2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ohannes bunu da ilk kez duyuyorum :) masallah subhanallah bebegine canim hem iyi dogmus hem iyi kilo almis. Tabi bu demek degil ki az kilo alan bebekler sagliksiz. Benim gibi bebisleri cok kilo almayan anneler uzulmesin :)
Aynen oyle kilo ii bisey degil :) tasiyamiyorum. Onemli olan saglikli olmasi. Suan hosumuza gidiyo tombul bacak tombul yanak ama ilerde oyle olmasini iatemem

Tesekkur edeim bana dvit3.konusunda donen olursa sevinirim arkadaslar takip etmedigim icin kimdi bilmiyorum ama.
Yoksa senin dedegin sayfadan siparis edicem canım icim rahat degil.
Bu alerjinkosnusu yemeyimce.takildi kizariklik nadir isilik sicaktan diye dusundum gecen gun ilk defa cok kustu cok yemesine bagladim beslenmeden hemen sonra alincada kusuyor canim. Sabahtan beri 150 cc ile nasil durur anlamiyorum mukusa hic rastlamadim canim ben mi cok anlamadim bilmiyorum ama. Bizde kardiyolojiye gidecegiz eko cektirecegiz bir yasina kadar gecer umarim uzmn. Dr gordu soyledi.ama yine icimizde kalmadin. Tskler :)

Aynen oyle kilo ii bisey degil :) tasiyamiyorum. Onemli olan saglikli olmasi. Suan hosumuza gidiyo tombul bacak tombul yanak ama ilerde oyle olmasini iatemem
Canim ek gidada blw turkiye daygasina bak istersen ben ek gidayi klasik arti blw dusunuyorum. Ilk alti ay kesinlikle bir sey verme tataftati degiller bana da.mantikli geldi ileride yeme problemi olmuyormus :)

Yok sağmayla emzirmeyle alakalı değil azalıyormuş süt Zaman'la her türlü öyle oluyormus diyorlar. Mama vermiyorum diyorum ya mesela o kadarlıkken ben de vermiyordum diyorlar
YOk cnm olacsgi varsa olur ya sen duzenli beslen azalmaz ins

Canim ek gidada blw turkiye daygasina bak istersen ben ek gidayi klasik arti blw dusunuyorum. Ilk alti ay kesinlikle bir sey verme tataftati degiller bana da.mantikli geldi ileride yeme problemi olmuyormus :)
Blw ck sacma bsy ya eskiden blw mi vardi ki bn evde olmicam o yzdn klasik bi beslenmemiz olcak ama ek gida seruveninde herkes ayni anda yemek yicek :)

CAnim car
Canim carlsonbabyturkiye dimi 55 gakipcisi var :)

Kızlar benim oğlum çişini yan tarafa doğru yapıyor sizlerde varmı öyle bişey normal mi acaba
Yan mi :) tam karsiya yapamaz ki zaten. Cok mu yan? Bi de nasil anladin? Bezin kenarindan mi cikti mesela? Eger altini acarken yaptiysa yana gitmesi gayet normal benimki de genelde 45 derece sola dogru yapiyo:)

Cnm güneşe baktı ama öyle 10 sn falan het seferinde .eşimden ve evden uzaklasmayi düşünüyorum canim

Hay masallah. Anne sutunden obezite olunabilecegini bilmiyodum. Benim sutum yeterli olursa kesinlikle sadece ilk 6ay anne sutu vermeyi isterim. Bence ek gidaya erken baslamak iyi degil diye dusunuyorum

Yan mi :) tam karsiya yapamaz ki zaten. Cok mu yan? Bi de nasil anladin? Bezin kenarindan mi cikti mesela? Eger altini acarken yaptiysa yana gitmesi gayet normal benimki de genelde 45 derece sola dogru yapiyo:)
Bezi açıkken denk geldi bikaç sefer sola doğru yapıyor herseferinde düz yapamamalarının nedeni nedir ki

2 gun ama hemşire havalar sicak yara olmasinn sicak kurusun die 5 gun yikamadim ben dedi. Seninki nasildi cok ateslendimi. Simdiden korku sardi beni. Asi olurkrn ben nasil tutacağım onu cok korkuyorum kiyamam ben ona yaa
Ben de çok korkmuştum sen tutma dışarda dur hemşireler tutsun aşı bitince kucaklarsın takma kafaya çocuk bu ağlayarak büyüyecek ateş olmadan calpol şurup verdim ben olmadı Ateş şükür

Geçen de gördüm ne bu blw? Her gün yeni bir şey çıkıyor ya.

Blw acilimi baby led weaning. Bebegin pure kasik biberon olmaksizin kendi cabasiyla beslenmesini esas aliyor. Pureyle beslemek bebekte cigneme becerilerini geciktiriyomus.
Haslanmis sebzeleri, omleti, makarnayi, kofteyi bebegin onune koyuyorsunuz kendi yiyor. Ilk zamanlar sadece elleriyle besinleri kesfedip zaman zaman agzina goturse de zamanla bu sekilde beslenmeyi ogreniyo ve 1.5 yasindaki cocuk akilli akilli sizinle masada yemek yiyo:)
Aslinda yeni bisey degil eskilerin doke saca yemek dedikleri :) fakat cok sabir istiyo her ogunden sonra banyo ve yerleri temizlemek gerekiyo. Bi de bebegi beklemek..
Bizde bence sabredilemeyip o yemekler blendirda cekilerek bebegin agzina tikiliverir :) Yine de ek gidaya gecerken denicem.

Bezi açıkken denk geldi bikaç sefer sola doğru yapıyor herseferinde düz yapamamalarının nedeni nedir ki
Pipi karsiya bakarken cis yana mi gidiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…