- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.141
Doğru karar vermişsin canım en iyisi ofis..eşin gün boyu evde nasıl bakıcı tutucaksın ki..ofise karşı çıksalar annen bakamaz mı..
Öğlene kadar uyuyor mu maşallah :) kaçta yatıyor?
Benimki sabah 5 6 da uyanıyor :):):)
Adem Güneş i takip eden var mı? Adem Günes in tavsiyeleriyle cocuk buyutmus birini bulsak super olr iyi mi olmus kotu mu :)
9ay sen takip ediyorsun mesela, 4 yasa kadar cocukla ayni yatakta yatmaya ne diyorsun? Annelerin calismasini pek desteklemiyor ne diyorsun?
Aynı gün bizimkilerin doğum günü :) Kiloları da aynıAma nezaman dogdu senin bebis o var bide :) benimki 10haziran
Ya ben de hiç anlamıyorum. Hiç hamur işi, şekerli şeyler yemiyorum. Bildiğin 3 öğün yemek ki öğlen pek yiyemiyorum evde bebekle yalnız olduğum için. Hayatım boyunca en fazla 55-56 oldum. 70 olmak çok koyuyorAlla alla aslında sağlıklı da besleniyorsun biraz kilo vermen gerekirdi ama
Annen gelsin de sana biraz yardımcı olsun
Elinde biseyle uyutmak iyiymis battaniye tutturmaya calisiyorm ama tutmuyo atiyoBana da annem bisey al da eline ver dedi
Herkes baska diyor
Bebegin kendi kendine yemesini alistirmaya blw diyollaaa cok sacma :)Blw nedir
Ya tipi bozuk ya ondan oyle dedi:)Bende anlamadim niye seytan isi olsun kizeyzey3428 sonucta oyuncak ayilari fln olmicak mi hic bebegin. Hayaldunyasi gelisir bence uyku arkadasi olmasi lazim diye dusuniyorum
Maşallah, ben maymunluk yapmaya sabah 8 de başlıyorum, akşam bu saate kadar doğru dürüst uyku yok, omuzda 5dk 5 dkGece 11 veya 12 gibi yatiyor kundaklarsam 5-6 saat uyuyor sonra oglene kdr 2 saatte bir uyaniyor cnm oglen de 13 gibi 14 gibi basliyor aglamaya geceye kadar evde her turlu maymunlugu yapiyorum :)
Cnm güneşe baktı ama öyle 10 sn falan het seferinde .eşimden ve evden uzaklasmayi düşünüyorum canim
Adem Güneş i takip eden var mı? Adem Günes in tavsiyeleriyle cocuk buyutmus birini bulsak super olr iyi mi olmus kotu mu :)
9ay sen takip ediyorsun mesela, 4 yasa kadar cocukla ayni yatakta yatmaya ne diyorsun? Annelerin calismasini pek desteklemiyor ne diyorsun?
ne doymadığını gösteriyor canım?Doyamadığını gösterir demişti dr
Canım benim arkadaşım getirecekti de ben size sormuştum isteyen var mı diye ama geç kalmışım ona dönmekteCAnim car
Canim carlsonbabyturkiye dimi 55 gakipcisi var :)
Birde bu sebze meyve fileleri var onlari kullanmamanizi tavsiye ederim bebek cigneme yetisini damakla ezmeyi ogrenemiyo
Bencede dogru olani o erken yasta kendi yemegi ogrenmesi. Basta tabi zor olur
Kızlar bebeğim bugün sanki hiç doymadı. Birden bire sütü azalmış olabilir mi? Eskiden sıkınca gelirdi sıkıyorum gelmiyor.
emy0364 PembeLokum HK77 kızlar ya zaten arkadaş benden cevap alana kadar 1 tane vitamin alıp gelmiş. Bir dahakine artık dedi. Özür dilerim yetişemedim
Aynı gün bizimkilerin doğum günü :) Kiloları da aynı
Ya ben de hiç anlamıyorum. Hiç hamur işi, şekerli şeyler yemiyorum. Bildiğin 3 öğün yemek ki öğlen pek yiyemiyorum evde bebekle yalnız olduğum için. Hayatım boyunca en fazla 55-56 oldum. 70 olmak çok koyuyor
Caanım benim de ilk haftalarda cisinde pembelik oluyordu, yani bezde minicik.pembe leke.gibi, dr mama başlattıne doymadığını gösteriyor canım?
benim en büyük sorum; bu çocuk aç mı?
Sevindim canim. Ben bi iki aydan yan odaya gecirecegim ve bende yaninda yatacagim. Cunku anne yani yatagi almistim ona sığmayacak. Adem bey soyle diyordu; ilk 2 yıl anne yaninda yatacak 4 yil anneyle ayni odada yatacak.Once 2 yas demis beraber yatmaya sonra 4 yas demis 2 iyi gibi iste once sutten kesersib sonra da yatagi ayirirsin sonra da kardesi olur oh mis ve ofisime cocugumu goturmeye karar verdim
yeni gördüm bunu. Ama azalmasın, neden azalsın kiHerkes diyor Zaman'la sütün azalacak yetmeyecek ben de mama kullanma Hakkı'mı o Zaman'lara saklıyorum bakalım
ama ne alaka ki canım ilk kez duydum bunu. kilo almıyorsa ve ne yaparsan yap süt artmıyorsa mama başlanır. benimki bir ara kilo almıyordu hiç ama çişi pembe olmadı.Caanım benim de ilk haftalarda cisinde pembelik oluyordu, yani bezde minicik.pembe leke.gibi, dr mama başlattı
Hemen olumsuz düşünme,.bol su iç, süt konusunda kafaya takmazsan kendiliğinden artıyor inanyeni gördüm bunu. Ama azalmasın, neden azalsın ki
Benimki şimdiden azaldı mı acaba ya
Bir kaç gündür çişli bezi az. Daha doğrusu sürekli çişli bez değiştiriyorum da eskiden kısa sürede külçe gibi olurdu şimdi sadece ıslanıyor işte, ağırlaşmıyor
Maşallah, ben maymunluk yapmaya sabah 8 de başlıyorum, akşam bu saate kadar doğru dürüst uyku yok, omuzda 5dk 5 dk
Sutum zaten yetersizdi ilk hafta, emerken de sinir krizi geçirir gibi oluyordu, sonra bezde hafif pembelik olunca dr a gösterdik, kilo kontrolü de yapmısti o zaman, bu çocuk aç, bu da açlık belirtisi demistiama ne alaka ki canım ilk kez duydum bunu. kilo almıyorsa ve ne yaparsan yap süt artmıyorsa mama başlanır. benimki bir ara kilo almıyordu hiç ama çişi pembe olmadı.
Aamin, Hepimizin bir derdi oluyor iste,Allah bizlere guc kuvvet versin canim ama cocuklarin huylari surekli degisiyor bizimki 1 haftadir fln boyle ama sanirim bugun degisti ya bu sefet aksam uyudu :/ aksam uyyrsa gece uyumuyor :/
Hadi ya cok ilginc. Belki de normaldir bilmiyorum ki erkekler bu durumu daha iyi bilir onlara sormak lazim :)Evet öyle oluyo
Canım ben katılıyorum ama bu iki dediğini uygulayamıyorum. Eşim yanımda yatırmama izin vermiyor. Ama biraz büyüsün, belki bir ay sonra falan yanıma alacağım ve 4 yaşına kadar da ayırmayacağım. İşe dönme konusunda; hakkıyla büyütmek istiyorsan 3-4 sene çalışmamalısın bence. Ancak benim için 3-4 sene çalışmamak işimi kaybetmek demek. Şu an yöneticiyim. Çıkarsam ancak uzman olarak dönebilirim. Benim işimde de uzmanlık çok zor. Az sürünmedim yani. O günlere dönmek istemem ve hiç çalışmam. O sebeple ben devam edeceğim.
Senin kendi işin olacağı için belki senin çalışman daha iyi olabilir. Ama yaşın küçük olduğu için ve daha işin başında olduğun için 3-4 sene geç başlasan bir şey kaybetmezsin. Tabi avukatlıkta çevre çok önemli. Baban avukattı sanıyorum. Ara verirsen onun çevresini kaybedersin. Eğer istediğin zaman sıfırdan başlayabiliyorsan ne güzel. Ama başlayamıyorsan sen de benim gibi işini kaybetmek istemeyebilirsin.
Adem Güneş'i ben hamile kalmadan seneler önce okumaya başladım. Taktikten çok bir bakış açısı sunuyor sana. Taktiklerini sen buluyorsun. Temel olarak Allah'ın herkese ayrı özellikler verdiğini ve ebeveyn olarak bizlerin görevinin çocuğun içindeki bu sırları ortaya çıkarmasına ortam sağlamak olduğunu söylüyor. Yani Allah'ın Mevlana özellikleri verdiği bir çocuğu Fatih gibi yetiştirme diyor. Bence bu çok önemli. Bunun dışında davranış öğretme, vicdan öğret o davranışı kendi bulsun diyor. Bunlar gerçekten çok kafama yatıyor. Mahremiyet eğitimi de çok önemli. Din eğitiminin nasıl verilmesi gerektiğini de ondan öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?