tepkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?