2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
superselma ya benim de gitmem gerek. Hayatımda ilk defa dişim çürüdü. Kendime iyi bakamadım. Filmden sonra 1 saat yetiyor muymuş? Film çekmeden diş yapılamaz olmuş. Ben de gitmiştim film dedi illa ki özel bir doktor. Yaptırmadım. Ama artık ağrıyor.

Ya oyle tabiki ama bazen cok sacma dusunuyolar mesela bu sicaklarda uzun kollu badi ve kalin bi battaniye ile yatirmami istiyo bebegimi. Havale mi gecirsin sicaktan bunalir. Oyle seylerde hic orta yolu bulamam ben valla:)

Canım ben büyük çocuklarımın ve kendimin giyimimi kastediyorum.
Mesela çocukların kolsuz bagri açık giyince bu sıcakta zature olmasindan korkuyor kv.

Bebeğe de karışınca dediğini hemen yaparım sallamıyor zannetmesin diye.
kısa süre sonra bebeğin ilk huysuzlugunda eski haline donderirirm rahat edemedi sıcağı sevmiyo bu derim.

Seninki sizi sınıyor tepkilerinizi ölçüyor resmen
Benim de annem öyle sürekli yem atar oltaya gelecez mi diye, yemezsek çıldırır. Her dediği hemen olsun ister. Benim annem raporlu hasta zaten ama bazen sabrımızı taşıriyor gelin napsın biz evladıyiz zor dayaniyoz.

Ben de aynı sokaktayim canım ama eşim hergün gitmemi istemiyor gunasiri gidiyorum. Kendisi diğer çocuklarımla gidiyor. O bahçede 2eltim ve çocukları da var. Kalabalık bazen iyi bazen kötü oluyor.

Kızlar bebem 3 . Gündür kaka yapmio. Dün biraz sürtmustu bezé . Bazen günde 3 kez yapan yavrum neden böyle oldu acaba

Kilo alıyordur canım. Karnını ovala

Canım benim
Hem film cekene hem de doktora ikişer kere sordum yarım saat falan dediler ben bi saat bekledik.
özel doktorlardan ağzım yandı. Saglam dişimin kökünün biri kırıldı bi de kanal oldum daha önce cenem de cikacakti nerdeyse.
inci gibi dişlerim 3 çocuğa fire verdi napalim.
Devleti deneyeyim dedim etrafa sordum en iyisi diye duyduğuma gittim
bi de bana gece plağı yapacaklar
kalıp çıkardı, gicirdatmaktan kırdiğım için.
Daha önce de kullanmıştım.
20likler çıkınca olmadı ağzıma
Gündüz de sinirlenince dişleri sıkıyorum biraz.
Hem de 8tl ücreti. Hem film çekildi hem dolgu hem de gece koruyucu plak.
Her kişiye ayri steril aletler paketi yeni açıp kullaniyorlar. Özelden temiz be modern geldi bana koltuğu bile.

Kızlar benim bebeğim ağzı kapalı konuşuyor neden olabilir bir bilginiz var mı

Hergün yeni şeyler yaparlar
benimki de bazen yapıyor kendini keşfediyor galiba
Bazen de sıkılınca yapıyor gibi geldi
Yüz ifadesi ve bakışlardan anlarsin
Çok sıkılınca gıcık bi şekilde hıçkiriyor

zeyzey3428 . Teşekkür ederim canım.

Arkadaslar hepinize merhaba.
biz 2 gun evvel ciktik hastaneden. Son gune dek ve hatta son gun de ne oldugu bulunamadi.
bizim 38.5 atesle basladi hikayemiz. sabaha dek bekledik, sabah hastaneye gittik ilac verirler herhalde diye. bizi dogrudan bebek yogun bakimina yatirdilar.
6 gun boyunca hastanede kaldik; omurilikten sivi alindi, akciger filmi cekildi, agiz - burun - kulak - mide - kan - idrar taramalari yapildi ancak teshis konulamadi. atesimiz 6 gun sonunda dustu.

hepinize cok tesekkur ederim

Aynen en gicik oldugum o vucudundaki pamukcuklar. Hadi onu anladim da avucunun ici hep kir topluyo sanki. O yuzden bencede her gun yikamak lazim. Gerci dun biz verem asisi olduk. Iki uc gun yikayamicagim yavrumu
O kirleri banyoyla temizleyebiliyo musunuz ya bizimki ellerini oyle bi yumruk yapiyo ki acamiyorum. Usuyecek diye de uzun uzun ugrasamiyorum. Ya kir kaliyo ellerinde ya kopuk off sinirim bozuluyo. Sonra da o eller agiza.

Çok geçmiş olsun. Eğer tekrarlarsa doktoruna Akdeniz ateşi (fmf) olasılığını sorar mısın? İnşallah tekrarlamaz. Allah bir daha yaşatmasın.

Kızlar bugün bunalıma girsem girerim ama girmeyeceğim (inşallah)
İnstagramda sürekli önüme normal doğum hikayeleri çıkıyor. Çok şey kaçırdım. Sezaryanımın ilk 3 gün dışında ağrısızdı ama 1 hafta anestezinin etkisinde rüyada gibi gezdim. Bir de Boğazıma tüp soktukları için hala öksürüyorum. Bu öksürük hep kalacak mı çok sinir oluyorum. Bebeğim korkuyor, uyanıyor
Normal yapabilirdim. 40+3'te aldık. Ne oldurdu 42'yi bekleseydik. Korktuk işte. Hep içimde ukte olarak kalacak.
Bir de 5 senenin sonunda bunca uğraşla olmuş olmasına da çok üzülüyorum. Çok şükür sonu iyi oldu. Sonuçta hiç çocuğum olmayabilirdi ne yaparsam yapayım. Allah kısmet etti. Bunları farkındayım ama nedense hala başıma gelenlere üzülüyorum. Bir de namazlarımı kılamıyorım doğru düzgün. Şükür şeklin bu mu diye kızıyorum kendime.

Kızlar bebeğimi battaniyede sallıyorum ne yapsam uyumuyo öyle bi ağlıyo ki sinir krizi geçirir gibi ne yapcam bilmiyorum bugün öyle ağladı kaç defa korkumdan tansiyonum fırladı çok gerildim eşime ben ok kötüyüm beni dr. a götür diyorum ama bi tarafta kız bağrıyo çatşıycak gibi nolur bize dua edin tek çare battaniyede bulduk çözümü bi öneri sunun lütfen ama müzik dinlet filan demeyin öyle ağlıyoki duymuyo bile

her şerde bi hayır vardır öyle düşün ben 7cm açıkla sezeryan oldum .

Bizimkide 5 çoçuk büyüttüm diyor ama anlamıyorum ki nasıl büyütmüş bebek o kadar uyutulmaz diyor
Bizde de sürekli ay uyanık kalsın olayı var yahu kalmıyor işte uyumak istiyor ve uyumadigi zaman benim bebeğim ortalığı yıkar ve emmez gel de anlat onlar oynasiyo 10 dk ondan sonra bütün cefayi ben çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…