2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bence de öyle ama eşime anlatamıyorum hemen acıktı galiba diyor kucağıma veriyor

Benim doktorum Da kilo alımı böyle yavaş giderse 4.ayda kaşık mama tarifi vereceğini söyledi

Yatağın içinde çocuk arayarak açıyorum gözümü Bi bakıyorum beşikte oh diyorum halbuki yatakta da emzirmiyorum ki emzirme sandalyem var ama tik olmuş işte

Canim benimde tam hatirlamiyorum ama 60küsür gün surdu bazen 1-2 gun gelmeyip sonra geliyodu dedigin gibi cok az tam kandegil yani leke seklinde. Ama 40gun tam dolduktan sonra namaz kiliyosun sakin ihmal etme. Özür kani deniyo ona sadece her namaz vakti icin abdest aliyosun. Adet kani oldugunda anlarsin eminim

Canim bende senin gibiydim doktora gittim cok fazla akintim oluyodu bazen pembemsi bazen bitti tamam beyaz akinti diyodum ama cok fazla oluyodu ilac verdi kullandim azaldi baya. Bende 58.gundeyim suan. Bikac gundur azaldi ilacla beraber oda.

Merhaba kızlar nasılsıniz
bugün kızım çok mutlu uyandı
Gün boyu kıkırdadi. Bu da beni mutlu etti tabi.
BI de konuşmaya çalışıyor
Eller ayaklar horon tepiiyor mübarek.
Aşı Huysuzlanirsa olmadı ama çok da gülmedi dün bugünkü gibi neşeli değildi.
Olacak falan vermedim. Atlattı hep memede durarak.

Ben gunde 3 kereyi gecirmemeye calisiyorum. 60 ya da 90 cc hazirliyorum cok acsa 90 veriuorum. Toplamda 200-300 cc yi gecmiyor. Anne sutu ne kadar aliyor bilemiyorum emerken tabii, 2 haftafir boyle devam ediyorum haftaya belli olacak kilo alimi.

Siniliportakal in emzirme kampını okumuş muydun canım Mayıs annelerine?

Benimkide burnunu sürtüyor niye bilmiyorum.

vorones
M
Bahsettiguniz meme arama hareketi mi?
Burnunu kasimaya calistigini nerden anladiniz? Yoksa burnunu elinizle kaşıdiginizda rahatlıyor mu?
Kan basıncı ani yükselişe burnunu kaşıntı ya
Bi de eskiler karnında kurt olanin burnu kaşıntı derler çocuklara
Bagirsakta

Canim konak benim oglumdada var ebe banyodan 2saat once yag sur banyodan sobrada saclari tersine dogru tara yavas yavas azalir dedi denicem.
Ben bez komili kullaniyorum cok memnunum molfix hem cok naylon gibi geldi hemde lastikleri sıkti baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…