- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.101
Aynen oyle kilo ii bisey degil :) tasiyamiyorum. Onemli olan saglikli olmasi. Suan hosumuza gidiyo tombul bacak tombul yanak ama ilerde oyle olmasini iatememOhannes bunu da ilk kez duyuyorum :) masallah subhanallah bebegine canim hem iyi dogmus hem iyi kilo almis. Tabi bu demek degil ki az kilo alan bebekler sagliksiz. Benim gibi bebisleri cok kilo almayan anneler uzulmesin :)
Tesekkur edeim bana dvit3.konusunda donen olursa sevinirim arkadaslar takip etmedigim icin kimdi bilmiyorum ama.Canım ecz den değil instagramdan aldım amerikadan getiriyorlar carlson baby d3
Forumda bir arkadaş getirtecekti isteyen var mı diyordu. Kim olduğunu hatırlayamadım görürse yardımcı olur. İnstagramda carlsonbabyturkiye hesabından aldım ama daha ucuza alanlar olmuş.
Benim bebeğimin kalbinde de üfürüm var. Çocuk kardiyolojisine götürdük. Önemli bir şey değilmiş. Genelde kapanıyormuş 2sonra tekrar kontrole gitcez.
Bu alerji konusuna ben de çok takılmıştım. Kakasında mukus oluyordu bazen. Memeyi reddetme isilik vb birçok belirti uyuyordu. Çok kusuyor diye araştırma yaparken alerji konusu çıktı karşıma. Ben araştırıp kafaya takmayı bıraktım Kusması geçti :) kaşının başlangıç yerlernde kaşının içinde kabartılar vardı. Banyodan sonra sebamedin yüz kremini sürüyorum. Ondan mı bilmiyorum ama geçti.
Canim ek gidada blw turkiye daygasina bak istersen ben ek gidayi klasik arti blw dusunuyorum. Ilk alti ay kesinlikle bir sey verme tataftati degiller bana da.mantikli geldi ileride yeme problemi olmuyormus :)Aynen oyle kilo ii bisey degil :) tasiyamiyorum. Onemli olan saglikli olmasi. Suan hosumuza gidiyo tombul bacak tombul yanak ama ilerde oyle olmasini iatemem
Ay cok saolasinnn ❤Allah korusun canim eger orta kulak iltihabi olsa surekli aglar hic susmaz gecenlerde annem oldu kadin gunlerce yatti cok kotu oldu o yavrucak nasil dayansin yani oyle bisi yoktur alismistir yatarak emmeye
YOk cnm olacsgi varsa olur ya sen duzenli beslen azalmaz insYok sağmayla emzirmeyle alakalı değil azalıyormuş süt Zaman'la her türlü öyle oluyormus diyorlar. Mama vermiyorum diyorum ya mesela o kadarlıkken ben de vermiyordum diyorlar
Blw ck sacma bsy ya eskiden blw mi vardi ki bn evde olmicam o yzdn klasik bi beslenmemiz olcak ama ek gida seruveninde herkes ayni anda yemek yicek :)Canim ek gidada blw turkiye daygasina bak istersen ben ek gidayi klasik arti blw dusunuyorum. Ilk alti ay kesinlikle bir sey verme tataftati degiller bana da.mantikli geldi ileride yeme problemi olmuyormus :)
Geçen de gördüm ne bu blw? Her gün yeni bir şey çıkıyor ya.Blw ck sacma bsy ya eskiden blw mi vardi ki bn evde olmicam o yzdn klasik bi beslenmemiz olcak ama ek gida seruveninde herkes ayni anda yemek yicek :)
CAnim carCanım ecz den değil instagramdan aldım amerikadan getiriyorlar carlson baby d3
Forumda bir arkadaş getirtecekti isteyen var mı diyordu. Kim olduğunu hatırlayamadım görürse yardımcı olur. İnstagramda carlsonbabyturkiye hesabından aldım ama daha ucuza alanlar olmuş.
Benim bebeğimin kalbinde de üfürüm var. Çocuk kardiyolojisine götürdük. Önemli bir şey değilmiş. Genelde kapanıyormuş 2sonra tekrar kontrole gitcez.
Bu alerji konusuna ben de çok takılmıştım. Kakasında mukus oluyordu bazen. Memeyi reddetme isilik vb birçok belirti uyuyordu. Çok kusuyor diye araştırma yaparken alerji konusu çıktı karşıma. Ben araştırıp kafaya takmayı bıraktım Kusması geçti :) kaşının başlangıç yerlernde kaşının içinde kabartılar vardı. Banyodan sonra sebamedin yüz kremini sürüyorum. Ondan mı bilmiyorum ama geçti.
Canim carlsonbabyturkiye dimi 55 gakipcisi var :)Canım ecz den değil instagramdan aldım amerikadan getiriyorlar carlson baby d3
Canım bebegin kendi kendini beslemesi haslayip uygun boyutlarda bebegin onune koyuluyor. Tam blw yapamasamda cok putursuz vermeyi dusunmuyorum.Geçen de gördüm ne bu blw? Her gün yeni bir şey çıkıyor ya.
Yan mi :) tam karsiya yapamaz ki zaten. Cok mu yan? Bi de nasil anladin? Bezin kenarindan mi cikti mesela? Eger altini acarken yaptiysa yana gitmesi gayet normal benimki de genelde 45 derece sola dogru yapiyo:)Kızlar benim oğlum çişini yan tarafa doğru yapıyor sizlerde varmı öyle bişey normal mi acaba
Cnm güneşe baktı ama öyle 10 sn falan het seferinde .eşimden ve evden uzaklasmayi düşünüyorum canimKızlar benim ilk kızım 90günlükken5400grdi
Şimdi normal kilofa zayıf değil
Boyu da orta. Eşim ve ben de ortayiz
Bi süre neyden uzaklasacaksin anlamadim
Bi daha baktirma güneşe.
Göz, sinir ve beyin hücreleri yenilenmez.
Umarım direk ve uzun süre bakmamistir.
Ilerde tavuk karası gibi göz hastalıkları çıkabilir.
Bol balık tüket canım sütünden geçsin omega3, diğer hücreleri uzum ömürlü olsun bari.
Benim babam küçük çocukken güneşe çok bakarmış gözlerini kısarak. Şimdi %5görüyor o da gündüz. 24 yaşında %40 görüyormuş. Akşam görmüyor. O haliyle üniversite bile okumuş
Bebeğe 9aylık olduktancsonra disiplin eğitimine başlanıyor. Yanında yatırırken tüm gün şımartmiyorsun. Disiplin oturuyor. Disiplin eksik kalırsa odasına biraz geç gider ama gider yani
Blw nedir?Blw ck sacma bsy ya eskiden blw mi vardi ki bn evde olmicam o yzdn klasik bi beslenmemiz olcak ama ek gida seruveninde herkes ayni anda yemek yicek :)
Blw sabır işi ve cesaret inceledim ama uygulayamam sanıyorumBlw ck sacma bsy ya eskiden blw mi vardi ki bn evde olmicam o yzdn klasik bi beslenmemiz olcak ama ek gida seruveninde herkes ayni anda yemek yicek :)
Hay masallah. Anne sutunden obezite olunabilecegini bilmiyodum. Benim sutum yeterli olursa kesinlikle sadece ilk 6ay anne sutu vermeyi isterim. Bence ek gidaya erken baslamak iyi degil diye dusunuyorum1800 aldi :) cnku anne sutuyle obez olan bebekler varmis. Suan su ek gida olayini aratisiyrm erkn ise baslayaagm icin. Kimi dokrorlae 6 ay sadece anne sutu diyo kimisi 5 ten snra tattirin diyo hos ben smdiden ona kiraz ve salatalik tattirdim biraksam yicekti :)
2 gun ama hemşire havalar sicak yara olmasinn sicak kurusun die 5 gun yikamadim ben dedi. Seninki nasildi cok ateslendimi. Simdiden korku sardi beni. Asi olurkrn ben nasil tutacağım onu cok korkuyorum kiyamam ben ona yaa5 gün mü bana 2 gün demişlerdi
Bezi açıkken denk geldi bikaç sefer sola doğru yapıyor herseferinde düz yapamamalarının nedeni nedir kiYan mi :) tam karsiya yapamaz ki zaten. Cok mu yan? Bi de nasil anladin? Bezin kenarindan mi cikti mesela? Eger altini acarken yaptiysa yana gitmesi gayet normal benimki de genelde 45 derece sola dogru yapiyo:)
Ben de çok korkmuştum sen tutma dışarda dur hemşireler tutsun aşı bitince kucaklarsın takma kafaya çocuk bu ağlayarak büyüyecek ateş olmadan calpol şurup verdim ben olmadı Ateş şükür2 gun ama hemşire havalar sicak yara olmasinn sicak kurusun die 5 gun yikamadim ben dedi. Seninki nasildi cok ateslendimi. Simdiden korku sardi beni. Asi olurkrn ben nasil tutacağım onu cok korkuyorum kiyamam ben ona yaa
Evet calpol yada agri kesici ver dedi teyzem. Calpol bende var ama cocuklat icin ayrimi oluyorki?Ben de çok korkmuştum sen tutma dışarda dur hemşireler tutsun aşı bitince kucaklarsın takma kafaya çocuk bu ağlayarak büyüyecek ateş olmadan calpol şurup verdim ben olmadı Ateş şükür
Geçen de gördüm ne bu blw? Her gün yeni bir şey çıkıyor ya.
Blw acilimi baby led weaning. Bebegin pure kasik biberon olmaksizin kendi cabasiyla beslenmesini esas aliyor. Pureyle beslemek bebekte cigneme becerilerini geciktiriyomus.Blw nedir?
Pipi karsiya bakarken cis yana mi gidiyo?Bezi açıkken denk geldi bikaç sefer sola doğru yapıyor herseferinde düz yapamamalarının nedeni nedir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?