- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 47
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.081
TebrikerrrrCanlar ben avukat oldum
Ruhsat başvurum onaylandı yakında cübbe giyim ve ruhsat teslim törenim olacak adli açılışta yani 1 eylülde olabilir o gun ayrıca 24. Yaş günüm olacak :) keşke gelebilseniz
Ruhsatım 2-3ay önce gelebilirdi ama ben gebeliğimin son günleriydi diye ve sonra doğum yaptığım için başvuramadım hemen olsun kızımın canı sağolsun 2-3 ay ne ki
Idrarinda turuncu lekeler vardi kizimin besibsiz kalmus dedi once kuveze sinra serum bagladilar sonra mama verdiler. 2900 dan 2450 ye düştü. Çok şükür 1 gunde nornale dondu. 450 gr aldi 1 haftada. Sindi iyiyiz. Yarin tartilacaz. 2. Ay asilamiz var. Asi nasıl oluyo kizlar cok ateslendimi 3 asi birden olacakmış 5 gun banyo yaptirna dedilerBirazda olsun emzirmeye baslamistim ama bezde turuncu lekeler yuzunden sagmaya dondum. Sizler iyisinizdir umarim.
Istahsizlik var kasinin arasinda kabartilar oluyo sut alerjisinden supheleniyorum. Karsilasan var mi acaba.
Surek li 20 cc 10 cc falan yiyor sik sik bide. Doktora gittim tuhaf insan hayati tehlikeye sokarsin diyor. Ankarada bulunan arkadaslarim bana prof dr tavsiye eder misiniz . Genzine kacirdim kasikla iciyim derken .. hep derin nefes alıyor aspire mi etti ki. Gozunde capak var hic gecmiyor kanal tikanikli varmis bi turlu kalbinde ufuruden şüphelendiler eko cektiricez. Ooohh ne dertliymisim ama bu istah ve kilo sorununu kafama takiyorum ya nasil iki saate cekicem... R r0s3n devit ismini bana verir misin canim ecz. Aldigin.
Benim duzenli sagmayla arrtti bebegim sadece anne sutu aliyor.. agirlik olarak. 25 ay sagip veren var.Sagınca azalıyor mu
Ban oyle demediler bir gunde gecti cok terledigi icin oldu 20 saat yol geldik.Tebri
Tebrikerrrr
Idrarinda turuncu lekeler vardi kizimin besibsiz kalmus dedi once kuveze sinra serum bagladilar sonra mama verdiler. 2900 dan 2450 ye düştü. Çok şükür 1 gunde nornale dondu. 450 gr aldi 1 haftada. Sindi iyiyiz. Yarin tartilacaz. 2. Ay asilamiz var. Asi nasıl oluyo kizlar cok ateslendimi 3 asi birden olacakmış 5 gun banyo yaptirna dediler
Doğru diyorsun yaKolik bebeklerde artik azalir cunku uc aylikdan sonra geçiyo kolik diye biliyorum. Yani kolik bebegi olan anneler az kaldiii :))
Benim ilk hafta olmustu, pembe leke gibi.B
Ban oyle demediler bir gunde gecti cok terledigi icin oldu 20 saat yol geldik.
Yuzustu cevir canim bizimki baya tutuyo onu iyi yaptirdimBizim fistikda yan yatira yatira yan alisti hep sag sol sirayla ceviriyodum her yattiginda. Simdi de kafayi hic duz tutamio ona alistirmaya calisiorum.
Bizde de oyle cok irkiliyo herseyden bide aniden kollarini acip kasiyo kendini aglio yuksek sesle
Yapiyorum gunde bikere ama bizimki hic sevmiyo aglio hemen :)Yuzustu cevir canim bizimki baya tutuyo onu iyi yaptirdimcok etki ediyo kalkmaya calisiyo kendi kendine kaslar kuvtleniyor.
Boyle bilmeden surekli foto ceken o kadar insan var ki canim yani bi kereden bisey olmaz ama bundan sonra dikkat edersiniz bunun icin doktora goturmeye gerek yok bence ha goz doktoru kontrolune goturdugunde sorarsin ama bi kereden bisi olcani sanmiyorum ben endiselenmeKontrole gittiginde doktora sormanda fayda var cnm ne olur ne olmaz.
Allah korusun canim eger orta kulak iltihabi olsa surekli aglar hic susmaz gecenlerde annem oldu kadin gunlerce yatti cok kotu oldu o yavrucak nasil dayansin yani oyle bisi yoktur alismistir yatarak emmeyeN
Neden egimli yatirayim canim hep yatarken yiyor alismis diyorum orta kulak iltihabi mi oldu acaba..kucakta.yemiyor yastikta olsa burun gun sirt ustu neredeyse basi duzlesti diyorum umarim duzelir. Insallah iyidir..
İnşallah gider çünkü ben de aynı odada yatırıyorum uyuyamam başka odadayken ama yanima hiç yatırmadım ufak ezilir diye o DaOdasina hosuna gitcek oyuncakla koyun diyo. Gider bence canim anneye doyunca artik oda bagimsiz olmak istiiyo. Tabi her cocuk farkli
Normal tabiki canim ben iki gun once emzirirken bi oksurdum sicradi aglama krizine girdi zor susturdumBebislerin basi nasil bizim biraz duzlesti gibi cok sirt ustu yatmak istiyor resmen medikal bi yastik aldim bir de ensesinde sislik var.gibi ama onun ustu bos dr normal diyor ama.
Birde hala irkilmeler devam ediyor ya gittikce artti bir ani hareket ses bagirarak aglamaya basliyor asiri sicriyor devam etmesi normal midir...
Canım ecz den değil instagramdan aldım amerikadan getiriyorlar carlson baby d3Birazda olsun emzirmeye baslamistim ama bezde turuncu lekeler yuzunden sagmaya dondum. Sizler iyisinizdir umarim.
Istahsizlik var kasinin arasinda kabartilar oluyo sut alerjisinden supheleniyorum. Karsilasan var mi acaba.
Surek li 20 cc 10 cc falan yiyor sik sik bide. Doktora gittim tuhaf insan hayati tehlikeye sokarsin diyor. Ankarada bulunan arkadaslarim bana prof dr tavsiye eder misiniz . Genzine kacirdim kasikla iciyim derken .. hep derin nefes alıyor aspire mi etti ki. Gozunde capak var hic gecmiyor kanal tikanikli varmis bi turlu kalbinde ufuruden şüphelendiler eko cektiricez. Ooohh ne dertliymisim ama bu istah ve kilo sorununu kafama takiyorum ya nasil iki saate cekicem... R r0s3n devit ismini bana verir misin canim ecz. Aldigin.
Yok sağmayla emzirmeyle alakalı değil azalıyormuş süt Zaman'la her türlü öyle oluyormus diyorlar. Mama vermiyorum diyorum ya mesela o kadarlıkken ben de vermiyordum diyorlarNeden ywtmeywcwk sagarak mi veriyorsn cnm
Evet 6 ay sirf anne sutu verip ek gidaya basladiktan sonra sutu azalanlari mama verenleri gordum. Tabi herkeste olacak diye bisey yok ama herseye hazirlikli olmak lazim.Yok sağmayla emzirmeyle alakalı değil azalıyormuş süt Zaman'la her türlü öyle oluyormus diyorlar. Mama vermiyorum diyorum ya mesela o kadarlıkken ben de vermiyordum diyorlar
Bazen bende sağiyorum da zor yetıyo bi de azalmasınBenim duzenli sagmayla arrtti bebegim sadece anne sutu aliyor.. agirlik olarak. 25 ay sagip veren var.
5 gün mü bana 2 gün demişlerdiTebri
Tebrikerrrr
Idrarinda turuncu lekeler vardi kizimin besibsiz kalmus dedi once kuveze sinra serum bagladilar sonra mama verdiler. 2900 dan 2450 ye düştü. Çok şükür 1 gunde nornale dondu. 450 gr aldi 1 haftada. Sindi iyiyiz. Yarin tartilacaz. 2. Ay asilamiz var. Asi nasıl oluyo kizlar cok ateslendimi 3 asi birden olacakmış 5 gun banyo yaptirna dediler
EvetBazen bende sağiyorum da zor yetıyo bi de azalmasın
Biz bunu dgmadan once almistik annem kizdi banaSelam herkese, burada okuduktan sonra uyku arkadaşı aldım, biliyorum erken ama dayanamadım size de fikir olur belki ikeada var o tarz oyuncaklar
Ben resimdekini aldim
1800 aldi :) cnku anne sutuyle obez olan bebekler varmis. Suan su ek gida olayini aratisiyrm erkn ise baslayaagm icin. Kimi dokrorlae 6 ay sadece anne sutu diyo kimisi 5 ten snra tattirin diyo hos ben smdiden ona kiraz ve salatalik tattirdim biraksam yicekti :)Her ay 900gr aldi doktor iyi dedi bakalim bu sefer ne dicek. En az 6ay sadece anne sutu vermek isterim insallah olur. Allahalla az emzir diyen doktoru ilk defa duyorum :) maasallah size. Ilk ay kac kilo almisti senin bebis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?