2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Merhaba canım
Geçmiş olsun inşallah iyidir herşeyi
meme başında kanayan yara mı var da bezinde turuncu leke oluyor?

Göz pınarlarına masaj yapıyor musun?

Yedirirken eğimli yatırsan iyi olur canım
Kademeli ayarlanan hatta yatak olan mama sandalyeleri var. İmkanın varsa tavsiye ederim. Eğimli yatar yedirirken. Hem odadan odaya tasirsin gözünün önünde olur

superselma doktor her gun 15dk boyunca gunese cikar dedi. Sapkasi var ama yinede gozune gunes giriyo tabiki. D vitamini almasi lazim guneslenip nasil yapcaz ozmn gozleri zarar gormesin diye
Benim bebegin gozukde Flash patladı bi zarari olur mu ya. En korktugum sey. Birisi açık birakmis Üstelik oyle dikkatli bakar ki hayatta kafasini cevirmez telefona.. tam icine icine bakiyodu yani..

superselma doktor her gun 15dk boyunca gunese cikar dedi. Sapkasi var ama yinede gozune gunes giriyo tabiki. D vitamini almasi lazim guneslenip nasil yapcaz ozmn gozleri zarar gormesin diye

Canım ışınlar direk öğle güneşinde dik oluyor o zaman zaten çıkarmiyoruz.
Sabah ve ikindi de eğik oluyor ışınlar.
güneşi arkaya almaya çalışıyorum.
Bi şeyle örtebilirsin gözüne güneş girmesin diye, arkaya alamadığın zamanlar

N
Neden egimli yatirayim canim hep yatarken yiyor alismis diyorum orta kulak iltihabi mi oldu acaba..kucakta.yemiyor yastikta olsa burun gun sirt ustu neredeyse basi duzlesti diyorum umarim duzelir. Insallah iyidir..

Kontrole gittiginde doktora sormanda fayda var cnm ne olur ne olmaz.
Buarada benim bebek yatarak emmeye alisti misafirlikte veya disarda gezmede bir turlu kucagimda emmiyo cok nadir oluyo kolumda tutarak emzirdigim . Nasil geri alistircam bilmiyorum

Benimki de öyle. Digerleri de öyleydi.
Ben sorun etmiyorum. Gittiğim yerde battaniyesine yatırıp yanına uzanip emziriyorum

Benim bebegin gozukde Flash patladı bi zarari olur mu ya. En korktugum sey. Birisi açık birakmis Üstelik oyle dikkatli bakar ki hayatta kafasini cevirmez telefona.. tam icine icine bakiyodu yani..

Olmaz inşallah daha küçük. Bol balik ceviz ye. Omega 3 güçlendirir göz hücrelerini

N

Neden egimli yatirayim canim hep yatarken yiyor alismis diyorum orta kulak iltihabi mi oldu acaba..kucakta.yemiyor yastikta olsa burun gun sirt ustu neredeyse basi duzlesti diyorum umarim duzelir. Insallah iyidir..

Hafif eğik doktor sedyesi gibi
Reflu olmasın diye, bogazina kaçmasın diye, küçük solunum yolu enfeksiyonlari bronsite dönmesin diye.
İyidir bence

Hafif eğik doktor sedyesi gibi
Reflu olmasın diye, bogazina kaçmasın diye, küçük solunum yolu enfeksiyonlari bronsite dönmesin diye.
İyidir bence
Tesekkur ederim alcaktim zaten bir tsne aklimda bulunsjn orta kulak iltihabi icinde onemli...

Hastanaeden -200 ciksn gne guzel aliyo kiloyu bnce. Ayda bi kilo iste :) biz 3900 dgduk ilk ay ck aldi doktor kizdi bize az emzir diye
Ohannes bunu da ilk kez duyuyorum :) masallah subhanallah bebegine canim hem iyi dogmus hem iyi kilo almis. Tabi bu demek degil ki az kilo alan bebekler sagliksiz. Benim gibi bebisleri cok kilo almayan anneler uzulmesin :)

Bebislerin basi nasil bizim biraz duzlesti gibi cok sirt ustu yatmak istiyor resmen medikal bi yastik aldim bir de ensesinde sislik var.gibi ama onun ustu bos dr normal diyor ama.
Birde hala irkilmeler devam ediyor ya gittikce artti bir ani hareket ses bagirarak aglamaya basliyor asiri sicriyor devam etmesi normal midir...

Bizim fistikda yan yatira yatira yan alisti hep sag sol sirayla ceviriyodum her yattiginda. Simdi de kafayi hic duz tutamio ona alistirmaya calisiorum.

Bizde de oyle cok irkiliyo herseyden bide aniden kollarini acip kasiyo kendini aglio yuksek sesle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…