2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay ne gıcık kadin yolasim geldi

Anladim canim ben hic sanci cekmeden direkt sezaryen oldum retinam ince oldugu icin

Zor kavusmussun ya evladina, Rabbim ikinciyi kolayca nasip etsin

Allah sabir versin

Yaz hamileliği yaz bebeği hiç tavsiye etmem. Yapış yapış ter çok zor emzirirken yaz olmasının da ekstra bunalımı geliyor bana

Dogru aslinda yaz bebegi zor oluyor sicaktan ya ama iste 06.06 ilk bebek 07.07 veya 08.08 ikinci bebek guzel olur diye dusudum nasil denk gelecekse

Geri zekalı kadın parçalardım ben olsaydım Nasıl dayanıyorsun maşallah sabrına

Ay bizimki de bugun bi baktım köpek yavrusu aman da aman die seviyo yuh dedim artikkkk

Ya benim esim kizimiza b.k bocegimmm diyo ya ben bunu duydum ya daha da garip bisey duymam herhalde

Ama o kadar tatli soyluyor ki kizamiyorum

Brnim kocam da biraz tuhaf

Geri zekalı kadın parçalardım ben olsaydım Nasıl dayanıyorsun maşallah sabrına
Eşim için sabrediyorum cnm annesi sonuçta yoksa dayanamazdım. Birde değişik biri çoçuklarına bile trip atıyor çoçuk gibi konuşmuyor küsüyor istemediği bişey yap ya da söyle hasta düşüyor numarası yapıyor bn allaha havale ettim

Allah inşallah bir şekilde sizi oradan gönderir zorunlu tayin bir şeyler çıkar da daha iyi daha mutlu olacağınız bir yere gidersiniz . Gelmenize gerek yok ben bakıyorum hazır evdeyim falan desen? Bebeğinin tadını çıkarmalısın.
Bir çocuk asla annesine karşı dolduruşa gelmez. Benim babaannem denemişti hem ben de hem kardeşimde ikimizde anneme daha çok bağlandık. Hatta kardeşim söylediklerini kağıda yazar akşam gelir hepsini anneme okurdu.
Ayy niye yaptırıyoruz biz bu aşıları o zaman
Ya canım işte hastalık riski çünkü daha fazla. Allah korusun aşı ile önelenen bir hastalığı geçirirse çok kötü olur. Bunlar da riskli hastalıklar. Hayati tehlike olur. Ama bazı şeylere dikkat etmek lazım.
Örneğin bebek hasta iken kesinlikle aşı yaptırılmamalı. Hemşire, doktor aksini söyleyebilir hatta hafif ateşi varken bile aşı vurabilir ama kabul etmeyin. 2-3 gün geç olsun.
Öncesinde ve sonrasında bol bol A ve C vitamini içeren şeyler yiyin yada tablet olarak alın.
Aşı günü bol bol emzirin ve yakın takip edin.

Kesinlikle gerekli olmayanları yaptırıp yaptırmamayı doktorunuzla konuşun. Örneğin rota virüsu... Benim doktorum şart değil ama geçirirse 5 gün yoğun bakımda kalır dedi. Ama atlatırmış. Kız çocukları için ilerleyen yıllarda HPV hiç gerekli değil mesela.
Ben ağızdan çocuk felcini de yaptırmayacağım. Çünkü çocuk felci karma aşının içinde zaten var. Dünya sağlık örgütü ağızdan aşıyı aktif hastalığın olduğu ülkelerde öneriyor. Türkiyede 1998'den beri çocuk felci vakası görülmemiş. Aslında ağızdan aşı toplum bağışıklığı için önemli. Hiç aşı olmamış cocukları korumak ve hastalığın yeniden ülkemizde yayılmasını önlemek için yapılıyor. Fakat bizzat aşı çocuk felci riski taşıdığı için yaptırmayacağım. Tabi bunun için aşırı bir mücadele vermeniz gerekiyor. Çünkü bakanlığın aşı takviminde var ve sağlık ocağı peşinize düşüyor.
Allah korusun bebişlerimizi

Ewet canim farkindayim ama esim sagolsun beni cildirtiyo mama ver cocuk ne hale geldi gormuyomusun diye tartisiyoruz ben basindan beri biberon vermeyelim alisical dedim o da israrla sacmalama diye mudahale ediyo biktim ugrasmaktan
Bizde de aynısı oldu. Biberona alışıp emmeyi reddettiği gün mamayı bıraktım. Annem yemin etti "ben vermem istiyorsanız siz hazırlayın verin" dedi. Ben "bende vermeyeceğim" dedim. Bütün gün açlıktan ağladı. Eşim mama vermek için ısrar etti ama "bu onun için güçlü ol yarın geçecek" dedim ve ertesi günü geçti. Bir daha da meme reddi gibi bir sorun yaşamadık.

Pes artık! Valla kim demişti çok tatlıydı ben bir kayınvalide boğmadan rahat edemiycem diye bence seninkini verelim!

Bir kere göğüs uçlarının kararması o kadar güzel bir şey ki.. Bebekler yeni doğduklarında hiç iyi göremezler. Her şey bulanık ve renksizdir. Ancak yüksek kontrastlı şeyleri görürler. Yani açık renk tenin üzerindeki koyu meme ucunu... Bu Allah'ın kusursuz dizaynı. Keşke böyle tefekkür gözüyle baksa göğüsüne o zaman pis kaka demek yerine "Subhanallah Sen bu minicik bebeğe annesinin memesini bulması için yol göstermişsin. Sen ne büyüksün" derdi!

Seninle uğraşmak yerine inşallah kendi içine döner ve kendini geliştirir. Allah seni uzaklaştırsın ondan.

Canım seni bir kere daha takdir ettim. Maşallah Maşallah Maşallah! Çok kazanma hırsına kapılmamışsın.
Bu arada 23 gerçek mi ya... Ona da maşallah. Biz sülalecek çok zor ürüyoruz galiba. Annemim ilk torun kv'nin 2. torun. Ufukta da yenileri görünmüyor.

Yaa nasul dayandın. Birak bir günü 1 öğün mama vermeyince cildiriyo bende kötü oluyorum agliyorum mamayi veriyorum. Sütüm gelmeyede başladı ama ucu yok. Emince çıkıyo ama sonra dümdüz. Tutna kadar bayagi boğuşuyoruz.. ;/

Benim kv gorumcemin oğluna baktı.kv ye anne dedirdiler, şimdi kızı var ona bakmadığı halde ona da anne dediriyorlar arada.ilk kızımda kv yüzünden çok sıkıntı çektim.kızıma da anne dedirmeye çalıştılar.ben de her seferinde anne değil, babaanne dedim

Hamilelikte hepimizinki kararıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…