2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Birkaç gündür ben de omzumda uyutuyorum annem öyle alıştırmış benim de hoşuma gitti iyice daldığından emin olunca beşiğe koyuyorum ve aynen benim kız da 10 da uyuyor maşallah

Evet gecen gece ben de dream feed yapmaya calistim. Erken uyumustu, 6 saat sonra falan emzirmeye calistim daha fazla uzamasin diye. Fakat cok verimsiz bi emme oldu memeleri dogru duzgun bosaltamadan uyuyakaldi durte durte zor emzirdim srninki emmis ne guzel. Uyandirinca ne oluyo dersen sanirim su oluyo buyume hormonlari uykuda salgilaniyo beslenme de onemli tamam ama gelismesi icin uyku da cok cok onemli.. her sey kilo degil. Bu gece uyandirmicam bakalim napacak.
Kundagi ben sadece gunduz yapiyorum gece nasil olsa uyuyo. Masallah seninkinde nasil bi hareket kabiliyeti var ya kundagi basina cikarmayi basariyo:)

Bugün misafirim vardı. Onun doktoru da 3 aylık olana kadar ilk uykusu 5 saat olsun. 5 saat sonra emzir. Sonra ne zaman kalkarsa demiş... Bugün öyle yapacağım. 3 saat geçti ve memelerim akıtmaya, ısınmaya ve acımaya başladı. 2 saat daha dayanacağım. Bakalım emecek mi iyi. Benimki de iyi emmiyor.
Ya neden böyle tepinerek uyuyor anlamadım. Bugün onunla aynı Zaman yatmadım. 3 saattir takip ediyorum. Kundağı ilk yarım saat içinde açtı. Sonra yarım saatte bir baktım hepsinde farklı pozisyondaydı. Giderek aşağı indi, örtüyü tamamen açtı, şu an örtüyü altına aldı neredeyse yan yatıyor.
bir araştırmada bebeklerde uyanık ve algıları açıkken büyüme hormonu düşük çıkmış. Ama uykunun derin yada hafif fazında fark bulunmamış. Yani çok ayılmasına sebep olmadan emzirirsek hormon değerleri de düşmez

Son düzenleme:
Aynn cnm omuzda uyuma işi kötü ya rahatta edemiyorlar

Canım ben de kundak yapıyordum dediğin gibi kundağı açmayı başarıp içinden de çıkmak için sanırım aşağı doğru kayıyordu kundak tepede kalıyordu. İki gece böyle olunca ben de hazır kundak aldım. Pek de memnun değildi kundaktan. Superselma, kundak yapmıyorum hiç kendilerini sakinleştirmeyi öğrensinler demişti. Bıraktım kundak işini. Artık irkilse de uyanmıyor.

VAlla durmayınca kundakta da durmuo el kol full hareket. . Kundaga izin veriosa yapın gitsin bişi olMz bence

Bizim her emmemiz öyle 2 dkda uyuyor :)

Benimkide burnunu sürtüyor niye bilmiyorum.

3 ten beri ayaktayız Nasıl uyutacak bu çocuk
Sen mi uyandırdın 3'te?
9 da yatmıştı,2 de uyandırdım, hatta kakası sızmış üstünü tamamen soyup değiştirmek zorunda kaldım, biraz ağladı falan ama 2:45'te karnı tok, altı temiz halde uykuya geri daldı. Gece olduğunu anlayıp geri uyuması lazım. Ama 1-2 kere seninki gibi yaptı. Bütün gece omzumda gezdirdim. Uyusunda ben de yatsam diye düşünme, Nasıl oluyorsa senin stresini hissedip uyumuyorlar :) bugün de gündüz uyuyacak demek. Sen de hemen onunla yatarsın

vorones benimki de öyle oluyor bazen. Kollarıyla, kafasıyla baş edemiyorum.,Yorgunluktan bence. Öyle yaptını gece çok iyi uyuyor. Yüzü kaşınıyor diye düşünüp sabah akşam krem sürüyorum. O da işe yaradı gibi. Yüzü güzel oldu en azından :)

Kendisi kalktı geri uyumadı ne yaptıysam hala gezdiriyoruz evin içinde nöbetleşe. Ben de gündüz hiç uyuyamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…