2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Öğlene kadar uyuyor mu maşallah :) kaçta yatıyor?
Benimki sabah 5 6 da uyanıyor :):):)

Gece 11 veya 12 gibi yatiyor kundaklarsam 5-6 saat uyuyor sonra oglene kdr 2 saatte bir uyaniyor cnm oglen de 13 gibi 14 gibi basliyor aglamaya geceye kadar evde her turlu maymunlugu yapiyorum :)

Kızlar bebeğim bugün sanki hiç doymadı. Birden bire sütü azalmış olabilir mi? Eskiden sıkınca gelirdi sıkıyorum gelmiyor.

emy0364 PembeLokum HK77 kızlar ya zaten arkadaş benden cevap alana kadar 1 tane vitamin alıp gelmiş. Bir dahakine artık dedi. Özür dilerim yetişemedim

Ama nezaman dogdu senin bebis o var bide :) benimki 10haziran
Aynı gün bizimkilerin doğum günü :) Kiloları da aynı
Alla alla aslında sağlıklı da besleniyorsun biraz kilo vermen gerekirdi ama
Annen gelsin de sana biraz yardımcı olsun
Ya ben de hiç anlamıyorum. Hiç hamur işi, şekerli şeyler yemiyorum. Bildiğin 3 öğün yemek ki öğlen pek yiyemiyorum evde bebekle yalnız olduğum için. Hayatım boyunca en fazla 55-56 oldum. 70 olmak çok koyuyor

Bana da annem bisey al da eline ver dedi
Herkes baska diyor
Elinde biseyle uyutmak iyiymis battaniye tutturmaya calisiyorm ama tutmuyo atiyo
Bebegin kendi kendine yemesini alistirmaya blw diyollaaa cok sacma :)
Bende anlamadim niye seytan isi olsun ki zeyzey3428 sonucta oyuncak ayilari fln olmicak mi hic bebegin. Hayaldunyasi gelisir bence uyku arkadasi olmasi lazim diye dusuniyorum
Ya tipi bozuk ya ondan oyle dedi:)

Gece 11 veya 12 gibi yatiyor kundaklarsam 5-6 saat uyuyor sonra oglene kdr 2 saatte bir uyaniyor cnm oglen de 13 gibi 14 gibi basliyor aglamaya geceye kadar evde her turlu maymunlugu yapiyorum :)
Maşallah, ben maymunluk yapmaya sabah 8 de başlıyorum, akşam bu saate kadar doğru dürüst uyku yok, omuzda 5dk 5 dk

Canım ben katılıyorum ama bu iki dediğini uygulayamıyorum. Eşim yanımda yatırmama izin vermiyor. Ama biraz büyüsün, belki bir ay sonra falan yanıma alacağım ve 4 yaşına kadar da ayırmayacağım. İşe dönme konusunda; hakkıyla büyütmek istiyorsan 3-4 sene çalışmamalısın bence. Ancak benim için 3-4 sene çalışmamak işimi kaybetmek demek. Şu an yöneticiyim. Çıkarsam ancak uzman olarak dönebilirim. Benim işimde de uzmanlık çok zor. Az sürünmedim yani. O günlere dönmek istemem ve hiç çalışmam. O sebeple ben devam edeceğim.

Senin kendi işin olacağı için belki senin çalışman daha iyi olabilir. Ama yaşın küçük olduğu için ve daha işin başında olduğun için 3-4 sene geç başlasan bir şey kaybetmezsin. Tabi avukatlıkta çevre çok önemli. Baban avukattı sanıyorum. Ara verirsen onun çevresini kaybedersin. Eğer istediğin zaman sıfırdan başlayabiliyorsan ne güzel. Ama başlayamıyorsan sen de benim gibi işini kaybetmek istemeyebilirsin.

Adem Güneş'i ben hamile kalmadan seneler önce okumaya başladım. Taktikten çok bir bakış açısı sunuyor sana. Taktiklerini sen buluyorsun. Temel olarak Allah'ın herkese ayrı özellikler verdiğini ve ebeveyn olarak bizlerin görevinin çocuğun içindeki bu sırları ortaya çıkarmasına ortam sağlamak olduğunu söylüyor. Yani Allah'ın Mevlana özellikleri verdiği bir çocuğu Fatih gibi yetiştirme diyor. Bence bu çok önemli. Bunun dışında davranış öğretme, vicdan öğret o davranışı kendi bulsun diyor. Bunlar gerçekten çok kafama yatıyor. Mahremiyet eğitimi de çok önemli. Din eğitiminin nasıl verilmesi gerektiğini de ondan öğrendim.

CAnim car

Canim carlsonbabyturkiye dimi 55 gakipcisi var :)
Canım benim arkadaşım getirecekti de ben size sormuştum isteyen var mı diye ama geç kalmışım ona dönmekte Gidip gelen birin bulun. Yada avrupada bir tanıdığınız varsa internetten bir amerikan sitesinden alıp avrupaya göndertin o gelirken getirsin. Çok daha ucuz olur. eğer yoksa türkiyede de satanlar var.

Birde bu sebze meyve fileleri var onlari kullanmamanizi tavsiye ederim bebek cigneme yetisini damakla ezmeyi ogrenemiyo

Evet ama canım pureden iyidir.
Ezer damagiyla suyunu çıkarır bari.
Hem ısırıp boğazına durmasindan iyidir.

Bencede dogru olani o erken yasta kendi yemegi ogrenmesi. Basta tabi zor olur

Her bebek bir olmuyor. Bebeğin fitratina gire davranmak lazım.
Ilk kızım 5aylıkken sakız cignerdi ve asla yutmazdi. Öğretim öğrendi. 6aylıkken başladım armudu veya elmayı soyar verirdim. Altta iki dişi vardı tüm meyveyi bitirirdi. meyve lekesi çıkmıyordu yine de verdim. Çubuk kraker verdiğim de oldu.

Ama oğlum yapmadı, sakızı verdim yuttu, meyveyi öğürdü.

Ikisine de corbayi ılıtıp bardakla verdim tutup içtiler.

Hatta hiç unutmam kızım 14aylıktı. Sakız cigniyordu. Komşudaydik su istedi, cay bayrağıyla verdi komşum, sakızı yutmadan suyunu içip çiğnemeye devam etti.
Yine 14aylıkken kaşıkla salatadan ve bulgur pilavindam yerdi.

Ama oglumu su içmeye alıştırmak için kaç suluk aldım. O çok emdi memeyi.

Kızım alıştı ama mama sandalyesi de yerler de ağzı yüzü elleri de batardi:)
Çok tatli olurdu

Canım moralini yüksek tut zaman zaman öyle olabiliyor belki de terbiye oldular.
Akşam yeme. Su iç

Once 2 yas demis beraber yatmaya sonra 4 yas demis 2 iyi gibi iste once sutten kesersib sonra da yatagi ayirirsin sonra da kardesi olur oh mis ve ofisime cocugumu goturmeye karar verdim
Sevindim canim. Ben bi iki aydan yan odaya gecirecegim ve bende yaninda yatacagim. Cunku anne yani yatagi almistim ona sığmayacak. Adem bey soyle diyordu; ilk 2 yıl anne yaninda yatacak 4 yil anneyle ayni odada yatacak.
Bu arada ikinci cocugu 2 yil sonra dusunuyorum hepsiyle ayni odaya nasil sigacaz:))

Herkes diyor Zaman'la sütün azalacak yetmeyecek ben de mama kullanma Hakkı'mı o Zaman'lara saklıyorum bakalım
yeni gördüm bunu. Ama azalmasın, neden azalsın ki
Benimki şimdiden azaldı mı acaba ya
Bir kaç gündür çişli bezi az. Daha doğrusu sürekli çişli bez değiştiriyorum da eskiden kısa sürede külçe gibi olurdu şimdi sadece ıslanıyor işte, ağırlaşmıyor

Hemen olumsuz düşünme,.bol su iç, süt konusunda kafaya takmazsan kendiliğinden artıyor inan

Maşallah, ben maymunluk yapmaya sabah 8 de başlıyorum, akşam bu saate kadar doğru dürüst uyku yok, omuzda 5dk 5 dk

Allah bizlere guc kuvvet versin canim ama cocuklarin huylari surekli degisiyor bizimki 1 haftadir fln boyle ama sanirim bugun degisti ya bu sefet aksam uyudu :/ aksam uyyrsa gece uyumuyor :/

ama ne alaka ki canım ilk kez duydum bunu. kilo almıyorsa ve ne yaparsan yap süt artmıyorsa mama başlanır. benimki bir ara kilo almıyordu hiç ama çişi pembe olmadı.
Sutum zaten yetersizdi ilk hafta, emerken de sinir krizi geçirir gibi oluyordu, sonra bezde hafif pembelik olunca dr a gösterdik, kilo kontrolü de yapmısti o zaman, bu çocuk aç, bu da açlık belirtisi demisti

Allah bizlere guc kuvvet versin canim ama cocuklarin huylari surekli degisiyor bizimki 1 haftadir fln boyle ama sanirim bugun degisti ya bu sefet aksam uyudu :/ aksam uyyrsa gece uyumuyor :/
Aamin, Hepimizin bir derdi oluyor iste,
Allah hastalık, baska sıkıntı vermesin, benimki geceleri de 2 saatte bir kurulmus saat gibi uyanıyor

Tesekkur ederim canim uzun cvbin icin ben de sindilik gece dgl de sabah uyuyorum bebegimle daha kucuk diye korkuyorum

Is konusunda da cozumler bulmaya calisiyorum misal oglene kadar calisip ofise goturmek, ztn hemen ikinciyi dusundugum icin tekrar hamilemkalip tekrar birakirim isi (hanileligim agir geciyor benim calisamam) o nedenle biraz babama yardim ederim biraz nobetci avukatlik yaparim biraz devlet gorevlendirmelerini kabul ederim boyle boyle evde oturup tv izleyecegime (tv ye duskunum) biraz calisirim bebegimi de ofise gotururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…