- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.361
Benim de bir kere öyle oldu daha sonra peşpeşe üç kez yaptı. Zeytinyağlı Pamuk'la uyarı verebilirsin. 5 günü geçerseKızlar bebem 3 . Gündür kaka yapmio. Dün biraz sürtmustu bezé . Bazen günde 3 kez yapan yavrum neden böyle oldu acaba
Ya oyle tabiki ama bazen cok sacma dusunuyolar mesela bu sicaklarda uzun kollu badi ve kalin bi battaniye ile yatirmami istiyo bebegimi. Havale mi gecirsin sicaktan bunalir. Oyle seylerde hic orta yolu bulamam ben valla:)
Bazende yasadiklarini yasatmak istiyolar bence.
Bizimki kv ile beraber yasamis. Bana dioki oglumu buyuturken cok karisirdi bana sormadan cocugun altini acardi hava alsin diye bende sinir olurdum diyo.sonra ben mutfaga gittim geldim bir baktim benim cocugun altini acmis gozumun icine bakarak hava alsin dedim diyo :)bisey demedim.
O zaman anladim neden boyle oldugunu
yrn kvye gidicez ins sorunsuz gecer. Benimki sinir hastasi eger ogun iyiyse iyiyiz kotuyse elini bile vermez. Opturmez.
Bende burda sizden ogrendiklerimle politik davranmaya karar verdim.
Uc haftadir her cuma cumasini mubarelemeye ariom acmiyo :)
Coookk nazli bir kadin.kafasina gore trip atar. Dul bir kadin. Ogluna haber vermeden sehir disina cikar gezmeye basina bisey gelse haberimiz yok.
Dun esim Allah kabul etsin cocugun akikasini kesti. Tutturmus iskembesinide al getir diye. Iki gun nasil beklicek o evde yada ben nasil temizlicem dusunmuyor.
Ben zaten elleyemem alma dedim ona kizgin simdi.
Sanki iskembe yok 10 lira ver al iste
Ayyyy cuma saati dedikodu yaptim dimi
Ahhh dilim ahhh
Yaa insan birine anlatmassa zaten catlar heralde. Yani ben oyle anlatinca rahatliyorum.
Dusuncesiz davraniyolarki zaten yada islerine geldigi gibi desem daha dogru. Benim zaten kv bitane degil iki tane bide esimin teyzesi var oda 24saat onlarda nezaman kendi evine gitti kadin diye sorarsan onu bile hatirlamiyorum. Cok ilginc aile yapilari var. Herkes kv gil de toplanir. Ve her gun onlara gitmemi bekler. Sen yine arada bir goruyosun sanirim. Seninki bide yalniz yasiyo. Benimki simdiden kocama bisey olursa bi ay sizde bi ay diger oglumda kalirim diye yer yapiyo
Kızlar bebem 3 . Gündür kaka yapmio. Dün biraz sürtmustu bezé . Bazen günde 3 kez yapan yavrum neden böyle oldu acaba
superselma ya benim de gitmem gerek. Hayatımda ilk defa dişim çürüdü. Kendime iyi bakamadım. Filmden sonra 1 saat yetiyor muymuş? Film çekmeden diş yapılamaz olmuş. Ben de gitmiştim film dedi illa ki özel bir doktor. Yaptırmadım. Ama artık ağrıyor.
Kızlar benim bebeğim ağzı kapalı konuşuyor neden olabilir bir bilginiz var mı
Ne guzel ya darisi basima. Bi yandan da hic girismesem mi diyorum zaten yardim ettigi tek is bebegi yikamak :)Kizlar gaza geldim tek basima oglumu yikadim. Ohhhh bee .yapamam tek saniodum cok sukur bundan sonra babayi beklemicez :)
bi çay kaşığı z. yağı ver canm akşamına doldurur bezi. :)Kızlar bebem 3 . Gündür kaka yapmio. Dün biraz sürtmustu bezé . Bazen günde 3 kez yapan yavrum neden böyle oldu acaba
Çokk teşekkür ederim bugün deneyeceğimKatılıyorum çok işe yarıyor,bebeklerin elleri kolları istemsiz hareket edip uyandırıyor kendini ,bende 2 aylık oğluma yapıorum daha çabuk uyuyo hemwnde uyanmıo
Teşekkür ederimYarim kundak yapacaksin canim elleri bagli ayaklari serbest olacak. Onun da iki cesidi var bebegin elleri yanlarda veya gogsunde kavusmus sekilde. Baglayisa gore fark ediyor.
Cok geçmiş olsun canim insallah bidaha boyle seyler yasamazsinizsemurcan
O kirleri banyoyla temizleyebiliyo musunuz ya bizimki ellerini oyle bi yumruk yapiyo ki acamiyorum. Usuyecek diye de uzun uzun ugrasamiyorum. Ya kir kaliyo ellerinde ya kopuk off sinirim bozuluyo. Sonra da o eller agiza.Aynen en gicik oldugum o vucudundaki pamukcuklar. Hadi onu anladim da avucunun ici hep kir topluyo sanki. O yuzden bencede her gun yikamak lazim. Gerci dun biz verem asisi olduk. Iki uc gun yikayamicagim yavrumu
Kiz benimki emerken konusuyo hhggyyghhnmgghyyghhh boyle biselerKızlar benim bebeğim ağzı kapalı konuşuyor neden olabilir bir bilginiz var mı
Çok geçmiş olsun. Eğer tekrarlarsa doktoruna Akdeniz ateşi (fmf) olasılığını sorar mısın? İnşallah tekrarlamaz. Allah bir daha yaşatmasın.Arkadaslar hepinize merhaba.
biz 2 gun evvel ciktik hastaneden. Son gune dek ve hatta son gun de ne oldugu bulunamadi.
bizim 38.5 atesle basladi hikayemiz. sabaha dek bekledik, sabah hastaneye gittik ilac verirler herhalde diye. bizi dogrudan bebek yogun bakimina yatirdilar.
6 gun boyunca hastanede kaldik; omurilikten sivi alindi, akciger filmi cekildi, agiz - burun - kulak - mide - kan - idrar taramalari yapildi ancak teshis konulamadi. atesimiz 6 gun sonunda dustu.
hepinize cok tesekkur ederim
her şerde bi hayır vardır öyle düşün ben 7cm açıkla sezeryan oldum .Kızlar bugün bunalıma girsem girerim ama girmeyeceğim (inşallah)
İnstagramda sürekli önüme normal doğum hikayeleri çıkıyor. Çok şey kaçırdım. Sezaryanımın ilk 3 gün dışında ağrısızdı ama 1 hafta anestezinin etkisinde rüyada gibi gezdim. Bir de Boğazıma tüp soktukları için hala öksürüyorum. Bu öksürük hep kalacak mı çok sinir oluyorum. Bebeğim korkuyor, uyanıyor
Normal yapabilirdim. 40+3'te aldık. Ne oldurdu 42'yi bekleseydik. Korktuk işte. Hep içimde ukte olarak kalacak.
Bir de 5 senenin sonunda bunca uğraşla olmuş olmasına da çok üzülüyorum. Çok şükür sonu iyi oldu. Sonuçta hiç çocuğum olmayabilirdi ne yaparsam yapayım. Allah kısmet etti. Bunları farkındayım ama nedense hala başıma gelenlere üzülüyorum. Bir de namazlarımı kılamıyorım doğru düzgün. Şükür şeklin bu mu diye kızıyorum kendime.
Bizde de sürekli ay uyanık kalsın olayı var yahu kalmıyor işte uyumak istiyor ve uyumadigi zaman benim bebeğim ortalığı yıkar ve emmez gel de anlat onlar oynasiyo 10 dk ondan sonra bütün cefayi ben çekiyorumBizimkide 5 çoçuk büyüttüm diyor ama anlamıyorum ki nasıl büyütmüş bebek o kadar uyutulmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?