- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.401
onuda deneyim yeterki öyle ağlamasın ya içim parçalanıyorAynen onu uygula bire bir susmasi icin. Bide bugun agliyodu yine benim bebis yuzune ufleyince bi kac kez hafiften, gulmeye basladi oda ise yariyo ama cok yapmamak lazim nefesi kesilmesin diye
Kızlar bugün bunalıma girsem girerim ama girmeyeceğim (inşallah)
İnstagramda sürekli önüme normal doğum hikayeleri çıkıyor. Çok şey kaçırdım. Sezaryanımın ilk 3 gün dışında ağrısızdı ama 1 hafta anestezinin etkisinde rüyada gibi gezdim. Bir de Boğazıma tüp soktukları için hala öksürüyorum. Bu öksürük hep kalacak mı çok sinir oluyorum. Bebeğim korkuyor, uyanıyor
Normal yapabilirdim. 40+3'te aldık. Ne oldurdu 42'yi bekleseydik. Korktuk işte. Hep içimde ukte olarak kalacak.
Bir de 5 senenin sonunda bunca uğraşla olmuş olmasına da çok üzülüyorum. Çok şükür sonu iyi oldu. Sonuçta hiç çocuğum olmayabilirdi ne yaparsam yapayım. Allah kısmet etti. Bunları farkındayım ama nedense hala başıma gelenlere üzülüyorum. Bir de namazlarımı kılamıyorım doğru düzgün. Şükür şeklin bu mu diye kızıyorum kendime.
Bizde de tam tersi. Eşim her gün kızıyor. sabahları Kaç kere çağırıyor.Ben namazları cok ihmal ediyorum ben ihmale baslayınca esim hele tamamen bosluyor
Boyle mi ornek olacagım kızıma ve esime
Birbirimizi arada sırada gaza getirelim ya
Benim esim sadece benim hatırlatmamla kılar ben kılmadıgımda o da kılmıyor sorumulugum daha buyuk sanki
Arada bi hatırlatalım birbirimize
Cocuklarımızı da islam üzerine yetistirebiliriz insaAllah
Bizde de tam tersi. Eşim her gün kızıyor. sabahları Kaç kere çağırıyor.tamam kalkıyorum kalktım kalkıcam derken güneş doğuyor. O da kızıyor oğlum gık deyince nasıl kalkıyorsun. Asıl bunun için kalkmalısın diye. Sanırım şu lohusalık süresi bizi biraz uzaklaştırdı. Kendime yakıştıramıyorum bu hali :/ ben bu hale gelecek miydim. Allah kalplerimizi dini üstüne sabit kılsın inşallah.
Çok şükür 40 biter bitmez başladım doğuma kadar da kılmıştım zaten (son aylarda oturarak)Ben namazları cok ihmal ediyorum ben ihmale baslayınca esim hele tamamen bosluyor
Benim esim sadece benim hatırlatmamla kılar ben kılmadıgımda o da kılmıyor sorumulugum daha buyuk sanki
Çok şükür 40 biter bitmez başladım doğuma kadar da kılmıştım zaten (son aylarda oturarak)
küçük yaşta başladım namaza ama ihmal ettiğim oluyordu bazen evlendikten sonra eşim sayesinde tam düzene girdi gerçekten birinin hatırlatması önemli
Allah razı olsun babam küçüklükten aşıladı bize.. kılmadığımda içime hep bir huzursuzluk olur inşallah biz de çocuklarımıza alılayabiliriz bu duyguyu..
doğru diyosun hayırlatalım birbirimize
benimki sudada krize. giriyo hi.. sevmiyo :) Allahım napcam benBenim oglum kriz seklinde uykuya giremezse agliyo, suyu sevdigi icin hemen yikiyorum onu sakinlesiyor. Sakinlesmeden uyutamiyorum cunku. Bebegin suyu seviyosa deneyebilirsin.
Canim seninki 10da uyuyo ne mutlu bnmki asla 12 etmeden uyumuyovalla bide onu denyim bari çok çaresiz kaldım hergün yeni yöntem deniyoeum ama yok napıyo ediyo saati 10 yapıyp
Ayy yer yatağı yaptım bugün çok severim :):) kocam ben ve oğlum. Oğlum babynestinde yatıyor. Çok heyecanlıyım nedense :):) eşim gülüyor çok heyecanlısın pıtır pıtır dolanıyorsun diyor :):) hazırladım ve o çoktan uyudu :):):):)
saati önemli değil yeter ki öyle ağlamadın sennkide mi öyle ağlıyo yoksaCanim seninki 10da uyuyo ne mutlu bnmki asla 12 etmeden uyumuyo
Çok şükür 40 biter bitmez başladım doğuma kadar da kılmıştım zaten (son aylarda oturarak)
küçük yaşta başladım namaza ama ihmal ettiğim oluyordu bazen evlendikten sonra eşim sayesinde tam düzene girdi gerçekten birinin hatırlatması önemli
Allah razı olsun babam küçüklükten aşıladı bize.. kılmadığımda içime hep bir huzursuzluk olur inşallah biz de çocuklarımıza alılayabiliriz bu duyguyu..
doğru diyosun hayırlatalım birbirimize
Canim artik o normal dogum hikayelerini romantik dogum fotograflarini hic takma. Ben de senin gibi bu mevzuya cok takmistim. Hastanede zor bela koridorda yurume alistirmalari yaparken kata gule oynaya normal dogum yapmis birini getirmislerdi dogumhaneden de oturup aglayacaktim. Sonucta bebeklerimiz sglikli bosveerr.Kızlar bugün bunalıma girsem girerim ama girmeyeceğim (inşallah)
İnstagramda sürekli önüme normal doğum hikayeleri çıkıyor. Çok şey kaçırdım. Sezaryanımın ilk 3 gün dışında ağrısızdı ama 1 hafta anestezinin etkisinde rüyada gibi gezdim. Bir de Boğazıma tüp soktukları için hala öksürüyorum. Bu öksürük hep kalacak mı çok sinir oluyorum. Bebeğim korkuyor, uyanıyor
Normal yapabilirdim. 40+3'te aldık. Ne oldurdu 42'yi bekleseydik. Korktuk işte. Hep içimde ukte olarak kalacak.
Bir de 5 senenin sonunda bunca uğraşla olmuş olmasına da çok üzülüyorum. Çok şükür sonu iyi oldu. Sonuçta hiç çocuğum olmayabilirdi ne yaparsam yapayım. Allah kısmet etti. Bunları farkındayım ama nedense hala başıma gelenlere üzülüyorum. Bir de namazlarımı kılamıyorım doğru düzgün. Şükür şeklin bu mu diye kızıyorum kendime.
Minderleri birleştirdim yatak yaptım eşimle ben orada, bebeğim de hemen yanımda babynestinde yattı. :)Ne guzel ucunuz ayni yatakta mi yatacaksiniz :)
Aynn cnm bizde de böyle 10 dk oynuyorlar sonra bn iki saatte zor uyutuyorum hayır bebiş kendi uyumak istiyor o yüzden ağlıyor uykuya dalmadı mı sütte almıyor ama gelde anlatBizde de sürekli ay uyanık kalsın olayı var yahu kalmıyor işte uyumak istiyor ve uyumadigi zaman benim bebeğim ortalığı yıkar ve emmez gel de anlat onlar oynasiyo 10 dk ondan sonra bütün cefayi ben çekiyorum
Açıklıyoruz cnm anlamıyorlar dün gelmiş bana siz bu kızı zorla uyutuyorsunuz diyor kız uyumuyor diye çığlk çığlığa ama bn zorla uyusun diye uğraşıyormuşum gelde sinir olmaBizimkiler de çok uyudu yeter diyordu ama ben alıştırdım artık onları da. Esnediğinde yüzünü oluşturduğunda uyku vaktiiiii deyip alıyorum. Nasıl olsa uyanacak yani o zaman sevsinler:) bebeğini en iyi sen bilirsin canım. Onlara da açıkla.
saati önemli değil yeter ki öyle ağlamadın sennkide mi öyle ağlıyo yoksa
Evet yaa herkes ayni durumda sanirim. Birbirimize destek olalim ins. Ipin ucu kaciyor bazenBen namazları cok ihmal ediyorum ben ihmale baslayınca esim hele tamamen bosluyor
O çığlık çığlığa halinin zorla uyuttuğun için olduğunu sanıyordur :) yeter canım hep mi uyuyacak bu çoçuk diyorlar ya da uyurken sevip uyandırıyorlardı. Sonra anası uğraşsın dursun :):) esnediği uzaklara dalıp gülümsediği zamanı görünce kaçırma o zaman daha kolay uyuyor. Zamanını geçirince uğraştırıyorlar.Açıklıyoruz cnm anlamıyorlar dün gelmiş bana siz bu kızı zorla uyutuyorsunuz diyor kız uyumuyor diye çığlk çığlığa ama bn zorla uyusun diye uğraşıyormuşum gelde sinir olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?