2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Ilk once 2 demis sonra 4 yasa kadar olmali demis diye biliyorum

Once 2 yas demis beraber yatmaya sonra 4 yas demis 2 iyi gibi iste once sutten kesersib sonra da yatagi ayirirsin sonra da kardesi olur oh mis ve ofisime cocugumu goturmeye karar verdim

Ben de gece degil de sabah 6-7 gibi yanima aliyorum oglene kadar 2 kere uyaniyor geri uyutuyorum oglene kdr beraber uyuyoruz acayip guzel oluyor ya bebegim de mutlu oluyor bunu goruyorum

Ben de gece degil de sabah 6-7 gibi yanima aliyorum oglene kadar 2 kere uyaniyor geri uyutuyorum oglene kdr beraber uyuyoruz acayip guzel oluyor ya bebegim de mutlu oluyor bunu goruyorum

Ben de aynı sabah 5 te yanıma alıyorum öğlene kadar uyuyoruz beraber ama benimki 5-6 kere uyanıyor uyuyoruz denirse buna

Once 2 yas demis beraber yatmaya sonra 4 yas demis 2 iyi gibi iste once sutten kesersib sonra da yatagi ayirirsin sonra da kardesi olur oh mis ve ofisime cocugumu goturmeye karar verdim
Doğru karar vermişsin canım en iyisi ofis..eşin gün boyu evde nasıl bakıcı tutucaksın ki..ofise karşı çıksalar annen bakamaz mı..

Benim kuzenim cocuguna yapiodu yere bez seriyodu kizda doke saca yiyodu demek blw oymus. Evet gercekten sabir isi olmali ama mantikli yani enazindan cabuk ogrenir yemegi

emy0364 smayi bıraktın mi canim biraa kilo aldiran mama hangisinki. Hipp cok ovuyorlar ama kokusu cok agir.
Yok canım sma ya devam , 3 hafta önce golden goat kullandım , bebeğimi 4 günde hem şişirdi hemde beni emmek istemedi , TADI gerçekten çok güzel , 6. Aydan sonra golden goat a geçeceğim attım o mamayı sma ya geri döndüm

Evet öyle oluyo

Geçen de gördüm ne bu blw? Her gün yeni bir şey çıkıyor ya.
Bebegin kendini beslemesi tip tip isler gavur icadi :) ztn vakti gelince bebeklerin onune veriyorz kasigi catali yemegini blw ye gerek yok sahsim adina

Blw sabır işi ve cesaret inceledim ama uygulayamam sanıyorum
Sabirdan ziyade gereksiz bisey zaten vakti saati var bebek kasik tutucak kendi yemeyi ztn ogrencek
Hay masallah. Anne sutunden obezite olunabilecegini bilmiyodum. Benim sutum yeterli olursa kesinlikle sadece ilk 6ay anne sutu vermeyi isterim. Bence ek gidaya erken baslamak iyi degil diye dusunuyorum
Bende yeni ogrendim 5. Ayda besinleri tadimlk olarak tattirmak ek gida seruveninde bebegin zorlanmasini engellermis bn suan bile tattiriyorum :) bana 2 aylikken inek sutuyle galeta karistirip vermisler anne sutunden ayrilmak zorunda kalmisim

Benim kuzenim cocuguna yapiodu yere bez seriyodu kizda doke saca yiyodu demek blw oymus. Evet gercekten sabir isi olmali ama mantikli yani enazindan cabuk ogrenir yemegi
Evet o bakimdan iyi bazen bakiyorum 4 yasinda 5 yasinda cocuk hala annesi kasikla agzina veriyo yazik ya. istahsiz olanlari tenzih ederim ama benim kardesim okul oncesi ogretmeni diyo ki abla anaokulu caginda cocuklar var yemek saatinde ooyle oturuyo niye cunku hep annesi agzina vermis kasik tutmasini bilmiyo. Insallah bebelerimiz istahli olur kendi kendilerine herbiseyi yerler :)

Bencede dogru olani o erken yasta kendi yemegi ogrenmesi. Basta tabi zor olur

Bir yaşına yaklaştığında düşünüyorum inşallah. Memlekette iyi doktor olursa ona giderm ama sezeryanı metin bey yapsın istiyorum. Bir yandan da o yapsın istemiyorum :):):):)

Sezaryende basarili bi doktor ama hrrkes oyle diyor cnm sezaryen olacaksan (ssvd fln dusunmuyorsan) yine ayni doktora git derin

Sen calismaya devam edecek misin cnm ogretmenligi birakmayi dusunuyor musun

Ben hatirliyorum da 4-5 yasina kdr ben de ailemle ayni odada yattim (cocuk odasi yoktu ) ve aileme cok duskunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…