2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Haklısın cnm bi şekilde bir yol bulmam lazım dediğin yöntemi bi deneyeyim inşallah işe yarar gerçekten bunalıyor insan zaten bebişlerimiz ağlıyor gazı var onlara üzülüyoruz birde böyle durumlar olunca çok zor ya sabır diyorum

Ayy ben şok kendi göğsü kararmamış mı acaba. Kararması da Allahtan gelen bir şey elimizde değil ki. Onun boş göğsünü emse ne olacak acaba. Ayy ben bakması için ona bırakamazdım açıkçası ya :/ siz gidin ordan bence. Ya da sen izne ayrıl imkanın varsa.

Bn bırakmak istemiyorum zaten tayin isteyecektik normalde eşim vazgeçti bi yıl daha bekleyelim diyor da bnde dayanacak güç kalmadı ücretsiz izne ayrılırım büyük ihtimalle borçlarımız var ama kızım daha değerli

InsaAllah hauirlisiyla kisa zamanda 2. Bebegine de kavusursun canim dogumun nasil olmustu normal sezaryen?

Ay instagramda bi kadin var ya her sene 1 cocuk doguruyor hem de sezaryenle :) 4.ye hamile simdi ben de ondan gaz aliyorum :)))

Ben sezeryen oldum cnm. Sekiz saat sanci cektim 8 cnm acilmam oldu ama bebisin kafasi donmemisti zorunlu sezeryana alindim. Ama yine olsa yine cekerim o sancilari hic koymadi. Rabbim en hayirli zamnda isteyen herkeze versin ins.

Bende millet ikize nasil bakio diorum :)

dlrsordn canım arkadaşların kullandığı silikon meme uçlarından dene istersen. O da silikon olunca belki biberon gibi gelebilir. Bu kez de onu bıraktırma işi olacak ama sonuçta seni emecek yani :)
Ewet aklima o geldi uyandiginda oyle denicem tabi insallah alirda sorun olmaz. Uyurken ikisinide emdi bitirdi ama uyaninca napcm bilmiyorum hala uyuyo 2den beri

Sirinemm_lina canım aynı hareketleri benim kv de yaptı zamanında.
Bi de diyordu ki
Bunu senin sanma, bu benim kızım,
Oğlumun tohumu..
Ona öyle demişler demek ki kafa oraya kadar basıyor..

çocuğumu bu düşünemeyen insanlara bırakıp çalışmam, az giyerim, az gezerim.
Yani öyle yapıyorum. İkinci üniversite okuyorum açıktan bi de sıkılmayım ve çocuklar büyürken ben de geliseyim diye.
Azıcık aşım ağrısız başım.

Kv sana mesaj veriyor:
Bana bırakırsan sonuçlarına katlanırsın..
Ve korktuklarının başına gelme ihtimali var.
Nasıl telafi edersin bilemiyorum.
Benim kızımı bana düşman etti kv senede 2ay görmeyle..

Allahtan artık onlarda kalmıyoruz ve o da evden çıkmayan bi tip. aynı sokağa taşındık. Kızıma ne desem tersini söyler ya da bence de der. Yani o onay makamı..
Kızımi seviyor tamam ama fazla sahipleniyor. Üstelik kızım 23. Torun.. 10çocuktan sonra torunlara bu kadar sevgi gosteren var mı bilmem hiç kırmaz onları.
Ama gelinler ağzıyla kuş tutsun..

Anlatamiyorumki anlamiyo sanki zehirmi veriyosun o kdr kotu bisey degil diyip duruyo annecsutuyle arasindaki farki idrak edemiyo anlatiyorum ama anlamiyo. Onun derdi cocugu aglamasin sakin iskence cekmesin ne olursa olsun. Azicik gaz sancisi cekse hemen ilac ver.kakasini yapamaz fitil verelim surekli mudahale sabir yok. Dusun bana gaz yapar diye sut ictigimde cocuga gaz yapmasin diye karisan bi tipppp

Canım benim eşim de aynıydı yani sanki bana annelikte güvenmiyordu ya da çile çekmeden çıt duymadan bebek büyüsün istiyordu. Bilmiyorum artık çok bunaltirdi eskiden.
Yemek sonrası ayrı odaya gider bildiğimi okurdum. Çok darda kalmadıkça bebeğe sütümden başka bişey vermezdim. Şefkat ve tatlı sesle halletmeye çalışırdım.
Şimdi karışmıyor, bebeği en iyi annenin tanıdığını kavradı çünkü

biz gerilince bebek sünger gibi ortamı emer huzursuz olur..

Haklısın cnm bizimkinin ilk torunu kızım kızım diye seviyor geçen sinir oldum o bnm kızım dedim başka kimsenin değil. En iyisi ücretsiz izine ayrılıp kendim bakmam yoksa sonuç belli

Canim sutum geliyo zatende memeyi agzina almiyoki. Artik bez koydum gogsume akiyo cunku. Bi agzina alsa sorun kalmicakta ittiriyo istemiyo bakiyo biberon degil hemen geri cekiliyo
Cabım göğüs kalkanı kullan içine akan sütü biberona boşalt bebeğine içir boşa gitmesin yazık. Çok önemli anne sütü

Canim emzik denedin mi? Benimki bazen emzikle sakinliyor

InsaAllah hauirlisiyla kisa zamanda 2. Bebegine de kavusursun canim dogumun nasil olmustu normal sezaryen?

Ay instagramda bi kadin var ya her sene 1 cocuk doguruyor hem de sezaryenle :) 4.ye hamile simdi ben de ondan gaz aliyorum :)))
Insta da bi kadin var 5. Oglunu dogurdu.. Hemde bi guzel gencte ozendim ama hic gözüm yemiyor. Cunku sanirim biraz tembel bi insanim

Benim kv kp geldiginde de hic bize vermiyorlar yaa bebegi. Siz zaten seviyorsunuz deyip alıyorlar kucaklarina gidene kadar onlarda

Yaz hamileliği yaz bebeği hiç tavsiye etmem. Yapış yapış ter çok zor emzirirken yaz olmasının da ekstra bunalımı geliyor bana

Allahim yarabbim yaa.. Valla dovesim geldi senin kvyi. Ne salak insanlar var yaa

Evde cilginlar gibi hoplaya ziplaya bjk marslari soyleyerek kolik bebegimi sakinkestiruyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…