- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #48.921
Benimki doğduğundan beri salyalı canım :/Kızlar sizin de bebeğinizin salyası akıyor mu? Resmen köpük köpük akıyor ya baş edemiyorum
9 gibi. Tabi 5ten sonra her saat başı uyanıyor.Biraz geç. Kaçta kalkıyor sabah
Yalniz degilim yaniAnladım canım..sorma ben de tuvalete bile gidemiyorum bu ara eşimde de durmuyor banyodan bile aceleyle çıkıyorum
Bn milupa gece cayi iciyrm kizadaveriyrn bazenkızlar bu kız beni çok yordu bugünn yaa humana iyi geceler çayını kullanan var mı kızlar bi cevap verin yaa
Can'ım neden prima kullanmıyorsun kiKizlar benimkide ellerini cok emiyo ben birakiyorum emsin arada emzik veriyorum.bu aralar salyalari akmaya basladi benimkininde o da cok degil.
Ayin 11 de asi olmistuk bugun banyo yaptim sabah esimi uyandirdim saclari cok dokuluyodu eline agzina geliyordu saclari kestik.baya yorulduk yalniz cani yanar korkar diye diye 1 saatte kestik.sonra banyo yaptik ve tabi sonra ben banyoya heryerim sac olmus:)
Yanliz oglumun kafasinda baya konak varmis ben sactan fark edemiyomusum.konak icin bi oneriniz var mi kizlar.ne yapmak lazim?
Bide bezimiz sizdiriyor 2 gundur.kaka olayi derseniz beline cikiyor.hangi bezi kullaniyosunuz?
Ben canbebe kullaniyorum sizdiriyo molfix lastikleri iz yapiyo sleepy denemistik o alerji yapti poposu kizarmisti.geriye prima kaliyo onuda kullansammi bilemedim herkes bisey soyluyo.
Molfix in bedeni diğerlerine göre küçük gibi benim oğlumda da iz yaptı. Canbebe de iyi gibiydi. Prima da iyi gelmedi. Pişik yapacaktı sanırım kızarttı değen yerlerini.Kokuyor bir de :/ ilaç ilaç gibi. Kullanamadım bir paket duruyor öyle. Huggies kullanıyorum şu an sıkıntı yok.Kizlar benimkide ellerini cok emiyo ben birakiyorum emsin arada emzik veriyorum.bu aralar salyalari akmaya basladi benimkininde o da cok degil.
Ayin 11 de asi olmistuk bugun banyo yaptim sabah esimi uyandirdim saclari cok dokuluyodu eline agzina geliyordu saclari kestik.baya yorulduk yalniz cani yanar korkar diye diye 1 saatte kestik.sonra banyo yaptik ve tabi sonra ben banyoya heryerim sac olmus:)
Yanliz oglumun kafasinda baya konak varmis ben sactan fark edemiyomusum.konak icin bi oneriniz var mi kizlar.ne yapmak lazim?
Bide bezimiz sizdiriyor 2 gundur.kaka olayi derseniz beline cikiyor.hangi bezi kullaniyosunuz?
Ben canbebe kullaniyorum sizdiriyo molfix lastikleri iz yapiyo sleepy denemistik o alerji yapti poposu kizarmisti.geriye prima kaliyo onuda kullansammi bilemedim herkes bisey soyluyo.
Ben komili kullanıyorum 3günlükten beri tavsiye ederim hiç sızdırma yaşamadımKizlar benimkide ellerini cok emiyo ben birakiyorum emsin arada emzik veriyorum.bu aralar salyalari akmaya basladi benimkininde o da cok degil.
Kaş'larımızda oldu Konak coresatin diye bir kremle geçti ama kafaya sürülür mü bilmem doktor zeytinyağı Sürmeme kızmıştıKizlar benimkide ellerini cok emiyo ben birakiyorum emsin arada emzik veriyorum.bu aralar salyalari akmaya basladi benimkininde o da cok degil.
Gayet iyi erken yatsa erken kalkar boşverŞu uyku işini bir ayarlayamadım :/ akşam 10buçukta uyuması geç değil mi?
Gündüz bir kere uyuyor 4 saat kadar sonra gece uykusundan önce 15 dk filan kestirmeleri oluyor.
Canım bende 3-4 saatte bir 40-60 Cc veriyorum , geçen haftaya kadar 20-40 Cc veriyordum mastit olduğumdan bu yana 60 Cc ye çıktımMama veren anneler. Günde kac cc mama veriyorsunuz. Kizim 49 günlük 3saatte bir 90 cc yiyor ayrica 60 cc yakin emiyor. Bu cokmu sizce. Versem 120lik bitirecek. Cok asiri kilosua yok. 4200 civari
canım ben bazen hiç menemi vermiyorum Bebeğim uyanmadan sağıyorum , bazen tek meme sağıp diğerini emziriyorum , bu aralar 2 mememi emzirdiğim an sayısı çok azCnm benm cevremdeki arkadaslarim en basindan beri Hip 1 numarayi verdiler. Ben de sutum az oldugu icin 20 ginlukten beri hip 1 numara veriyorum
En iyi ama ve anne sutine en yakin mama oldugunu soylwyebilirim. Doktorlarin onerdigi mamadir.
Simdi 52gunluk olduk. Bebegim 5.300 gr. Ve 60cc veriyorum fakat yetmiyor doymuyor. 90cc ye gecmelimiyim sence. Benden de 10 cc cikiyor her ogunde.
Yemek işini nasıl yaptınız ya ben hergün yemek yapamam vallaAhahaha benimki yeni gitti. kolay gelsin
4 5ten sonra saat başı uyanıyor. Gerçi uyanmıyor belki mızırdanıyor. Bir yerde okumuştum bebekler sesli uyur her kıpırdanıp mızırdandıklarında ellemeyin kucağızına almayın gerekirse elinizle sıvazlayın. Uykusunu bölmeyin diye.Gayet iyi erken yatsa erken kalkar boşver
Hahah ben hergece nerdeyse bunu yaşıyorum biliyo musun çok ilginç hatırlamıyorum hatta gece uyaninca emzirdim mi ben bunu azonce die bi müddet düşünüyorum geçen gece de bebeğim nefessiz kaldı oksurdu mu ne oldu hatırlamıyorum sadece pişpişladigimi hatırlıyorum eşim salondan koşarak geldi ne oldu die bişey yok die geri yolladım onu ama sabah diyorum ki kendi kendime neden geri yolladım eşimi belki önemli bişeydi çocuk allah korusun nefessiz mi kaldı noldu.valla tehlikeli zamanlar allahım yardim etsinDün 10buçukta uyudu. Sabah 5 te uyandı. Arada bir şey olmuş ama hatırlamıyorum :):)namaza kalktığımda hiç uyanmamış bu saate kadar demiştim baktım saçlarımı bağlamışım :/ eee o zaman kalktım ben :) ama ne oldu hiç hatırlamıyorum ya :/ eşime sordum mızırdanıyordu bir ara dedi. Pışpışladım da geri mi uyudu acaba. Acıkmamıştır inşallah içime de battı :) gerçi acıksa ağlardı herhalde.
Benim de oğlum kelKaş'larımızda oldu Konak coresatin diye bir kremle geçti ama kafaya sürülür mü bilmem doktor zeytinyağı Sürmeme kızmıştı
Bu arada benim kızım kel
Ya içinde süt şekeri (laktoz) varmış bizim kızın alerjisi var laktoza içiremiycemBn milupa gece cayi iciyrm kizadaveriyrn bazen
Ben molfix kullanıyorum memnunum konak içinde banyo yaptırmadan 1 saat önce zeytinyağı sür banyo yaptır sonrada tersine taraKizlar benimkide ellerini cok emiyo ben birakiyorum emsin arada emzik veriyorum.bu aralar salyalari akmaya basladi benimkininde o da cok degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?