- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #47.401
Ay ne gıcık kadin yolasim geldiAllah yardımcımız olsun bnm kv çok kıskanç oğlu bni seviyo dediklerimi yapıyor diye kıskanıyor çoçuk olduktan sonra daha da kıskançlık artı ya inanmazsın çoçuk oldu hastaneden çıktık eve geldik çoçuğu emziriyorum hamilelikte göğüs uçlarım karardı çoçuk ağlıyor sezeryanlıyım onlar veriyordu emzireyim diye bi baktım kv çıkardı kendi göğsünü bebeğe annenin göğsü pis kara sen bnmkini al kendi göğsünü vermeye çalıştı bi iki kere bn sinirden ne yapacağımı şaşırdım eşime söyledim kızdı bnde kızdım ona dedim böyle yaparsan çoçuk bnm göğsümü almaz falan bi daha yapmadı allahtan kızım tutmadı ya yazarkn bile yine sinir oldm
Ben sezeryen oldum cnm. Sekiz saat sanci cektim 8 cnm acilmam oldu ama bebisin kafasi donmemisti zorunlu sezeryana alindim. Ama yine olsa yine cekerim o sancilari hic koymadi. Rabbim en hayirli zamnda isteyen herkeze versin ins.
Bende millet ikize nasil bakio diorum :)
Ay bizimki de bugun bi baktım köpek yavrusu aman da aman die seviyo yuh dedim artikkkkBenimde annem oyle annem annem diye seviyor ya delu oluyorum.
Allah yardımcımız olsun bnm kv çok kıskanç oğlu bni seviyo dediklerimi yapıyor diye kıskanıyor çoçuk olduktan sonra daha da kıskançlık artı ya inanmazsın çoçuk oldu hastaneden çıktık eve geldik çoçuğu emziriyorum hamilelikte göğüs uçlarım karardı çoçuk ağlıyor sezeryanlıyım onlar veriyordu emzireyim diye bi baktım kv çıkardı kendi göğsünü bebeğe annenin göğsü pis kara sen bnmkini al kendi göğsünü vermeye çalıştı bi iki kere bn sinirden ne yapacağımı şaşırdım eşime söyledim kızdı bnde kızdım ona dedim böyle yaparsan çoçuk bnm göğsümü almaz falan bi daha yapmadı allahtan kızım tutmadı ya yazarkn bile yine sinir oldm
Insta da bi kadin var 5. Oglunu dogurdu.. Hemde bi guzel gencte ozendim ama hic gözüm yemiyor. Cunku sanirim biraz tembel bi insanim
Yaz hamileliği yaz bebeği hiç tavsiye etmem. Yapış yapış ter çok zor emzirirken yaz olmasının da ekstra bunalımı geliyor bana
Adı ne
Geri zekalı kadın parçalardım ben olsaydım Nasıl dayanıyorsun maşallah sabrınaAllah yardımcımız olsun bnm kv çok kıskanç oğlu bni seviyo dediklerimi yapıyor diye kıskanıyor çoçuk olduktan sonra daha da kıskançlık artı ya inanmazsın çoçuk oldu hastaneden çıktık eve geldik çoçuğu emziriyorum hamilelikte göğüs uçlarım karardı çoçuk ağlıyor sezeryanlıyım onlar veriyordu emzireyim diye bi baktım kv çıkardı kendi göğsünü bebeğe annenin göğsü pis kara sen bnmkini al kendi göğsünü vermeye çalıştı bi iki kere bn sinirden ne yapacağımı şaşırdım eşime söyledim kızdı bnde kızdım ona dedim böyle yaparsan çoçuk bnm göğsümü almaz falan bi daha yapmadı allahtan kızım tutmadı ya yazarkn bile yine sinir oldm
Ay bizimki de bugun bi baktım köpek yavrusu aman da aman die seviyo yuh dedim artikkkk
Eşim için sabrediyorum cnm annesi sonuçta yoksa dayanamazdım. Birde değişik biri çoçuklarına bile trip atıyor çoçuk gibi konuşmuyor küsüyor istemediği bişey yap ya da söyle hasta düşüyor numarası yapıyor bn allaha havale ettimGeri zekalı kadın parçalardım ben olsaydım Nasıl dayanıyorsun maşallah sabrına
Allah inşallah bir şekilde sizi oradan gönderir zorunlu tayin bir şeyler çıkar da daha iyi daha mutlu olacağınız bir yere gidersiniz . Gelmenize gerek yok ben bakıyorum hazır evdeyim falan desen? Bebeğinin tadını çıkarmalısın.Cnm emziriyorum mesela kv geliyor alıyor yeter doydu diyor yada süt veriyorum kucağımda uyuyor gazını çıkarmaya çalışıyorum bebeği hop alıyor kucağa alıştırma diyor böyle bebek büyümez emzir koy yatağına kendi kendine uyur diyor keşke o şekilde uyusa uyusun diye kırk takla atıyorum bn böyle böyle bnmden çoçuğunda psikolojisini bozdu bişey diyince de bn 5 çoçuk büyüttüm diyor bnde bırak bnde bi tane büyüteyim diyorum kızıyor bu sefer aynı sokakta oturuyoruz zırt pırt geliyor ne yapacam bilemiyorum allah yardımcımız olsun eşime tayin isteyip gidelim diyorum o da yanaşmıyor 2 ay sonra işe bsşlayacam bebeğime o bakacak çok korkuyorum çoçuğumu bana karşı doldurursa diye çünkü şimdiden arada yapıyor
Ya canım işte hastalık riski çünkü daha fazla. Allah korusun aşı ile önelenen bir hastalığı geçirirse çok kötü olur. Bunlar da riskli hastalıklar. Hayati tehlike olur. Ama bazı şeylere dikkat etmek lazım.Ayy niye yaptırıyoruz biz bu aşıları o zaman
Bizde de aynısı oldu. Biberona alışıp emmeyi reddettiği gün mamayı bıraktım. Annem yemin etti "ben vermem istiyorsanız siz hazırlayın verin" dedi. Ben "bende vermeyeceğim" dedim. Bütün gün açlıktan ağladı. Eşim mama vermek için ısrar etti ama "bu onun için güçlü ol yarın geçecek" dedim ve ertesi günü geçti. Bir daha da meme reddi gibi bir sorun yaşamadık.Ewet canim farkindayim ama esim sagolsun beni cildirtiyo mama ver cocuk ne hale geldi gormuyomusun diye tartisiyoruz ben basindan beri biberon vermeyelim alisical dedim o da israrla sacmalama diye mudahale ediyo biktim ugrasmaktan
Allah yardımcımız olsun bnm kv çok kıskanç oğlu bni seviyo dediklerimi yapıyor diye kıskanıyor çoçuk olduktan sonra daha da kıskançlık artı ya inanmazsın çoçuk oldu hastaneden çıktık eve geldik çoçuğu emziriyorum hamilelikte göğüs uçlarım karardı çoçuk ağlıyor sezeryanlıyım onlar veriyordu emzireyim diye bi baktım kv çıkardı kendi göğsünü bebeğe annenin göğsü pis kara sen bnmkini al kendi göğsünü vermeye çalıştı bi iki kere bn sinirden ne yapacağımı şaşırdım eşime söyledim kızdı bnde kızdım ona dedim böyle yaparsan çoçuk bnm göğsümü almaz falan bi daha yapmadı allahtan kızım tutmadı ya yazarkn bile yine sinir oldm
Sirinemm_lina canım aynı hareketleri benim kv de yaptı zamanında.
Bi de diyordu ki
Bunu senin sanma, bu benim kızım,
Oğlumun tohumu..
Ona öyle demişler demek ki kafa oraya kadar basıyor..
çocuğumu bu düşünemeyen insanlara bırakıp çalışmam, az giyerim, az gezerim.
Yani öyle yapıyorum. İkinci üniversite okuyorum açıktan bi de sıkılmayım ve çocuklar büyürken ben de geliseyim diye.
Azıcık aşım ağrısız başım.
Kv sana mesaj veriyor:
Bana bırakırsan sonuçlarına katlanırsın..
Ve korktuklarının başına gelme ihtimali var.
Nasıl telafi edersin bilemiyorum.
Benim kızımı bana düşman etti kv senede 2ay görmeyle..
Allahtan artık onlarda kalmıyoruz ve o da evden çıkmayan bi tip. aynı sokağa taşındık. Kızıma ne desem tersini söyler ya da bence de der. Yani o onay makamı..
Kızımi seviyor tamam ama fazla sahipleniyor. Üstelik kızım 23. Torun.. 10çocuktan sonra torunlara bu kadar sevgi gosteren var mı bilmem hiç kırmaz onları.
Ama gelinler ağzıyla kuş tutsun..
Yaa nasul dayandın. Birak bir günü 1 öğün mama vermeyince cildiriyo bende kötü oluyorum agliyorum mamayi veriyorum. Sütüm gelmeyede başladı ama ucu yok. Emince çıkıyo ama sonra dümdüz. Tutna kadar bayagi boğuşuyoruz.. ;/Bizde de aynısı oldu. Biberona alışıp emmeyi reddettiği gün mamayı bıraktım. Annem yemin etti "ben vermem istiyorsanız siz hazırlayın verin" dedi. Ben "bende vermeyeceğim" dedim. Bütün gün açlıktan ağladı. Eşim mama vermek için ısrar etti ama "bu onun için güçlü ol yarın geçecek" dedim ve ertesi günü geçti. Bir daha da meme reddi gibi bir sorun yaşamadık.
Benim kv gorumcemin oğluna baktı.kv ye anne dedirdiler, şimdi kızı var ona bakmadığı halde ona da anne dediriyorlar arada.ilk kızımda kv yüzünden çok sıkıntı çektim.kızıma da anne dedirmeye çalıştılar.ben de her seferinde anne değil, babaanne dedimAyy canım önceki yazdığını da okuyunca gıcık oldum kv ne :) ne demek anneyi süt için kullan. Annelik o kadarsa kendi niye geliyor hala oğlunun evine :) emzir koy uyusa keşke ama o gaz çıkmayınca uyumuyorlar eğer çok uykuları yoksa. Buna biraz müdahale etmelisin canım. Gerçi müdahale etmişsin biraz ama. Onun yanında emzirme mesela. Ben başkalarının yanında pek emzirmiyorum. Başlarda emzirnce gazını da biz çıkaralım deyip alıyorlardı. Kötü niyetle değil tabiki onlar da sevmek istiyor ama sürekli olunca ben sadece emzir uyut işine bakan biri gibi olacaktım. Emzireceğim zaman ben oğlumun karnını bi doyurayım diye yatak odama geliyorum. Emziriyorum gazını çıkarıyorum kim ne bilecek :) bazen de kendim veriyorum hadi gazını çıkarıvern diye :) kucağa alıştırma diyen insan senden çok kucağına alıyordur eminim :):)
Sen işe onun yanında emzirmeyi bırakarak başlayabilirsin. Yatak odanda emzir. Gerekirse kapını kilitle. Çok sıcaktı üstümü çıkardım müsait değildim girivermeyin diye kilitledim dersin.
Geçenlerde ben kv için nenesi dedim yaşlı gibi oluyor öyle babanne desin büyükanne desin anne desin dedi. Anne neymiş annesi var onun zaten babanne der dedim. Kendilerni anne gibi sevsinler istiyorlar biraz sanırım. Sen tavrını koy canım. Böyle olmaz çünkü. Dediğin gibi aranızdaki bağ zedelenir gibi sanki. Bazı çocuklar bakıcılarına anne diyor ya durum öyle olmasın :)
Hamilelikte hepimizinki kararıyor kiAllah yardımcımız olsun bnm kv çok kıskanç oğlu bni seviyo dediklerimi yapıyor diye kıskanıyor çoçuk olduktan sonra daha da kıskançlık artı ya inanmazsın çoçuk oldu hastaneden çıktık eve geldik çoçuğu emziriyorum hamilelikte göğüs uçlarım karardı çoçuk ağlıyor sezeryanlıyım onlar veriyordu emzireyim diye bi baktım kv çıkardı kendi göğsünü bebeğe annenin göğsü pis kara sen bnmkini al kendi göğsünü vermeye çalıştı bi iki kere bn sinirden ne yapacağımı şaşırdım eşime söyledim kızdı bnde kızdım ona dedim böyle yaparsan çoçuk bnm göğsümü almaz falan bi daha yapmadı allahtan kızım tutmadı ya yazarkn bile yine sinir oldm
Kacinci gundesin? 50yi gecerse bi git istersen icin rahat eder.Bana öyle bişey demedi ve kanama devam ediyor. Gitsemmiki
37 deyim. Evet 40 doldurayim bende sorayim doktora.Kacinci gundesin? 50yi gecerse bi git istersen icin rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?