2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aslında isterim ama ssvd için de sezeryan sonrası çok zaman beklemem lazım sanırım. İyice iyileşmesi için. Ama ben isterim Allah geç verirse o ayrı :)

canım o kadar uzun ara değil
uterus yapısı ve kalınlığına bağlıymiş süre
Komşum ssvd doğum yaptığında 3yaşa yakın vardı çocukların aralarinda

Evet bu nedenle cok cocuk istiyorum cnm ablam rahmetli olmadan once biz iki kardestik o nedenle iki cocuk dusunurdum

2bucuk yastan sonra cocuk yapmak degil di mi 2. Cocuk dogdugunda 1. Cocugun 2bucuk yasinda olmasini tavsiye ediyor

Yanii 30 ay olmali aralarinda 30 ay olmaso icin ilk cocuk 21 aylikken hamile kalmak gerekiyor eee ya tutmazsa hemen hamile kalamazsam

Duydugum kadariyla 3 yas olmasi cok skntiliymis cocuklar arasi meselaa

Aslında isterim ama ssvd için de sezeryan sonrası çok zaman beklemem lazım sanırım. İyice iyileşmesi için. Ama ben isterim Allah geç verirse o ayrı :)

Peki emzirme konusunda ne dusunuyorsun? Ben sureklo gaza geliyorum hadi 2.yi yapayim diye sonra kizimi emzirememm amaaa diyorum vazgeciyorum 1 yildan sonra dusunuyorsan 1 yil mi emzirmeyo dusunuyorsun?

Ya artik hamileler de emzirebilir diyor drloktorlar ama benim 2 hamileligim de cok agir bulanti istifra ile gecti dr emzir dese de bulantidan emziremem

Sen calismaya devam edecek misin cnm ogretmenligi birakmayi dusunuyor musun

Ben hatirliyorum da 4-5 yasina kdr ben de ailemle ayni odada yattim (cocuk odasi yoktu ) ve aileme cok duskunum :)
2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum canım. Bu sırada bir çocuk daha yapıp bir izin daha şeklinde devam ettirmeyi düşünüyorum :):):) tabi o 2 yaşına geldiğinde dönmek zorundayım. Ya da belki de bırakırım. :) benim annem çalışıyordu şöyle çocukluğumu düşününce hiç annemle bir anı hatırlamıyorum. Annemin işten geldiği anlar geliyor aklıma, bize eve yetişebilmek için geceleri temizlik yaptığı :) her anne oku meslek sahibi ol kendi ayaklarının üzerinde dur der evladına, annem ben sizi gönlümce büyütemedim çocukluğunuzu yaşayamadım, okuyun ama çalışmayın çocuklarınızı kendiniz büyütün der hep :):) ablam onu dinledi bıraktı işini yeğenim 4 yaşına gelene kadar da düşünmüyor.

Artik denerim bende olursa tabi uygularim. Baktim hic gelisme yok tabiki yapamam o sekilde. Bakcam artik duruma gore. Zaten fena stres yaptim bebekle tatile gitmem dogru mu diye. Insallah hasta etmem bebegi (

Arkadaşım bebeği 3 aylıkken süt korur diye zannederken hamile kaldı :):) doktoru emzirebileceğini söyledi. O da emzirdi. Bildiğim kadarıyla hem o hem de karnındaki bebek anneden beslendiği için anneye ağır olabiliyor o yüzden annenin iyi beslenmesi gerekiyor. Bir sıkıntı olmazsa emzirmeye devam ederim.

Canım en az 2buçuk yaş olacak diyordu arada. 20.ayda baslarsin emzirebildigin kadar emzirirsin zaten hemen bulanti başlamıyor. Ona göre vitamin destegi alir dengeli beslenirsiniz

Annene helal olsun sizi hirslandirmiyor

Artik denerim bende olursa tabi uygularim. Baktim hic gelisme yok tabiki yapamam o sekilde. Bakcam artik duruma gore. Zaten fena stres yaptim bebekle tatile gitmem dogru mu diye. Insallah hasta etmem bebegi (

Bişey olmaz rahat ol canım
Kendini boş yere yıpratma
Millet dünyayı geziyor

Anladim canim 2 yil ucretsiz izin gene de cok iyi yani 2 yil az degil sonra da 2. Cocuk diyorsun guzel fikir bence

Benim annem de calisiyordu lakin ogretmen idi ayni zamanda.okula gidiyor ayni zamanda okuldan donuyorduk yani annemin ogretmrn oldugu okula gidiyorduk hatta rahmetli ablami annem okuttu 5 yil :) yani annem calisiyor bize vakit ayiramiyor diye dusunmedim icimde oyle bir ukte kalmadi

Ha simdi anladim canim sagol en az 2bucuk guzel aslinda hos yani ideal benim hedef iste 08.08.2018 ya unutmayin PembeLokum un hedefini tamam mi o zamana iki cocugum arasinda 2 yil 2 ay 2 gu oluyor 2bucuga yakin

Bulantilarim iki gebelikte de tam 6. Haftada baslamisti onu da katarsak 19-20 ay fln kizimi emzirebilirimm 19-20 ay da az degil

Tamam tamam 08.08.2018 hedefimden vazgecmeyecegim ben

Cok fazla matematik hesabi yaptim sanki
Okb li oldugumu ne kdr da cok belli ediorum

O zaman yuru be R r0s3n bekliyorum 1 yil sonra mujdeli haberini:)
Arkadasin cok bulanti cekmismi?

Ben de tarihlere sayılara takıntılıyım yaaSen de mi okb lisinn:)

O zaman yuru be R r0s3n bekliyorum 1 yil sonra mujdeli haberini:)
Arkadasin cok bulanti cekmismi?
Hahaha:):) hadi inşallah vazgeçilmezsem. Bazen oğluma kıyamıyorum daha çok küçük diyorum. Ama çok ara verenler hep ikinciyi düşünüyorsan çok ara verme diyor. Arkadaşım da hiç kıskançlık olmadı ikiz gibi büyüdüler sen de korunma diyor :):) ben de ya tutarsa diye korkuyorum. Gerçi daha doğru düzgün bir şey yapamadık da.
Bilmiyorum canım bulantısı oldu mu. Ama her hamilelik aynı olmayabiliyor.

Ukteden ziyade bir bayanın önceliği çocukları eşi olmalı diye düşünüyorum. İş hayatı bunlara vakit ayırmamı engellerse çalışmam. Evliliklerin birçoğu bu sebeple bitiyor. Bayanın evde erkek rolünü üstlenmesi. Çatışmalar böyle başlıyor. Evin geçimi öncelikle erkeğin mesuliyetidir. Haa artık hayat müşterek deniyor ama annelik müşterek değil :) bilmiyorum ben biraz eski kafayım :):):)

Kızlar yarın nasipse Mevlüt yapıcam hafta ici olduğu için pek çok kişi işi yüzünden gelemicek (
esimle ben ayri memleketten oldugumuz icin iki tarafta da dugun yapılmıştı )laf soktu kV bi kaç defa az kişiyle Mevlüt mü olurmuş bilmem.ne die bide guldu ben de en son dayanamadım sizin de düğün az kişiydi ben bişey dedim mi diye yapistiriverdim cevabı şu an bana triplerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…